Skocz do zawartości

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

rzecz w tym, że dla mnie najwygodniesza wersja forum to ta sama, którą widzimy na pc; nawet w pierwszej chwili laduje sie wersja mobilna, ale jest tak bardzo do "d" że nawet nie chcę o niej rozmawiać :/ nie po to inwestowałem w dobry telefon z wyświetlaczem o sporej rozdzielczości, żeby teraz przez głupie banery oglądać strony w takim formacie, w jakim może wyświetlić go byle nokia z dziadoskim symbianem;

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 244,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Ja bym powiedział, że od kilkunastu dni ma częste zwiechy.

Opublikowano

Hmm, sprawdzimy, aczkolwiek serwer żadnej zadyszki nie miał/nie ma, a forum też żadnych aktualek nie miało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zróbcie coś z tymi ruskimi botami

Opublikowano

Powinno być już OK

Opublikowano

ostatnio kilka razy dziennie wywala mi error 503.

Opublikowano

Wiemy, jutro zostanie naprawione.

Opublikowano

Przecież napisał jutro, a jest jeszcze dziś :P Wyjasniło się to już z "error 503" ? Wczoraj miałem kilka razy.

Opublikowano

@easye Nie oszukałem (zresztą, bardzo miła, roszczeniowa postawa), tylko zabakło czasu, a dzień się niestety nie chce rozciągać. Naprawione, powinno działać.

@Square A error 503 - cóż, znaczy o przeciążeniu serwera, i do czasu aż... well, w każdym razie wiemy, że dzieje się niedobrze i w tym kierunku też działamy.

Opublikowano

W wiadomościach mam coś takiego i nie da się tego usunąć.

30sbiuv.png

Opublikowano

Najpewniej jest to wynik tego, że PW było wymieniane z userem, któremu usunięto konto. Zobaczymy, co da się z tym zrobić.

Opublikowano

co się dzieje?

od kilku dni niezależnie od tego czy zaglądam tu przez komórę czy kompa, z domu, czy pracy, z wifi, kabla, 3G: pojawia sie komunikat o tym, że coś nie halo, że niby błąd nie po stronie foruma, a po mojej. jesli padnie forum, lezy tez ppe.pl, tam wyskakuje komunikat "brak polaczenia z baza" czy jakos tak... wtf?

Opublikowano

ostatnio w ogole forum często zdycha (np wczoraj ok 24) , czyżby cięcia w ilość reklam odrazu przeniosły sie na obcięcie kosztów servera i teraz bedzie sie przeciążał co 2 dni?

normalnie jakby PZPN tutaj rządził :P

Opublikowano

no... tylko że nas zalewają reklamy i ekrany "wysypania" się forum...

jak trzeba lepszego serwera, to dajcie znać... zrobi się ściepkę ;)

Opublikowano

Sciepka to jest dobra jak 10 chlopakow chce sobie wykupic na 3 miesiace serwer aby pograc w counter strike'a.

Wyobrazasz sobie sciepke na serwer dla dużego przedsiebiorstwa jakim jest psx extreme ? Bo ja nie.

Opublikowano

Spoko, sprawy się ogarniają. Trochę to potrwa, ale będzie lepiej.

Opublikowano

No na pewno będzielepiej, przecież nie wykupili dodatkowej usługi z errorami. Są chwilowo jakieś awarie i nie ma co o nich pisać bo każdy wie, że są. Znikną i będzie dobrze, świat bez tych kilku chwil na forum się nie zawali.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u siebie moja zawartość i obserwowane. Teraz już zawsze tak będzie, bo z reguly wszytsko do mojej zawartości leciało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

boty w statusach nadal sa...

Opublikowano

Nie wiem czy to wina samego silnika forum, ale pewnie nie bo moze po prostu ktorys mod wywalil mi tekst z zakladki "o mnie".

Nie mialem tam zadnych linkow, obrazkow czy niedozwolonych tresci, ale jednak zawartosc dziwnym trafem zniknela - pewnie komus sie nie spodobalo. ;)

Opublikowano

Da się w końcu całkowicie wyłączyć wersję mobilną forum, czy nikt się tym nie zainteresował?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.