Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Wyje.Balo Halo Arene :/

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 244,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

I nie pomogła zmiana na gif, zostanie narazie przy batmanie. A i jakiś błąd 503 widziałem i muli coś.

Opublikowano

@Bartezoo - z tego co widzę, już działa.

Edytowane przez arab

Opublikowano

poprawione

Opublikowano

Ano działa.

Opublikowano

chyba nikt nie zwracal uwagi, ze forum jest do tylu o 20 minut w stosunku do zegarka

Opublikowano

poprawione

Opublikowano
:/ w losowych odstepach czasu forum mnie wylogowuje... czasem kiedy je przegladam, a juz napewno gdy wylacze zakladke z forum w przegladarce[nie cala przegladarke]...
Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem ze po kilka/kilkanascie razy nie mam komunikat ze nie udalo sie polaczyc z serwerem i strona nawet sie nie wczytuje?

Opublikowano

Nie tylko Ty, 2 padnięcia forum w ciągu ostatniej godziny.

Opublikowano
Czy tylko ja mam taki problem ze po kilka/kilkanascie razy nie mam komunikat ze nie udalo sie polaczyc z serwerem i strona nawet sie nie wczytuje?

Od wczoraj to samo. W(pipi)ia jeszcze bardziej niż IPS Error :F

Opublikowano

nie moge nigdzie znalzezc odpowiedzi :/

co zrobic, zeby moje wiadomosci byly zapisaywane w sent items??

dzieki szczurek !

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

Czy to normalne ze srednio co 30 minut trzeba sie od nowa zalogowac ?

Opublikowano

jakoś nie widzę tego waszego problemu? fakt faktem wywala mnie ale to z winy tego że co jakiś czas zmieniam ip a forum ma statyczne uwierzytelnienie i to wszystko :-) jeśli nie zmieniam ip wszystko jest ok... może mija wam maksymalny czas bezczynności po którym dostaje się automatycznego kick-a, nie wiem czy to forum ma to tak skonfigurowane ale było by to dobre wytłumaczenie waszego problemu...

Opublikowano

Ej, mam zamknięte wszystkie tematy w Hyde Parku.

e04608abdbae71c0f00e8ce3cf1337ec14282.png

Edycja: U mnie już okej.

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Same here.

Opublikowano

Co się stało że praktycznie wszystko mam zabezpieczone? Nie mogę wejść nawet na PT :/

Opublikowano

kto popsul forum?

Ty?

czy Ty?

a moze Ty?

pucowac sie!

Opublikowano

Nooo... dziś to ładnie serwer odmówił posłuszeństwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.