Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie nie, ale je.bią octem, że się żyć odechciewa.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Salt&Vinegar :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Bjały napisał:

Nie pojmuje fenomenu czipsów o smaku octu. 

A to widzieliście?

ojNVKqh.png

Jadłem i są spoko. Z tego co widziałem to są jeszcze o smaku curry i chyba hot salsa.

Opublikowano

Doritosy weszły do oficjalnej dystrybucji w PL, z polską etykietą i w ogóle. Na razie widziałem smaki Taco i Hot corn. 

Opublikowano

Widzę drame na Facebooku, ponoć skład chipsów się różni od tego amerykańskiego i ludzie stękają, ze (pipi)owe. Ja w wawie ich jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Ta, że niby z olejem palmowym. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem dla porównania oryginalne Doritosy w Kuchniach Świata. No i te polskie to jednak faktycznie wersja dla biedoty. Twardsze (pewno jakaś kukurydza z odpadów), bardziej słone i o lekkiej nucie glutaminianu (zgago witaj). Tyle że cena już w miarę normalna (3.99) więc Seba może się lansować przed swoją Karyną. 

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano
W dniu 24.07.2018 o 18:52, Mejm napisał:

latest?cb=20170715193907

W kaufie, chyba 4 albo 5zl. Niezly patent z przezroczysta torba. Jeszcze nie jadlem, dam znac pozniej.

Swietne czipsy. Ostatnio doszla wersja z pieprzem i to jest moja idealna miara pikantnosci. Polecam.

Opublikowano

Wiecie jak smakuje bycierazem?

2018-07-22_19-40-19_806-1024x768.jpg

Jak rosół

Opublikowano

OK znalazłem doritosy w carrefour i rzeczywiście wydają się gorsze od oryginalnych, a te jadłem ze 2-3 miesiące temu. Oryginalne doritosy wydają się bardziej suche i mają mniej tłuszczu.

ogólnie to lepiej kupić panchosy z biedy.

Opublikowano

Komu jak komu, ale mazzeo wierzę.

Ja dzisiaj zjadłem z biedry Pringlesy Sweet chili, w miare ok, ale takie jakies bylejakie. Kupiłem jeszcze grillowany stek, ale (pipi)a, jakbym jadł sos mysliwski  z paczki.

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Ja dzisiaj zjadłem z biedry Pringlesy Sweet chili, w miare ok, ale takie jakies bylejakie.

No ja mam wrażenie, że wszystkie Pringles są takie, jakby czegoś im brakowało. Dziwne jest też w nich to, że wydają się być suche, a mają w ch.uj tłuszczu.

Opublikowano

Moze dlatego, ze to nie sa chipsy.

Gardze pringelsami ale to slodkie czili bym sprobowal.

Opublikowano
13 godzin temu, milan napisał:

Komu jak komu, ale mazzeo wierzę.

Ja dzisiaj zjadłem z biedry Pringlesy Sweet chili, w miare ok, ale takie jakies bylejakie. Kupiłem jeszcze grillowany stek, ale (pipi)a, jakbym jadł sos mysliwski  z paczki.

No te powymyślane gówniane smaki są fatalne, też się kiedyś nabrałem.

Opublikowano
35 minut temu, szejdj napisał:

No te powymyślane gówniane smaki są fatalne, też się kiedyś nabrałem

Zero zaskoczenia, bo każdy z tych smaków to kombinacja glutaminianu sodu, papryki i cebuli w różnych proporcjach. Teraz tylko solone, smażone na dobrym oleju.

Opublikowano

Polaki nie dadzą sobie w kaszę ziemniaki dmuchać

Opublikowano

A ludzie się śmieją ze #respectus nie przyniesie efektów