Fenikz 89 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Te arty sa stare jak swiat - ten serwis z chodzi na psy. :ali_g: Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wszędzie dają starocie,bo nie ma nic nowego,przynajmniej do następnego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 No dobra ale dawać arty z 2004r. to chyba lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza
Maximmus 0 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 pojawiła sie plotak jakoby KZ2 miało sie ukazać w tym roku na kilka miesięcy przed Resistance 2. Brzmi to logicznie bo spodziewam się że Kz2 graficznie nie zaprezentuje tego co Resistance 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dokładnie 2 miesiące wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 A niby czemu Killzone 2 ma wygladac gorzej niz Resistance 2? Dobra, ale jedno jest pewne, obie beda wygladac nieziemsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Maximmus 0 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powiedzmy że czuje toi w kościach... ale przedewszytkim co mnie przekonuje to fakt że wczesniej ta ekipa nie wydała zadnej gry nawet popierdółki na psstore... tak zauważyłem robią wszytkie dobre teamy. Najpierw poznają architekture a dopiero kolejne produkcje wykorzystują potencjał... a oni odrazu na pełne morze i nie ma się co dziwic że przekroczony budżet i w plecy z terminami. Czas pokaze czy mam racje... ja tak obstawiam... Kilzone2 może i będzie bardziej zaawansowany technicznie ale niedorobiony i nierówny graficznie. Za to Resistanse 2 poprostu bedzie wygladał nieziemsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powiedzmy że czuje toi w kościach... ale przedewszytkim co mnie przekonuje to fakt że wczesniej ta ekipa nie wydała zadnej gry nawet popierdółki na psstore...tak zauważyłem robią wszytkie dobre teamy. Najpierw poznają architekture a dopiero kolejne produkcje wykorzystują potencjał... a oni odrazu na pełne morze i nie ma się co dziwic że przekroczony budżet i w plecy z terminami. Czas pokaze czy mam racje... ja tak obstawiam... Kilzone2 może i będzie bardziej zaawansowany technicznie ale niedorobiony i nierówny graficznie. Za to Resistanse 2 poprostu bedzie wygladał nieziemsko. Co do wygladu resi 2 jestem podobnego zdania jak ty.Jedynka byla srednia ale to tytul startowy potem Ratchet,ktory mi sie nie wiem czemu jakos wybitnie nie podobal ale ogolnie wiem ze uznano go za za(pipi)iscie wygladajaca gre wiec skoro wiekszosc tak uwaza to napewno tak jest:DGeneralnie firma robi progres i teraz mozna sie spodziewac juz pelnej satysfakcji.Co do KZ 2 to mimo wszystko jestem wiekszym optymista.Co ztego ze nie wydaja nic na psstore skoro gra jest robiona od bardzo dawna wiec tak naprawde ocenianie gry o ktorej nei wiele wiadomo mija sie z celem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Killzone 2 Dev Shoots Down KZ2 Release Date Rumors http://boardsus.playstation.com/playstatio...thread.id=27295 In a forum post over at the official playstion boards, Seb Downie - QA Manager - Guerrilla Games writes:"Sorry folks, as before, please take any release dates, or months with a grain of salt. If we haven't announced it, it is not gospel." Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Przeczytaj caly temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powiedzmy że czuje toi w kościach... ale przedewszytkim co mnie przekonuje to fakt że wczesniej ta ekipa nie wydała zadnej gry nawet popierdółki na psstore...tak zauważyłem robią wszytkie dobre teamy. Najpierw poznają architekture a dopiero kolejne produkcje wykorzystują potencjał... a oni odrazu na pełne morze i nie ma się co dziwic że przekroczony budżet i w plecy z terminami. Czas pokaze czy mam racje... ja tak obstawiam... Kilzone2 może i będzie bardziej zaawansowany technicznie ale niedorobiony i nierówny graficznie. Za to Resistanse 2 poprostu bedzie wygladał nieziemsko. Ja wlasnie licze na to, ze KZ2 bedzie wyglądał nieziemsko, w koncu to projekt nad ktorym pracuja 4 lata, i na ktory Sony pompuje mnostwo kasy. Ta gra ma pokazac prawdziwy power PS3. Nie chce mi sie wierzyc, ze ekipa od platformowek stworzy w krotkim czasie cos bardziej zaawansowanego niz KZ2. Skoro Resistance bedzie nieziemski, to Guerrila musi stworzyc cos naprawde "galaktycznego". No ale Halo3 tez malo byc galaktyczne, a okazało sie jedynie powtorkia z rozrywki, tyle ze w rozdzialce HD. ... pozyjemy zobaczymy Slyszalem ze PE bedzie testowalo KZ2... Mam nadzieje, ze to bedzie "current build" Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja się boję ,że ekipa zagra w stare demko z E3.Obym się rozczarował,strasznie miło by było jakby polskie czasopismo jakie pierwsze położyło łapki na obecnej wersji gry i (trzymam mocno kciuki) dodało do tego zdjęcia z nowych miejscówek. Znowu nie idealizujcie tak tego Resistance 2,na razie mi ta gra wygląda na stary dobry Resistance z hdr i dynamicznymi cieniami.O Killzone 2 mówi się od dłuższego czasu ,że to będzie milowy krok w dziedzinie programowania na PS3 i za pośrednictwem gry na świat wyjdą nowe narzędzia developerskie pozwalające wykorzystywać w pełni możliwości konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
