Opublikowano 9 października 201410 l kuuurcze, byłoby miło zagrać w SA w wersji remastered. Albo jeszcze lepiej w Vice City. Najlepiej na silniku GTA V. SA to zayebista gra i tyle. Non stop śmigałem na siłkę i po żarcie xD
Opublikowano 9 października 201410 l Na jubileusz pewnie dadzą jakieś rzeczy do kupienia w ich warehousie; jakieś karty do gry czy coś w tym stylu + stanrdowo wszystkie akutalnie artworki w wyzszej rozdzielczosci do pobrania z ich strony.No i pewnie jakieś tematyczne DLC do GTA V się pojawi : )
Opublikowano 13 października 201410 l Klimatem ta gra miazdzyla, ehh...gdyby R sie pokusilo o port na PSV. Jedna z moich ulubionych nutek
Opublikowano 22 października 201410 l Chyba juz wiemy czego się spodziewać na 10-ta rocznice San Andreas:http://www.xboxachievements.com/game/grand-theft-auto-san-andreas/achievements/
Opublikowano 22 października 201410 l liczę, że zrobią pełen remaster pack czyli 3, VC i SA na X1/PS4. matko jakbym pograł w to w obecnych standardach. aż żałuję, że x360 sprzedałem.
Opublikowano 22 października 201410 l Jaranko. Baronowie gejmingu nie sprzedają konsol tylko kupują nowe
Opublikowano 22 października 201410 l Ale chyba coś by dodali albo chociaż silnik zmienili bo tak to ja mogę sobie pograć w wersję z xboxa na 360.Jeżeli dadzą tylko 1080p/60fps no to lipa...
Opublikowano 22 października 201410 l No też zobaczę co będzie w tym remasterze, przecież nie dam x hajsu za grę którą mam nawet na komórce.
Opublikowano 22 października 201410 l Najlepsze co by mogli zrobić to przerobić wersję z komórek pod vitę . Wtedy nawet jakby w pudełku wydali to bym brał bo na tablecie granie to koszmar.
Opublikowano 22 października 201410 l A teraz nie można kupić San Andreas na PSN, albo Xbox Live Marketplace?
Opublikowano 22 października 201410 l Można, ale na psn ma wersje z ps2 a na marketplacie wersje z xboxa pierwszego, który jest emulowany przez 360.
Opublikowano 22 października 201410 l Na marketplace już nie ma San Andreas, jakieś 2 miechy temu jeszcze był...
Opublikowano 22 października 201410 l To jest Rockstar - jest szansa na zbudowanie gry od podstaw na silniku V albo port ze smartphona 720p / 30fps
Opublikowano 22 października 201410 l Nie jaram się, ale pewnie będzie kusiło. W końcu to moja ulubiona gra wszech czasów.
Opublikowano 23 października 201410 l http://www.ppe.pl/news-31711-grand_theft_auto__san_andreas_trafi_na_playstation_3_i_xboksa_360_.html