Opublikowano 13 listopada 202513 lis Np; problemy z online/ imput lag (wiele zależy od platformy)/muzyka w MKT nie zapętla się itd. Przed zwrotem (Steam) pojawiła się łatka która coś tam poprawiła i jednocześnie psuła inne rzeczy np problem z płynnością animacji w menu/wyborze gier. Wcześniej było ok. Być może pojawiły się nowe łatki i problemy te zostały rozwiązane. Z konsolami pewnie jest gorzej niż z PC, chociażby zdecydowanie dłuższe czekanie na łatki. Edytowane 13 listopada 202513 lis przez Alastor84
Opublikowano 13 listopada 202513 lis Eh Steam pokazuje ze wydalo to Atari a nie WB wiec niestety ale promki beda blizej w okolicach 50%
Opublikowano 18 listopada 202518 lis Nie no kurde jako interaktywne muzeum do powspominania przy piwku to robi to robotę. Cyfry bym nie kupił, ale deluxik z itemami wjedzie na półkę. Spoceńcy nastawieni na grę online raczej nie będą zadowoleni (chyba że patche wjadą)
Opublikowano 24 listopada 202524 lis Na Steam okazja/błąd cenowy na pakiet MK X + MK11 + MK1 z DLC za 57zł - https://store.steampowered.com/bundle/61068/Mortal_Kombat_Elder_God_Bundle/Jak coś z pakietu posiadamy, to cena się obniża.EDIT:Już niestety nieaktualne - poprawili cenę.
Opublikowano 4 stycznia4 sty No dobrze. Gra załączono. Pogram, zobaczę co i jak. Miki już gotowy do kooperacji, jak widać.Co prawda jimmy wrzucał już poglądowe zdjęcie wersji deluxe, ale na żywo prezentuje się to tak:
Opublikowano 4 stycznia4 sty zastanawiam się cały czas czy wziąć wersje na S2 czy na ps5. niby mały ekran przenośnie to lepsza opcja ale boję się, że port jest gorszy względem ps5/xsx
Opublikowano 10 lutego10 lut https://store.steampowered.com/bundle/61068/Mortal_Kombat_Pakiet_Starszego_Boga/ - chyba komuś się cena pomyliła. MK XL + MK11 Ultimate Edition + MK1 Definitive Edition za 53zł. Sama podstawka MK1 kosztuje w promocji 42zł.edit: widzę, że już w listopadzie Suavek wrzucał z podobną cenką, więc to chyba nie błąd.
Opublikowano 10 lutego10 lut W listopadzie zmienili po kilku godzinach z tych 57 zł na 120 zł czy coś takiego, a tu od wczoraj wisi bez zmian od początku promocji. Chyba legitne tym razem.
Opublikowano 10 lutego10 lut 22 minuty temu, Bzduras napisał(a):https://store.steampowered.com/bundle/61068/Mortal_Kombat_Pakiet_Starszego_Boga/ - chyba komuś się cena pomyliła. MK XL + MK11 Ultimate Edition + MK1 Definitive Edition za 53zł. Sama podstawka MK1 kosztuje w promocji 42zł.edit: widzę, że już w listopadzie Suavek wrzucał z podobną cenką, więc to chyba nie błąd.Lol miałem coś tam i mi wyszło 27zl piękna sprawa.
Opublikowano 10 lutego10 lut Ta edycja zawiera juz absolutnie wszystko? Pokazuje mi sie za 30zl i kminie czy na pewno wszystkie dodatki z Chaos reigns tez sa uwzglednione. Definitive Edition Upgrade mi to daje? Nie jest ten dodatek wspomniany nigdzie.E: niewazne jestem jebanym retardem bo przeciez mozna wejsc na osobny ekran zeby zobaczyc wszystko. No wiec bedzie mnie to kosztowac rowno 30zl xDDD
Opublikowano 10 lutego10 lut Godzinę temu, Bzduras napisał(a):https://store.steampowered.com/bundle/61068/Mortal_Kombat_Pakiet_Starszego_Boga/ - chyba komuś się cena pomyliła. MK XL + MK11 Ultimate Edition + MK1 Definitive Edition za 53zł. Sama podstawka MK1 kosztuje w promocji 42zł.edit: widzę, że już w listopadzie Suavek wrzucał z podobną cenką, więc to chyba nie błąd.Ta polityka cenowa czasem tak wygląda. Podstawka 50 zł, dodatek 50 zł. Bundle 60 zł
Opublikowano 10 lutego10 lut Dlatego jak ktoś chce sobie poobijać mordy bez napinki to lepszej okazji chyba nie będzie. Nie grałem w MK1, a za cztery dyszki plus MK11 UE w komplecie to aż żal nie kupić.
Opublikowano 10 lutego10 lut Swpja droga ciekawe czy Netflix bedzie tez tak cenowo sie bawil. Shenmue 3 jak zmienilo wlasciciela to przestali sprzedawac na Steam po 11 zl