Opublikowano 21 sierpnia21 sie 22 minuty temu, Masorz napisał(a):Nie ma póki co.A mogliby dać bo to był jedyny grywalny spinoff od głównej serii. I do tego zajebisty.Ale finałowa walka była przegięta jeśli dobrze pamiętam, musiałeś załatwić po kolei Shang Tsunga, Kintaro i Shao Khana, dwaj pierwsi byli w miarę prości, ale jak zginąłeś na Shao, musiałeś zaczynać od początku, wtedy miałem do tego cierpliwość, ale czy dzisiaj?
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Wersja europejska to był przypadek ekstremalnego kastrata. Wycięli klasyczne MK2, które było bonusem za wykonanie zadania dla Smoke'a. Misja w grze jest i gra powiadamia o nagrodzie, której nie ma w PAL.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Dla samych tych dwoch crapow warto. S-Z chore piniondze a jax'a to ja nawet nigdy pudelka nie widzialem.
Opublikowano poniedziałek o 18:585 dni Koso wydaje książke o MKhttps://wydawnictwoopenbeta.pl/p/niech-zyje-mortal-kombat-runda-1-papier-zamowienie-przedpremierowe/
Opublikowano wtorek o 06:104 dni Na trailerze rzuciła mi się w oczy jakaś opcja rewind, co w sumie może być spoko do jednorazowego przejścia Mythologies, jeśli kto ciekaw.Ogólnie nie można się krzywić, że nawet te gierki dodają. Jedyne co mnie dziwi, to obecność odsłon z GBA, podczas gdy nie ma żadnej gry z PS2.Ciekawe, czy przy ewentualnej drugiej kolekcji zahaczą np. o ten spinoff z DC (problemy z licencją?), czy też MK9. Ale Shaolin Monks też bym chętnie zagrał. Do tych oryginalnych klasyków średnio mnie ciągnie. Tak czy inaczej, kolekcja fajna.
Opublikowano wtorek o 07:494 dni Ja napewno kupię jak wyjdzie. MK Trilogy i SubZero zagrywałem się jak poyebany. Do Subbyego mam nadal rozrysowane wszystkie poziomy na kartkach A4 wraz z potkami i rozmieszczeniem przeciwników, zostało to wszystko w mojej chacie w PL, jak nie zapomnę to kiedyś przy okazji znajdę i opstrykam.MK Subby.. ehh nie wiem czemu ale jakoś mi się ten crapek od razu spodobał, przeszedłem chyba ze 20razy na PSXie, bez rewindów jakichś i cheatów. Z miła chęcią sobie przypomnę choć jak widzę MK Special Forces to do tej pory mam torsje, co za mega kasztan ta gierka!
Opublikowano wtorek o 07:584 dni A ja wolałem MK Special Forces od SubZero. Gra była słaba ale przynajmniej sterowanie było normalne i nie było tak tanich zgonów.
Opublikowano środa o 14:243 dni W dniu 19.08.2025 o 22:51, Shen napisał(a):MK1 już w plusie, pobrałem, chciałem im coś rzucić kasy, ale kurwa dlc na 3h za ponad 2 bomby?Wleciala promka, story krótkie, na postaciach mi za bardzo nie zalezy, sam nie wiem.
Opublikowano środa o 16:103 dni Mythologies to bardzo spoko gierka. Grałem z przyjemnością, a że trudna to już nic nie poradzę niedzielsom. Jaxa nadrobiłem kilka lat temu i raczej odwzierciedla powszechne opinie ale to też taka górna granica crapa. Da się spokojnie grać, przejść itd
Opublikowano czwartek o 06:082 dni Aż mi się flashbacki włączyły. Tata mi kupił na giełdzie około 1998r. Mortal Kombat 4 na PSX(miałem 10 lat, wtedy się rodzice nie przejmowali przemocą w grach). Była to jakaś dziwna wersja, bo miała wycięte filmiki ale za to na krążku był MK Trilogy i właśnie Mythologies. Wcześniej grałem w MK na amidze i nie miałem pojęcia, że można robić combosy wiec gra była dla mnie 2 razy trudniejsza niż powinna. Dodatkowo nie chciałem zużywać mikstur leczniczych i chomikowałem je na później. Człowiek miał kiedyś chęci i czas.