Skocz do zawartości

GTA San Andreas

Featured Replies

Opublikowano

Niech dadzą port z komórek na vite chociaż lenie :(

• Odpowiedzi 379
  • Wyświetleń 63,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dodaje również kilka zdjęć z mojego grania. Już daaawno przestały mnie interesować jakiekolwiek misje; teraz liczy się tylko zwiedzanie :p

• To już 20 lat   Wybitna gra z czasów kiedy wpisywanie kodów było cool

• Ciekawostka dropsa: Zastanawialiście sie kiedyś jak wysoko da sie polecieć w GTA nim cokolwiek się stanie? Nie? Ja tez nie, aczkolwiek z nudów to sprawdziłem. A więc - odpowiedzią jest -  bedziemy lec

Opublikowano

kuuurcze, byłoby miło zagrać w SA w wersji remastered. Albo jeszcze lepiej w Vice City.

Najlepiej na silniku GTA V. SA to zayebista gra i tyle. Non stop śmigałem na siłkę i po żarcie xD

Opublikowano

to co najwyżej na obrazek jubileuszowy na fanpejdżu :)

Opublikowano

Na jubileusz pewnie dadzą jakieś rzeczy do kupienia w ich warehousie; jakieś karty do gry czy coś w tym stylu + stanrdowo wszystkie akutalnie artworki w wyzszej rozdzielczosci do pobrania z ich strony.
No i pewnie jakieś tematyczne DLC do GTA V się pojawi : )

Opublikowano

Klimatem ta gra miazdzyla, ehh...gdyby R sie pokusilo o port na PSV.

Jedna z moich ulubionych nutek :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

liczę, że zrobią pełen remaster pack czyli 3, VC i SA na X1/PS4. matko jakbym pograł w to w obecnych standardach. aż żałuję, że x360 sprzedałem.

Opublikowano

Jaranko. Baronowie gejmingu nie sprzedają konsol tylko kupują nowe :sir:

Opublikowano

Ale to achievmenty Was tak podjarały?

Opublikowano

o jezus maryja dajcie mnie to 

Opublikowano

No też zobaczę co będzie w tym remasterze, przecież nie dam x hajsu za grę którą mam nawet na komórce.

Opublikowano

moja opinia o tej grze jest pozytywna.

Opublikowano

A teraz nie można kupić San Andreas na PSN, albo Xbox Live Marketplace?

Opublikowano

Można, ale na psn ma wersje z ps2 a na marketplacie wersje z xboxa pierwszego, który jest emulowany przez 360.

Opublikowano

Czyli jest szansa, że będzie ładniej wyglądało, tak?

Opublikowano

To jest Rockstar - jest szansa na zbudowanie gry od podstaw na silniku V albo port ze smartphona 720p / 30fps ;)

Opublikowano

Będzie port ze smartfona z aczikami :(

Opublikowano

Jeżeli to prawda to:

comment_CRewRCsgy4aQTH9aliI3Se5kRGnudtSI

Opublikowano

Nie jaram się, ale pewnie będzie kusiło. W końcu to moja ulubiona gra wszech czasów.