Opublikowano poniedziałek o 16:342 dni Autor Ale to z prenumeraty? Poczekaj jeszcze, bo coś zamuliło generowanie i leci raz jeszcze.
Opublikowano poniedziałek o 16:422 dni 16 minut temu, łom napisał(a):Taki mam babol przy każdej ocenie wstępnej.To musisz wydrapac. Zabezpieczenie przed tymi co tylko przeglądają oceny w sklepach bez kupowania.
Opublikowano poniedziałek o 16:502 dni Autor Niby teraz przeszło generowanie, ba, nawet zrobiło się ze 120 proc... Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną. A, BTW, bo wczoraj nie napisałem - dzisiaj wyjechały prenumeraty inpostowe oraz Patronite plus biezące zamówienia nowego numeru :) W czwartek oficjalna premiera.
Opublikowano poniedziałek o 17:052 dni 6 minut temu, Perez napisał(a):Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną.Otwarte przez Acrobat Reader wygląda dobrze a jak przez przeglądarkę Edge to jest babol więc ficzer ekskluzywny dla przeglądarki.
Opublikowano wtorek o 13:361 dzień Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;d
Opublikowano wtorek o 15:001 dzień Godzinę temu, Pix napisał(a):Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;dznowu się spóźnił? @Roger ?
Opublikowano wtorek o 20:261 dzień Nie mogę za każdym razem, gdy widzę Butchera na pierwszym miejscu w HP
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Meldujemy się z lipcowym numerem PSX Extreme :) Dzisiaj oficjalna premiera i start sprzedaży w stacjonarnych punktach z prasą. Zapraszamy i życzymy przyjemnej lektury
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 30.06.2026 o 22:26, Benson napisał(a):Nie mogę za każdym razem, gdy widzę Butchera na pierwszym miejscu w HP Wyciekła już jubileuszowa okładka 350 numeru
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 30.06.2026 o 15:36, Pix napisał(a):Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;dOMG... Serio jesteś za tym, żeby zaśmiecać Ekstrima (w ramach przypomnienia: to magazyn o GRACH, a nie relacjach damsko - męskich) takimi bzdetami? Od tego typu opowieści z krypty to są fora internetowe takie jak Bracia Samce (czy jakoś tak) po co marnować cenne strony w Szmatławcu na taki spam?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Wyciekła już jubileuszowa okładka 350 numeruMam nadzieję, że będzie recenzja The Last of Us, bo jestem ciekaw oceny
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No muszę powiedzieć, że ten numer świetny, jeden z najlepszych w ostatnim czasie. Recenzje czytało się przyjemnie, zapowiedzi jeszcze lepiej. Do tego naprawdę ciekawe artykuły, dobrze dobrane do tego co przewija się wcześniej w numerze i na koniec super napisane bio o sharmie z xboxa. Rzuciłem Gothiczka na chwilę, żeby przeczytać cały numer, a już dawno tak nie miałem. Także gratulacje i dzięki że ciągnięcie ten biznes z pasją z lat 90 :)
Opublikowano 52 minuty temu52 min Godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):żeby zaśmiecać Ekstrima (w ramach przypomnienia: to magazyn o GRACH, a nie relacjach damsko - męskich) takimi bzdetami?No ale to przecie hiv. Smuggler np napisał książkę w której opisuje jak ściągał na maturze. Albo umieścił tam przepis na zupę czosnkowa (jeszcze do tego nie doszedłem).Mnie tam to ciekawiło - a ze ubrał w słowa „gruba” to może niektórzy się urazili
Opublikowano 16 minut temu16 min Autor O, no i fajnie - nowy numer, jeszcze Game Boy, no i PlayStation.
Opublikowano 1 minutę temu1 min 34 minuty temu, grzybiarz napisał(a):No ale to przecie hiv. Smuggler np napisał książkę w której opisuje jak ściągał na maturze.Może i napisał (ja tam nie wiem, bo przestałem się interesować CD Akcjonem już ponad 4 lata temu z oczywistych przyczyn, i od tamtego momentu nic nowego ich autorstwa już nie kupuję) ale to nie znaczy, że trzeba iść w jego ślady; odkąd redakcja CDA uznała, że ich magazyn już nie jest o grach tylko "dla graczy", z automatu przestała być jakimkolwiek autorytetem w kwestii tego, jakiego typu treści powinny ukazywać się na łamach prasy gamingowej.44 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Albo umieścił tam przepis na zupę czosnkowa (jeszcze do tego nie doszedłem).Co tylko potwierdza to, o czym napisałem wyżej - aktualna "wersja" Smugglera to żaden wzór do naśladowania dla redaktorów innych periodyków o grach, a raczej smutny przykład upadłego gwiazdora, który na stare lata rozmienia swą legendę na drobne.