Opublikowano piątek o 06:103 dni 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Kiedyś jak był nadawany w niedzielę, parę razy był u mnie w 24h. To był chyba ewenement.U mnie poprzedni numer byl w skrzynce na drugi dzień po nadaniu, ale to juz w ciężkim szoku bylem, biorąc pod uwagę ze to ekonomiczna przesyłka pocztowa. :D
Opublikowano piątek o 06:193 dni 9 godzin temu, Konsolite napisał(a):Noom, u mnie e skrzynce dziś był ;)Łał, widać że Zg[Red]om faktycznie mocno leży na sercu los ich gazetki, skoro nawet sami ją kupują coby podbić wyniki sprzedaży.
Opublikowano piątek o 06:263 dni 11 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. u mnie pewnie przez upały jeszcze pani listonoszce nie było po drodze...mam nadzieje, że dzisiaj po pracy szmatławiec będzie czekał w skrzynce
Opublikowano piątek o 11:243 dni Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."
Opublikowano piątek o 12:093 dni Z Senuą też jakiś błąd się wkradł, bo przecież ten deweloper już nie istnieje ;d
Opublikowano piątek o 12:193 dni Najbardziej lubie numery z gargantuicznymi relacjami nowosci z targuPrzekartkowalem i hype 5/5Tylko Until Dawn 2 skrzywdzono nie wiedziec czemu
Opublikowano piątek o 13:433 dni 2 godziny temu, Mari4n napisał(a):Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."Holi szit... Ale Jutrzenka Zg[Red]ów za to wybatoży, o ile oczywiście nie zejdzie na zawał widząc takie bezczeszczenie polszczyzny.
Opublikowano piątek o 17:023 dni 21 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. U mnie zupełnie na odwrót, początek prenumeraty w miarę ok, ale teraz trzeci numer z rzędu jak dociera bardzo późno. Nie będzie czytania w weekend
Opublikowano sobota o 09:112 dni Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)
Opublikowano sobota o 13:432 dni 4 godziny temu, bastek66 napisał(a):Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)Ci streamerzy i youtuberzy powinni miec dozywotni zakaz streamowania i youtube’owania o grach
Opublikowano sobota o 17:072 dni Po retrorecenzji NFSU2 z chęcią bym sobie znowu pograł w tego sztosa. Niestety, musiałbym wywiesić czarną banderę.
Opublikowano sobota o 20:081 dzień 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Po retrorecenzji NFSU2 z chęcią bym sobie znowu pograł w tego sztosa. Niestety, musiałbym wywiesić czarną banderę.Stanowisko wielu poważanych organizacji (jak Video Games History Foundation) jest od lat jasne: jeżeli nie można kupić w żaden sposób, emulacja to Dobro i Sprawiedliwość
Opublikowano sobota o 20:141 dzień A od niedawna, nawet jak można kupić, to jest to niemal konieczne, żeby ukarać Zło i Niesprawiedliwość.
Opublikowano wczoraj o 08:13 1 dzień Autor 16 minut temu, Eskimos napisał(a):A w moim lokalnym Intermarche takie dzisiaj znalezisko xDLOL, nieźle, to akurat numer, który zupełnie się wyprzedał, nie mam nic w archiwum, a tu proszę :)
Opublikowano wczoraj o 09:02 1 dzień Autor No ale to ktoś grubo tam przysnął, że numer sprzed 1,5 roku na półce...
Opublikowano wczoraj o 10:42 1 dzień U mnie w delicentrum było tak kiedyś z CDA- numer sobie też ponad rok leżał na półce.
Opublikowano wczoraj o 14:57 1 dzień On 7/3/2026 at 10:43 PM, Nomen dubium said:Holi szit... Ale Jutrzenka Zg[Red]ów za to wybatoży, o ile oczywiście nie zejdzie na zawał widząc takie bezczeszczenie polszczyzny.SamOn 7/3/2026 at 8:24 PM, Mari4n said:Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."Szczerze, to sam chciałbym wiedzieć. Czasem mamy w magazynie przejawy - nie wiem jak to nawet nazwać, bo nie ma na to chyba słowa - "dekorekty". Winny gdzieś tam się czai, ale tym razem to nie był autor (wstrząśnięty tym polonistycznym sabotażem). Załączam fragment wysłanego tekstu do wglądu!
Opublikowano wczoraj o 15:20 1 dzień Zajmowanie się korektą w Szmatławcu to widzę fajna robota. Nie trzeba nic poprawiać, a można nawet jakiś błąd dorzucić.
Opublikowano wczoraj o 16:40 1 dzień Dzięki Pan @Perez za kolejną publikację mojej foty :*Z tym "kącikiem" to dobry pomysł, a później już tylko wystawa zdjęć podczas Extreme Party ;-)W ogóle to muszę wybrać jakieś "the best of" z tych wszystkich zdjęć i zrobić sobie foto książkę. Myślę, że fajnie by to wyszło wydrukowane.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 6 godzin temu, Mazzi napisał(a):Szczerze, to sam chciałbym wiedzieć. Czasem mamy w magazynie przejawy - nie wiem jak to nawet nazwać, bo nie ma na to chyba słowa - "dekorekty". Winny gdzieś tam się czai, ale tym razem to nie był autor (wstrząśnięty tym polonistycznym sabotażem). Załączam fragment wysłanego tekstu do wglądu!Miałem kiedyś podobną sytuację, ale gdzie indziej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Top 3 gier numeru z ocenami wiadomego rzędu. Chyba faktycznie posucha musi być w temacie. Za to jak pisałem wcześniej- zapowiedzi gier na plus, wszystko ładnie zebrane. Nie miałem czasu na czytanie zbytnio, więc jeszcze czeka najlepsza rzecz, czyli cała publicystyka.