Opublikowano poniedziałek o 16:343 dni Autor Ale to z prenumeraty? Poczekaj jeszcze, bo coś zamuliło generowanie i leci raz jeszcze.
Opublikowano poniedziałek o 16:423 dni 16 minut temu, łom napisał(a):Taki mam babol przy każdej ocenie wstępnej.To musisz wydrapac. Zabezpieczenie przed tymi co tylko przeglądają oceny w sklepach bez kupowania.
Opublikowano poniedziałek o 16:503 dni Autor Niby teraz przeszło generowanie, ba, nawet zrobiło się ze 120 proc... Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną. A, BTW, bo wczoraj nie napisałem - dzisiaj wyjechały prenumeraty inpostowe oraz Patronite plus biezące zamówienia nowego numeru :) W czwartek oficjalna premiera.
Opublikowano poniedziałek o 17:053 dni 6 minut temu, Perez napisał(a):Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną.Otwarte przez Acrobat Reader wygląda dobrze a jak przez przeglądarkę Edge to jest babol więc ficzer ekskluzywny dla przeglądarki.
Opublikowano wtorek o 13:362 dni Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;d
Opublikowano wtorek o 15:002 dni Godzinę temu, Pix napisał(a):Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;dznowu się spóźnił? @Roger ?
Opublikowano wtorek o 20:262 dni Nie mogę za każdym razem, gdy widzę Butchera na pierwszym miejscu w HP
Opublikowano wczoraj o 04:42 1 dzień Autor Meldujemy się z lipcowym numerem PSX Extreme :) Dzisiaj oficjalna premiera i start sprzedaży w stacjonarnych punktach z prasą. Zapraszamy i życzymy przyjemnej lektury
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 30.06.2026 o 22:26, Benson napisał(a):Nie mogę za każdym razem, gdy widzę Butchera na pierwszym miejscu w HP Wyciekła już jubileuszowa okładka 350 numeru
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W dniu 30.06.2026 o 15:36, Pix napisał(a):Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;dOMG... Serio jesteś za tym, żeby zaśmiecać Ekstrima (w ramach przypomnienia: to magazyn o GRACH, a nie relacjach damsko - męskich) takimi bzdetami? Od tego typu opowieści z krypty to są fora internetowe takie jak Bracia Samce (czy jakoś tak) po co marnować cenne strony w Szmatławcu na taki spam?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Wyciekła już jubileuszowa okładka 350 numeruMam nadzieję, że będzie recenzja The Last of Us, bo jestem ciekaw oceny
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No muszę powiedzieć, że ten numer świetny, jeden z najlepszych w ostatnim czasie. Recenzje czytało się przyjemnie, zapowiedzi jeszcze lepiej. Do tego naprawdę ciekawe artykuły, dobrze dobrane do tego co przewija się wcześniej w numerze i na koniec super napisane bio o sharmie z xboxa. Rzuciłem Gothiczka na chwilę, żeby przeczytać cały numer, a już dawno tak nie miałem. Także gratulacje i dzięki że ciągnięcie ten biznes z pasją z lat 90 :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):żeby zaśmiecać Ekstrima (w ramach przypomnienia: to magazyn o GRACH, a nie relacjach damsko - męskich) takimi bzdetami?No ale to przecie hiv. Smuggler np napisał książkę w której opisuje jak ściągał na maturze. Albo umieścił tam przepis na zupę czosnkowa (jeszcze do tego nie doszedłem).Mnie tam to ciekawiło - a ze ubrał w słowa „gruba” to może niektórzy się urazili
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor O, no i fajnie - nowy numer, jeszcze Game Boy, no i PlayStation.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 34 minuty temu, grzybiarz napisał(a):No ale to przecie hiv. Smuggler np napisał książkę w której opisuje jak ściągał na maturze.Może i napisał (ja tam nie wiem, bo przestałem się interesować CD Akcjonem już ponad 4 lata temu z oczywistych przyczyn, i od tamtego momentu nic nowego ich autorstwa już nie kupuję) ale to nie znaczy, że jego koledzy po fachu powinni brać z niego przykład; odkąd redaktorzy CDA uznali, że ich magazyn już nie jest o grach tylko "dla graczy", z automatu przestali być jakimkolwiek autorytetem w kwestii tego, jakiego typu treści powinny ukazywać się na łamach prasy gamingowej.44 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Albo umieścił tam przepis na zupę czosnkowa (jeszcze do tego nie doszedłem).Co tylko potwierdza to, o czym napisałem wyżej - aktualna "wersja" Szmuglera to żaden wzór do naśladowania dla redaktorów innych periodyków o grach, a raczej smutny przykład upadłego gwiazdora, który na stare lata rozmienia swą legendę na drobne. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Nomen dubium
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. @grzybiarz przepis na tą zupę dał kiedyś w AR, chyba z 20 lat temu. Może nawet w tipsomaniaku z The best AR to było.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. Noom, u mnie e skrzynce dziś był ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kiedyś jak był nadawany w niedzielę, parę razy był u mnie w 24h. To był chyba ewenement.