Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Bardzo lubię takie wierne rimejki. W sensie podbijamy graficzkę i audio do dzisiejszych standardów, a resztę zostawiamy jak było. Czasami jak za bardzo grzebią gubi się gdzieś ta mityczna DUSZA
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Dzięki za analizę. Tak pod spodem wygląda że jest n64 1:1 nie licząc miasta zrobionego na nowo
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 minuty temu, ASX napisał(a):Dziwny ten styl graficzny, no to realizm ni stylizowana grafika. Obiekty mają więcej detali, ale geometria otoczenia żywcem wyjęta z N64Człowieku gdzie Ty tam widzisz geometrię z n64
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jestem kupiony. Zapowiada się za(pipi)iście zwłaszcza, że nie miałem styczności z oryginałem. Chociaż przez chwilę pograłem na emulatorze wieki temu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Trochę szkoda, że cyfra aż 50 zł tańsza no ale nie wyobrażam sobie nie mieć okaryny na półce.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. szkoda że okładka taka nudna... kolejna gdzie stoi se na środku i się lekko obraca
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Qrrrrczę. Wiecie, ja grał tylko w dwie Zeldy - jakaś na GBC, ale to lipa, bo grafa siorbała pisiora i na pożyczonym 64 właśnie w Okarynkę. Miało to jakiś taki, ech, oniryczny klimat, ale nie wiedziałem co i jak w roku 2000 i skupiłem się na kozaq porcie Quake 2 i Goldeneye. Wśród pożyczonych gier było też Mario Kart, ale mój nastoletni umysł nie wytrzymał tego ładunku pedalstwa, a musicie wiedzieć, że idąc coś szkoły mijałem kiosk Ruch z wyeksponowanymi, coraz to nowszymi wydaniami MEN i Gejzer, więc jakąś tolerancję na to miałem. Ale wracają do toposu tej wypowiedzi - pamiętam Zeldę jako mroczny, rozmyty świat generowany na 64 bitowej technologii z połowy lat 90. A tutaj wszystko takie kolorowe, happy, coś a la komiksy Marvela lata 90 i wcześniej vs Marvel Cinematic Universe. Sam nwm, echhh ;/ Zagrałbym jednak w sumie, ale to na zasadzie ciekawości typu tej, gdy w końcu dorwałem się do lektury Gejzera
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 53 minuty temu, ASX napisał(a):Dziwny ten styl graficzny, no to realizm ni stylizowana grafika. Obiekty mają więcej detali, ale geometria otoczenia żywcem wyjęta z N64Mi sie nie podoba właśnie. Stylizacja ok ale sie gryzie z tym generycznie unrealowo realistycznym oswietleniem.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wjeżdża dayone, wygląda kozacko. Najlepsza Zelda i przejdę ponownie z miłą chęcią. Ostatnia rozgrzebana za bardzo przypomina BOTW i jakoś nie mogę usiąść do tej Zeldy.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Dla tej gierki kupie Słicza 2, już wiem co chce pod choinkę, nie musi być na premierę.To i Okami 2 trochę ożywia we mnie gracza który już dawno umarł. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Bjały
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Lekko dygnął, jak już wyjdzie switch oled to będzie pierwszy zakup. Mam nadzieje, ze juz klepią Majore.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Pięknie to wygląda, ale doświadczenia płynącego z obcowania z oryginałem na Nintendo 64 nic nie przebije.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Przy wszystkim co mówi Nintendo, trochę to zabawne, że cały pomysł na ich hit roku to "to samo z lepszą graficzką!". Okaryna? Najlepsza gra ever, przez jakiś czas od premiery w 1998 roku, ale ile można w nią grać, nie wiem czy...OKEJ dobra Nintendo jebani mistrzowie wody, składam wam preordera, wiadomix
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. DODATKOWO!!!! BEZ DOPŁAT, BEZ LOSOWANIA... Kurde, kolekcjonerki nie zapowiedzieli, a jeszcze tutaj taka perła mi uciekła Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Amer
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, Amer napisał(a):DODATKOWO!!!! BEZ DOPŁAT, BEZ LOSOWANIA... Kurde, kolekcjonerki nie zapowiedzieli, a jeszcze tutaj taka perła mi uciekła Ej fajny kubek
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Amer napisał(a):DODATKOWO!!!! BEZ DOPŁAT, BEZ LOSOWANIA... Kurde, kolekcjonerki nie zapowiedzieli, a jeszcze tutaj taka perła mi uciekła Kubek z Zeldą na SNESa? Ciekawe jaka data produkcji. ;) Jak tylko 30 osób zamówiło to co oni zrobią z całym swoim PRZYDZIAŁEM?Jakoś mnie zaczynają irytować te jego posty. Nie lubię jak ktoś wstawia co chwilę ikonki w posty lub wiadomości na komunikatorze, a te grafiki z AI są trochę kiepskie. Mimo wszystko życzę wielu "spaniaałych" chwil z Zeldą tym preorderowcom.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Data produkcji dopiero przed nami - coś tak czuję. Przejdzie się chłop do zaprzyjaźnionej poligrafii (którą ma pewnie po sąsiedzku), drukną mu 30szt naklejek "made by AI". Ja natomiast trzymam kciuki by chociaż w miarę równo mu się to przykleiło. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Amer