Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Może być czysto, kiedy traktujesz pokój w akademiku jak normalne mieszkanie.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 657,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Może być czysto, kiedy traktujesz pokój w akademiku jak normalne mieszkanie.

- Paulo Coelho

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
7debfe451627151.jpg 31b9aa451627182.jpg 21e003451627206.jpg 4eb4ed451627249.jpg

Mały update. Stanowisko prawie wcale się nie zmieniło, ale gratisowo fotki półki z grami i konsolami PSP, oraz "retro kącik" :D

Opublikowano

:banderas:

ale weź sobie zapodaj po dwa padziki do każdej konsoli :D

Opublikowano

Spokojnie, powoli :D Do szaraka mam oryginalnego DS1 i jakiegoś no-name pada bez analogów. Do PS2 dopiero co kupiłem pada, drugiego i tak kupię, ale oryginalnego, bo ten już dzisiaj doprowadził mnie do nerwicy swoją precyzją sterowania analogiem, a raczej jej brakiem. Wszystko ogólnie będzie, będą dwa pady, będzie tekken, będzie zabawa :D

Opublikowano

Co tam masz za gierki na dyskietkach?

Opublikowano

Mowa o tych 3,5 cala? Są kompletnie puste :D Praktycznie nówki sztuki, może z 2-3 użyłem raz, ale koniec końców dalej są puste o ile pamiętam. Próbowałbym używać ich do mojego retro antycznego laptopa z MS-DOSem, ale nie mam FDD w swoim lapku :P

Opublikowano

W sumie można to tak podsumować. Wszystkie te elementy były częścią mojego dzieciństwa. Kasety, walkmany, kartridge, a ile tych cholernych GF2/4 MX miałem... Jeszcze między ścianką a VHSem chowa się oryginalna płyta z Quake 2, ale już raczej nie do użytku :v

Opublikowano

wszystko fajnie, ale za ten hosting masz bęcki 

Opublikowano

Komp do CRT podpięty? W sumie kiedyś też tak miałem, wygodniej mi było oglądać filmy na kanapie i grać na emu.

Opublikowano

Ten "komp" to tylko pusta obudowa. Mam do niej bebechy jakieś, ale raz, że nie chce mi się tego składać, a dwa, że wolałbym to podpiąć do monitora, którego aktualnie nie mam.

Opublikowano

Ty byś tak zrobił, ja nie. Po pierwsze, mam do tego bebechy, więc jak będę chciał coś z tego poskładać to do czego do wsadzę? Do klatki dla chomika? Po drugie, stoi i póki co spełnia funkcję stolika, bo jeden mam już zajęty a drugiego nie mam żeby mieć gdzie tą wieżę postawić.

Opublikowano

Ale se dzisiaj można zrobić pokój. Po co ciągnąc kable, jak można zrobić same wtyczki i tylko zmieniać w gnieździe przy konsoli, jak sie ma wiele konsol. Wypas. 

vanco-120932-dual-hdmi-wall-plate.jpg

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niewielkie zmiany, ale mogę zaktualizować zdjęcie:

1zwmgeq.jpg

Opublikowano

mnie bardziej szokuje kanapa tak mega blisko telewizora.

Perspektywa, nie jest tak mega blisko ani szczególnie nisko.

Opublikowano

Fajnie, schludnie. Tylko ten golf ;/

Opublikowano

Golf wisi od czasu jak piąta generacja to rzeczywiście był der neue Golf i przywiozłem plakat ze stoiska VW na targach. Teraz to już może rzeczywiście bardziej alte Golf, ale plakat zostaje z sentymentu i kolorystyka zasadniczo pasuje do pokoju.

Kiedyś bym chętnie zdobył coś w takim stylu:

http://www.berndluz.de/index.php/en/automobile