Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Jak pierwszy raz zobaczyłem gameplay, to bym w ogóle nie pomyślał, że ktoś mógłby robić jakieś problemy ze względu na wygląd strojów.  Te ideologicznie idiotyzmy o feministycznym spisku w Mortal Kombat pojawiają się co chwilę. Już czytać tego nie można.

Opublikowano

Dali babe w burce bo nikt tak jak islamisci nie kocha upier.dalac glow. Cwany markjeting.

Opublikowano
25 minut temu, PlastikowySmalec napisał:

Lepiej napiszcie czy macie info gdzie będzie wysyłka przed świętami

Ma być podobno od czwartku 

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Mortal 11 został celowo zdeseksualizowany żeby wam nie stały podczas gry. 

Art director potwierdza to w wywiadzie podając niezłe bzdury jako powód:

https://www.oneangrygamer.net/2019/03/netherrealm-confirms-mortal-kombat-11-females-wont-have-sexy-items-were-purposefully-de-sexualized/81034/

Nie no co ty, jak to, przecież Frendzel sie tak naprodukowal że to nieprawda i wymysł prawackich ciot. Nie ma to jak być zaoranym przez samego autora gry.

Opublikowano
43 minuty temu, MaZZeo napisał:

No widać że art director w tej części mocno ciepły jest. Męskie postacie za to jak żywcem wyjęte ze stulajrskiego free MMO. Te suty Shao Kahna xd

Wystarczy obejrzeć Kombat Kast i wszystko jasne.

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał:

Nie no co ty, jak to, przecież Frendzel sie tak naprodukowal że to nieprawda i wymysł prawackich ciot. Nie ma to jak być zaoranym przez samego autora gry.

Naucz się najpierw czytać głąbie ;) To będzie raczej przydatna umiejętność, kiedy będziesz chciał rozwiązać tajemnice tego feministycznego spisku.

A w ramach odpoczynku od stulejarzy:

333942_sRsTqi2Sxc_d4icphuucaatxkg.jpg

To będzie dobry miesiąc :)

Opublikowano

Gdzieś w Hiszpanii ludzie już dorwali fizyczne kopie gry, uważajcie na spojle.

Spoiler

ZeiZs3H.png

Edytowane przez Tiny

Opublikowano
Godzinę temu, Drantzell napisał:

333942_sRsTqi2Sxc_d4icphuucaatxkg.jpg

To będzie dobry miesiąc :)

Tylko tej stulejarskiej Gry o Tron nie włączaj czasem, są tam kobiece cycki, znowu będziesz musiał wyspowiadać że widziałeś obrzydliwe kobiece ciało. Poczekaj lepiej na wersje z burkami. 

Godzinę temu, Tiny napisał:

Gdzieś w Hiszpanii ludzie już dorwali fizyczne kopie gry, uważajcie na spojle.

Pokaż ukrytą zawartość

ZeiZs3H.png

Trzeba by zdefiniować co jest spojlerem, a co można wrzucać.

Bo właśnie wyciekły screeny nowej kobiecej postaci ubranej w zbroje rodem z fortnite czy tam innego overwatch - na wszelki wypadek daje w spojler:

Spoiler

1fi7og4nkgs21.jpg

Frost kiedyś: Jestem ninją z Lin Kuei

Frost dziś: Jestem magnetyczną gwiazdą, która otacza centralny zielony zamek synchronizacji. Przewodnikiem mi żółty samoistny człowiek...
Jestem otwarta dla wyższych wymiarów i przekraczam granice wyobraźni. Tworzę piękno i harmonię gdziekolwiek się pojawię. Po mojej prawicy zasiada czerwony galaktyczny wędrowiec. Po mojej lewicy niebieska wiodąca moc. Przez życie prowadzi mnie białe rytmiczne zwierciadło.
Witam was w moim świecie. Bawcie się i cieszcie razem ze mną.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że te kobiety nie są jednak takie silne, bo potrzebują zbroi a faceci idą bez oporu na gołe klaty i w spodenkach.

Opublikowano

Ponoć ta Pani dołączyła do Cyber Initiative, stąd ten strój. :)

Opublikowano

Podoba mi się te ubieranie kobiet w mortalu, zyskały na godnosci.

Wcześniej wyglądały jak pierwsze do seksu z przypadkowym gościem za kotarką.

Opublikowano
  • Autor

Nowy Mortal Kombat uczy szacunku do kobiet.

Opublikowano
7 godzin temu, milan napisał:

Podoba mi się te ubieranie kobiet w mortalu, zyskały na godnosci.

A pytal je ktos o zdanie? Moze one wolaly z cycami na wierzchu? A tak zdecydwal facet i bedzie drama, ze kobiety znow pod meskim butem.

Opublikowano

Te fatale jakieś takie sobie.

Brakuje tego czegoś jak np. Negan i kij bejzbolowy z The Walkin Dead. Proste, ale mroczne i klimatyczne a tutaj bardziej wszystko komiksowe aby było dopuszczone do sprzedaży. MK 2 to nadal wzór jeśli chodzi o fatale.

Opublikowano

A ja własnie widziałem tego fatala sandmana i ja pier,dole, ta gra jest piękna, chyba tak porytego fatala nie było.

Czy  w tej części też będzie wyvór styli przed walką? Tak ponoc było w X dlatego postawiłem na niej krzyzyk.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

A ja własnie widziałem tego fatala sandmana i ja pier,dole, ta gra jest piękna, chyba tak porytego fatala nie było.

Czy  w tej części też będzie wyvór styli przed walką? Tak ponoc było w X dlatego postawiłem na niej krzyzyk.

tak będzie wybór

Opublikowano

Gra jest online only bez netu odblokujemy tylko Frost a wszystkie te wieże czy dostęp do krypty wymaga połączenia.

Nie to żeby był to problem w 2019 roku w centrum Europy ale jednak komus może się to nie podobać.