Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo lubię takie wierne rimejki. W sensie podbijamy graficzkę i audio do dzisiejszych standardów, a resztę zostawiamy jak było.

Czasami jak za bardzo grzebią gubi się gdzieś ta mityczna DUSZA

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzięki za analizę. Tak pod spodem wygląda że jest n64 1:1 nie licząc miasta zrobionego na nowo

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

Dziwny ten styl graficzny, no to realizm ni stylizowana grafika. Obiekty mają więcej detali, ale geometria otoczenia żywcem wyjęta z N64

Człowieku gdzie Ty tam widzisz geometrię z n64 D

Opublikowano

Asax miał dwóje z geometrii

Opublikowano

Jestem kupiony. Zapowiada się za(pipi)iście zwłaszcza, że nie miałem styczności z oryginałem. Chociaż przez chwilę pograłem na emulatorze wieki temu.

Opublikowano

Trochę szkoda, że cyfra aż 50 zł tańsza no ale nie wyobrażam sobie nie mieć okaryny na półce.

Opublikowano

szkoda że okładka taka nudna... kolejna gdzie stoi se na środku i się lekko obraca

Opublikowano

Qrrrrczę. Wiecie, ja grał tylko w dwie Zeldy - jakaś na GBC, ale to lipa, bo grafa siorbała pisiora i na pożyczonym 64 właśnie w Okarynkę. Miało to jakiś taki, ech, oniryczny klimat, ale nie wiedziałem co i jak w roku 2000 i skupiłem się na kozaq porcie Quake 2 i Goldeneye. Wśród pożyczonych gier było też Mario Kart, ale mój nastoletni umysł nie wytrzymał tego ładunku pedalstwa, a musicie wiedzieć, że idąc coś szkoły mijałem kiosk Ruch z wyeksponowanymi, coraz to nowszymi wydaniami MEN i Gejzer, więc jakąś tolerancję na to miałem. Ale wracają do toposu tej wypowiedzi - pamiętam Zeldę jako mroczny, rozmyty świat generowany na 64 bitowej technologii z połowy lat 90. A tutaj wszystko takie kolorowe, happy, coś a la komiksy Marvela lata 90 i wcześniej vs Marvel Cinematic Universe. Sam nwm, echhh ;/ Zagrałbym jednak w sumie, ale to na zasadzie ciekawości typu tej, gdy w końcu dorwałem się do lektury Gejzera

Opublikowano
53 minuty temu, ASX napisał(a):

Dziwny ten styl graficzny, no to realizm ni stylizowana grafika. Obiekty mają więcej detali, ale geometria otoczenia żywcem wyjęta z N64

Mi sie nie podoba właśnie. Stylizacja ok ale sie gryzie z tym generycznie unrealowo realistycznym oswietleniem.

Opublikowano

Wjeżdża dayone, wygląda kozacko. Najlepsza Zelda i przejdę ponownie z miłą chęcią. Ostatnia rozgrzebana za bardzo przypomina BOTW i jakoś nie mogę usiąść do tej Zeldy.

Opublikowano

Dla tej gierki kupie Słicza 2, już wiem co chce pod choinkę, nie musi być na premierę.

To i Okami 2 trochę ożywia we mnie gracza który już dawno umarł.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Lekko dygnął, jak już wyjdzie switch oled to będzie pierwszy zakup. Mam nadzieje, ze juz klepią Majore.

Opublikowano

Fajny ten mały zeld z tyłu

Opublikowano

Pięknie to wygląda, ale doświadczenia płynącego z obcowania z oryginałem na Nintendo 64 nic nie przebije.

Opublikowano

Przy wszystkim co mówi Nintendo, trochę to zabawne, że cały pomysł na ich hit roku to "to samo z lepszą graficzką!". Okaryna? Najlepsza gra ever, przez jakiś czas od premiery w 1998 roku, ale ile można w nią grać, nie wiem czy...

image.png

OKEJ dobra Nintendo jebani mistrzowie wody, składam wam preordera, wiadomix

Opublikowano

DODATKOWO!!!! BEZ DOPŁAT, BEZ LOSOWANIA... Kurde, kolekcjonerki nie zapowiedzieli, a jeszcze tutaj taka perła mi uciekła frog

IMG_20260909_053508.jpg

img_1_1788924857787.jpg

Edytowane przez Amer

Opublikowano
1 godzinę temu, Amer napisał(a):

DODATKOWO!!!! BEZ DOPŁAT, BEZ LOSOWANIA... Kurde, kolekcjonerki nie zapowiedzieli, a jeszcze tutaj taka perła mi uciekła frog

IMG_20260909_053508.jpg

img_1_1788924857787.jpg

Ej fajny kubek

Opublikowano
2 godziny temu, Amer napisał(a):

IMG_20260909_053508.jpg

img_1_1788924857787.jpg

Kubek z Zeldą na SNESa? Ciekawe jaka data produkcji. ;) Jak tylko 30 osób zamówiło to co oni zrobią z całym swoim PRZYDZIAŁEM?

Jakoś mnie zaczynają irytować te jego posty. Nie lubię jak ktoś wstawia co chwilę ikonki w posty lub wiadomości na komunikatorze, a te grafiki z AI są trochę kiepskie. Mimo wszystko życzę wielu "spaniaałych" chwil z Zeldą tym preorderowcom.

Opublikowano

Data produkcji dopiero przed nami - coś tak czuję. Przejdzie się chłop do zaprzyjaźnionej poligrafii (którą ma pewnie po sąsiedzku), drukną mu 30szt naklejek "made by AI". Ja natomiast trzymam kciuki by chociaż w miarę równo mu się to przykleiło.

obraz.png

Edytowane przez Amer