jasiumaster 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Z tym testowanie Killzona przez PE to wg mnie był żart prima aprilisowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Z tym testowanie Killzona przez PE to wg mnie był żart prima aprilisowy. Raczej nie, N+ też leci do Amsterdamu (z tego co wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Chodzą ploty że K2 ma być wydany we wrześniu,także jeżeli miałoby tak być to muszą już teraz coś konkretnego pokazać Neo+ i PSX Extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mam pytanie do znawców. W listopadzie 2007 było grywalne demo, czy poziom grafiki w nim był równy czy może lepszy od tego jaki reprezentowało wydane Call of Duty 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mam pytanie do znawców.W listopadzie 2007 było grywalne demo, czy poziom grafiki w nim był równy czy może lepszy od tego jaki reprezentowało wydane Call of Duty 4? zdaniem tych co grali, lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A sa jakie spotwierdzone wiaodmosci odnosnie recenzji grywalnej czesci gry ktora ukaze sie w neo + albo w PSX extreme ?? bo chcialbym uslyszec czy waogole warto czekac na ten tytul...bo czasem tak bywalo ze gra na ktora czekalo sie i czekalo okaywala sie przecietna... Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A sa jakie spotwierdzone wiaodmosci odnosnie recenzji grywalnej czesci gry ktora ukaze sie w neo + albo w PSX extreme ?? bo chcialbym uslyszec czy waogole warto czekac na ten tytul...bo czasem tak bywalo ze gra na ktora czekalo sie i czekalo okaywala sie przecietna... Trzeba czekac na nowy numer PE, ktory powinien pojawic sie w sklepach za 2-3 tygodnie. Na dobra sprawe w temacie KZ2 nic nie drgnelo od ostatniego trailera z lipca 2007. Osobiscie mam nadzieje, ze w chwili obecnej gra wyglada naprawde za(pipi)iscie. Co do gameplay'u - trzeba czekac na playtest pe. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Skąd wiecie, że to będzie playtest? Toć Fenix pisał, że jadą do siedziby Guerrilla. Może będzie wywiad z jakimś gościem i tyle dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Skąd wiecie, że to będzie playtest? Toć Fenix pisał, że jadą do siedziby Guerrilla. Może będzie wywiad z jakimś gościem i tyle dobrego... Jeżeli dostaje się zaproszenie do Amsterdamu to nie na jakims tam wywiad tylko przynajmniej na prezentacje najnowszej wersji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Skąd wiecie, że to będzie playtest? Toć Fenix pisał, że jadą do siedziby Guerrilla. Może będzie wywiad z jakimś gościem i tyle dobrego... Jeżeli dostaje się zaproszenie do Amsterdamu to nie na jakims tam wywiad tylko przynajmniej na prezentacje najnowszej wersji gry. Albo starej, ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Skąd wiecie, że to będzie playtest? Toć Fenix pisał, że jadą do siedziby Guerrilla. Może będzie wywiad z jakimś gościem i tyle dobrego... Jeżeli dostaje się zaproszenie do Amsterdamu to nie na jakims tam wywiad tylko przynajmniej na prezentacje najnowszej wersji gry. Albo starej, ale zawsze coś. A jaki widzisz sens w pokazywaniu prawie rocznej wersji którą każdy juz widział i opisał? Edytowane 31 Marca 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Skąd wiecie, że to będzie playtest? Toć Fenix pisał, że jadą do siedziby Guerrilla. Może będzie wywiad z jakimś gościem i tyle dobrego... Jeżeli dostaje się zaproszenie do Amsterdamu to nie na jakims tam wywiad tylko przynajmniej na prezentacje najnowszej wersji gry. Albo starej, ale zawsze coś. A jaki widzisz sens w pokazywaniu prawie rocznej wersji którą każdy juz widział i opisał? Jeśli Polakom pokażą nowy gameplay to znaczy,że Guerrilla w przeciągu kilkunastu dni uraczy nas nowymi informacjami o K2,bo nie wierzę ,że aktualny gameplay jako pierwszym i jedynym na świecie pokażą Polakom. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nie zauważyłem żeby jakiś duży serwis growy rozkrzykiwał, że niedługo będą mieli nowe info o Killzone 2, a na pewniaka by tak było. Może ktoś mnie oświeci? Zanosi się na Time Exclusive dla Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi