Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Nowe fatality. Tylko 10$ piękny kawalerze.

Edytowane przez Shankor

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano
  • Autor

Jeden gdzieś przeczyta a potem wszyscy powtarzają to pierdolenie o płatnym fatality. Ja na nie nie wydałem ani złotówki. Kupiłem za wyfarmione w grze kryształy. Polecam taki sposób grania w grę, ewentualnie poczekanie z zakupem ze dwa sezony do wersji GOTY.

Opublikowano

To tak jakbyś powiedział że czipsy Lays są za darmo, a ludzie pierdolą głupoty że są płatne - bo ty na nie nie wydałeś ani złotówki tylko kupiłeś za wyfarmione Żappsy :turned:

Opublikowano

izxXObi.jpg

:platinum: 184. :pope:

Taka ciekawostka - by zdobyć 100%, należało czekać kilkanaście dni na specjalne wydarzenie, które trwa tylko 4 dni. :notlikethis:
Kilka zrzutów.

0f173wE.jpg

J7hP4or.jpg

LsdOxUJ.jpg

0RNH3yM.jpg

FoWXtMm.jpg

Opublikowano

W ten weekend startują eliminacje do turnieju Cyber Kombat, w którego finale można zgarnąć elektryczną hulajnogę i monitor.

Eliminacje:

4.11 - Katowice

11.11 - Gdańsk

18.11 - Wrocław

25.11 - Warszawa

Finały:

26.11 - Warszawa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jpr, naściągali pokemonów do gry i nawet nie będzie oryginalnych głosów postaci xDDD

https://pl.ign.com/mortal-kombat-1/58707/news/mortal-kombat-1-homelander-otrzyma-w-grze-inny-glos

Opublikowano

Po skinie Van Damma który nawet nie ma jego twarzy to już wszystkiego się można spodziewać. 

Opublikowano
  • Autor

Siejesz ferment. JCVD przypomina JCVD. Nawet z pięciokrotnym blurrem na Switchu:dynia:

Opublikowano
  • Autor

Dwie legendy na jednym filmiku. Obczajcie reguły!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stream z ostatniego turnieju kwalifikacyjnego Cyber Kombat, Warszawa:

Edytowane przez Di

Opublikowano

W niedzielę w Warszawie odbył się największy jak do tej pory turniej MK1 w Polsce. Przygotowałem o nim materiał zawierający krótkie wywiady z finalistami oraz wybrane momenty wszystkich walk - a że było dużo emocji, to wyszło ponad 1,5h ;).

https://www.youtube.com/watch?v=QOjLhgE-v98

Opublikowano
  • Autor

Dobrze, że informacje o miejscu i dacie tego turnieju były tak dobrze nagłośnione :beka:

Opublikowano
W dniu 1.11.2023 o 17:40, Di napisał:

W ten weekend startują eliminacje do turnieju Cyber Kombat, w którego finale można zgarnąć elektryczną hulajnogę i monitor.

Eliminacje:

4.11 - Katowice

11.11 - Gdańsk

18.11 - Wrocław

25.11 - Warszawa

Finały:

26.11 - Warszawa

Opublikowano

Przy fatalu widać, że ktoś tam oglądał The Cell.:wio: Być może przy drugim do akcji włączy się ten Cthulhu. :macek:
Słynna "noga" z MK4 jednak nie powróciła. :diablo:

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

A powinna powrócić zdecydowanie. Gość przywołuje szkielety i inne monstra, miota czachami itp. a oni w fatalu robią z niego szklarza. Ja dla mnie lipa. 

Opublikowano
14 minut temu, Amer napisał:

A powinna powrócić zdecydowanie. Gość przywołuje szkielety i inne monstra, miota czachami itp. a oni w fatalu robią z niego szklarza. Ja dla mnie lipa. 

Fatality akurat fajne, ale bardziej by pasowało np do Subzero i zamiast szkła lód

Opublikowano

Te klimaty jakoś bardziej mi leżały.

Plus ten X-Ray z dziewiątki. Do dziś się wzruszam. 

Edytowane przez Amer