Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Obecnie gram w Manhunta na poziomie trudności Hardcore.

Opublikowano

Subnautica: Below Zero, + dzisiaj znowu zagram ze 2 partie AoE 2: DE na easiest żeby utrwalić skróty klawiszowe :D. Przez tyle lat grałem w tą grę z pominięciem skrótów, a bez nich się nie da grać nawet na średnim poziomie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio w końcu zaliczyłem Dead Space, który kiedyś (w 2013?) był rozdawany na Steam. 

Do tego Forza Horizon 4 z GP i ciągle ATS.

Za to po 47h znowu przerwa od Kingdom Come. Dziubię tą grę powoli, może w przyszłym roku dojdę do końca. 

Opublikowano

Unity of Command 2. Genialna strategia turowa. Jeżeli ktoś lubi turowe strategie to obowiązkowo.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie tak wiele, bo ostatnio zacząłem żyć jak człowiek
Czasami HoN, gdy przyjaciele się zbiorą to AoE 2
W wolnych chwilach PUBG

Opublikowano

Godfall - no mega mi się gra spodobała. Fajna ekipa jest na discord i super mi się robi co-op i ulepsza swoją postać coraz lepszym ekwipunkiem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem kolejną już edycję piłkarskiego menadżera - FM 2022. Ostatnie odsłony nie bardzo mi leżą, w 2021 nie skończyłem nawet sezonu, a lata temu w FM 14 potrafiłem grać przez tysiące godzin. Zobaczymy, jak będzie w tym przypadku, ale nie spodziewam się podobnego wyniku przez brak czasu.

Opublikowano

Powiedzcie mi gdzie tutaj naświetlić gdy otrzyma się tylko jeden dokument

Zrzut ekranu 2022-01-29 o 18.37.27.png

Opublikowano

Pograłem trochę w Daemon X Machina (aktualnie za free w Epic) i no niestety wcale mi się to nie podoba i chyba odpuszczę. 

Niby wzorowane na Armored Core od twórców Dark Souls, które mi się MEGA podobało, ale ta gra wcale mi nie weszła. 

Fabuła jest tragicznie słaba, a gra jest absurdalnie łatwa wchodząc już na pole nudy. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

StarCraft 1
StarCraft 2
Supreme Ruler 2010
The Sims 4
Car Mechanic Simulator 2018
Rim World

DawnOfMan
Stardew Valley
Cities Skylines Campus
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III Adventures of Lara Croft
Tomb Raider The Last Revelation
Syberia
Shadow Tactics - Blades of the Shogun
Assassin's Creed III (Singleplayer)
Assassin's Creed IV - Black Flag
Oxygen Not Included Automation Pack
Pharaoh Gold
Grand Theft Auto IV - The Complete Edition
Paradise Lost
Frostpunk
Secret Files - Puritas Cordis
Anomaly Warzone Earth
Final Fantasy XIII
Hellblade - Senua's Sacrifice
S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky

W co ostatnio grałem z tych?
Supreme Ruler 2010
S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky
Cities Skylines Campus
i może coś troszku...

Co mnie najdzie i miejsce jest to instaluję... a potem.. .sobie jest...:blink::facepalm:

Serioo... Nie chce mi się.
Tak myślę, by te kilak tytułów co tutaj jest a można na konsoli to mieć wersję konsolową i się z dysku pozbyć. A w ogóle nawet teraz pzobyć się tego m isię nie chce, bo jednak coś... A szkoda, a moze znów kiedyś odpalę... Cała lista zaczętych i nieskończonych. Frostpunk to lubię wracać. To gra jedyna którą:wub:
Tomb Raier 3 i4 to praktycznie końcówka 1 i 2 zaczęta tylko. Ale po prostu tak cięzko sie zabrać teraz na cokolwiek na pc. Kiedys sie chcialo uruchamiac i grac. Teraz nie:facepalm:

Mam wprost odwrotnie do mojej Ps4. Wrecz czekam kiedy robote skocnze i bedzie wieczorek by odpalic choc na 1 godzinke:blush:

Opublikowano

Moja konsola nie wiem kiedy była ostatnio odpalana. Natomiast na kompie to ostatnio tylko Elden Ring, bo wszystko inne to meh się teraz wydaje. Drugi raz przechodzę i po wszystkim pewnie trzeci raz zacznę, bo będzie ta opcja dla mnie bardziej atrakcyjna od jakiejkolwiek innej gry. :reggie:

Opublikowano

Jak ktoś ma kompa i GPU, który pociągnie nowe tytuły to gratki.
Jak ktoś ma GPU z lat 2012 i tylko to jest najsłabszym ogniwem to tylko konsola.

A sam już miałem dość grania, gdy praca też była.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obczajacie taką gierkę jak Norco?

Jest reklamowana jako southern gothic point'n'click adventure

Opublikowano
1 hour ago, beardo0 said:

Obczajacie taką gierkę jak Norco?

Jest reklamowana jako southern gothic point'n'click adventure

Jest w PC Gamepass, ale nie mialem jeszcze czasu sprawdzić.

Opublikowano

Widziałem, ale nie opłacam abonamentu jak na razie

Demko na Steam jak coś

https://store.steampowered.com/app/1221250/NORCO/

Gra bazuje na istniejącej miejscówce

https://www.google.com/search?q=norco+louisiana&oq=norco+louisiana&aqs=chrome..69i57j46i19j0i19l5j69i60.3512j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www.desmog.com/2021/08/31/hurricane-ida-smoke-shell-norco-refinery-louisiana-apocalyptic/

Norco Manufacturing Complex | Shell United States

NORCO | Już dostępne do pobrania i zakupu w Epic Games Store

Norco review | PC Gamer

Mapping Climate Grief, One Pixel at a Time | The New Yorker

The Greatness of 'Norco' Is Found in the Tenacious Weirdos Who Live There

Edytowane przez beardo0

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gram w Herosów 3 i tak się zastanawiam co jest brane pod uwagę przy punktacji końcowej i miejscu na tablicy wyników?

Opublikowano

Miałem tą gierkę na radarze od kilku miesięcy i wreszcie zakupiłem. Regiments (niecałe 110 zł na Steam, premiera 16.08) to nowy RTS w realiach zimnej wydany przez Microprose i zrobiony podobno przez jednego gościa. Na pierwszy rzut oka to takie dużo spokojniejsze Wargame: RedDragon. Nie ma multiplayera, jest kilka kampani (operacje) oraz skirmishe (19 map/5 frakcji). Oceny graczy na dwa tygodnie po premierze są bardzo pozytywne, z naciskiem na całkiem niezłe AI przeciwnika oraz mocno taktyczny, wolniejszy od konkurencji charakter rozgrywki. Gra będzie rozwijana, dojdą na pewno nowe mapy, frakcje oraz tryby rozgrywki.

Regimental.jpg

ss_c0918cccdc532ad9f7461686f1b278941d2e7c3e.1920x1080.jpg

regiments-od-microprose-na-steam.jpg

Edytowane przez Gregorius

Opublikowano

Testuje nowego lapka na Shadow of Tomb Raider i Spiderman Remastered ale najwięcej i tak gram w FM22, znowu wróciła chęć do grania.