Opublikowano 10 marca 20196 l 19 minut temu, Plugawy napisał: Cassie z ryja wygląda jak zniewieściały 17latek. Jest bardziej męska od Tidusa z FFX. Ale i tak wstawiłeś ją sobie w avatar.
Opublikowano 10 marca 20196 l Słuchajcie, czy w MK10 jest opcja Tutoriala podobnego do tego z DoA? Chodzi mi o taką możliwość, że wyświetla się np u góry nazwa combosa i jak to przyciskowo wykonać, my to robimy i jak nasze wykonanie jest OK to spiker krzyczy jak w DoA np "GOOD!" i wchodzi następne combo do wykonania.
Opublikowano 10 marca 20196 l 42 minuty temu, Czezare napisał: Słuchajcie, czy w MK10 jest opcja Tutoriala podobnego do tego z DoA? Chodzi mi o taką możliwość, że wyświetla się np u góry nazwa combosa i jak to przyciskowo wykonać, my to robimy i jak nasze wykonanie jest OK to spiker krzyczy jak w DoA np "GOOD!" i wchodzi następne combo do wykonania. W MKXL jest taki tutorial czyli ogólny. Natomiast nie ma Character Command Training (gdzie dla każdej postaci robimy wszystkie ciosy po kolei) i nie ma Character Combo Challenge (czyli kombosy i juggle dla każdej postaci)
Opublikowano 11 marca 20196 l 16 godzin temu, MaZZeo napisał: MK9 z tymi swoimi laskami był mocno stulejarski, ale to co się odkitanowuje w MK11 to farsa w drugą stronę. Liczą na wysoką sprzedaż w krajach bliskiego wschodu.
Opublikowano 13 marca 20196 l Bardzo fajnie to wygląda, dodatkowe przedmioty pasują idealnie, są zrobione z pomysłem, nie ma mowy o tym kiczu z Tekkena.
Opublikowano 13 marca 20196 l A to są wszystkie czy tylko te dostępne w becie? W Injustice 2 było od zajoba tych elementów, tu wygląda o wiele skromniej. Edit. z drugiej strony w cosmetics są różne stroje do wyboru, w Injustice były to tylko różne kolory. Reasumując opcji wyjściowego wyglądu może być nawet więcej. Edytowane 13 marca 20196 l przez Observer
Opublikowano 13 marca 20196 l Pewnie będą na strojach i dodatkach dodatkowo zarabiać. Jak będzie to dobrze zrobione i będzie duża różnorodność (jednocześnie nie tak kiczowate jak anielskie skrzydełka, serduszka i misie panda z Tekkena) to spoko. Preorder zamówiony. Mam nadzieje, że będzie się lepiej grało niż w MKX. Poprzednia mechaniką, rosterem (między innymi też głupkowatymi postaciami typu Alien, predator i czubki z horrorów) i klimatem jakoś mnie zniechęciła.
Opublikowano 16 marca 20196 l Tryb fabularny ma wystarczyć na 8 godzin zabawy, gdzie w MKX było 5. DoA - pacz i ucz sie
Opublikowano 16 marca 20196 l W ten weekend w USA jest test trybu online. Można pooglądać na Twitchu.
Opublikowano 16 marca 20196 l Giera wygląda bardzo zacnie. Jak widzę te gameplaye to mam ochotę to zagrać tak samo jak po ogrywaniu demka MK9 (które później z resztą długo mi towarzyszyło). Niedługo beta Edytowane 17 marca 20196 l przez Drantzell
Opublikowano 17 marca 20196 l Autor Fajnie, że gra systemowo będzie przypominała MKX. Położono większy nacisk na footsies, mniejszy na combosy.
Opublikowano 17 marca 20196 l Mortal 11 będzie w końcu pokazywał kto gra po wifi w bijatyki: Wcześniejsza gra NR czyli Injustice 2 to miała i ostatnio Dead or Alive. Mam nadzieję, że to się stanie standardem bo wifi warriors to plaga nie tylko na konsolach ale i niestety na PC.
Opublikowano 17 marca 20196 l W dniu 17.03.2019 o 11:26, ornit napisał: Fajnie, że gra systemowo będzie przypominała MKX. Położono większy nacisk na footsies, mniejszy na combosy. Topka graczy w stanach twierdziła, że MKX to była padaka, a grali w to tylko dlatego, że Injustice 2 było jeszcze gorsze. O tej części są dużo bardziej przychylne opinie, więc mam nadzieje, że nie jak MKX. Tu gościu mówi, że MK11 ma inny feeling od X. Edytowane 18 marca 20196 l przez Drantzell
Opublikowano 20 marca 20196 l https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2572066749530514&id=117266501638089
Opublikowano 20 marca 20196 l Kotal Khan Jacqui Edytowane 21 marca 20196 l przez Drantzell Dodanie filmiku.
Opublikowano 21 marca 20196 l Zamówilem grę na media expert i media markt bez opłacenia z odbiorem osobistym z nadzieją że wyślą kod do bety... parę razy tak się udało
Opublikowano 22 marca 20196 l 18 godzin temu, MaZZeo napisał: Noob Saibot będzie? Dziś jest jakaś impreza C2E2 i mają pokazać nową postać i pierwszą postać z DLC NIektórzy spekulują, że to będzie Noob. W związku z tym, że to impreza komiksowa to jest spora szansa na Spawna (mam nadzieje że jedyną postać gościnną). Edytowane 22 marca 20196 l przez Drantzell
Opublikowano 22 marca 20196 l Wow Plus Shang Tsung grany przez aktora z pierwszego filmu Edytowane 22 marca 20196 l przez Drantzell