^^phantom 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2008 Widze ze wiekszosc osob juz pyka w DMC, mi juz slinka leci, jutro tzn dzisiaj powinno do mnie przyjsc limitowana edycja Zobaczymy jak sie w to gra ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 8 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2008 szukałem i nigdzie nie znalazłem informacji o systemie save'ów w DMC4. Są tylko co misję czy w trakcie też występują? Przed Bossami może ? Cytuj Odnośnik do komentarza
matek_79 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2008 szukałem i nigdzie nie znalazłem informacji o systemie save'ów w DMC4. Są tylko co misję czy w trakcie też występują? Przed Bossami może ? Mozesz zapisywac gre w dowolnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 8 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2008 A ja mam pytanko bo męcze sie z jednym bossem : Jestem przy tym wkurzajacym gosciu ktory wyglada jak motyl z tym czerwonym jednym okiem. Ten ktory zabil brata kyrie Bije goscia i bije ale ciagle mi zasysa zycie ze mnie i musze od nowa go naparzac..jak Wam sie udalo go pokonac? z gory dzieki za help Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2008 Kiedy ucieka na środek pomieszczenia i mówi "It's time too die" podbiegamy do niego, podbijamy mieczem do góry i tniemy jeszcze parę razy w powietrzu.To powoduje, że nie zrobi swojego "czaru" jeśli chodzi o zabieranie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
matek_79 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 Kurde ta gra ma niesmowity power, na poczatku sie bawilem, mashowalem na maksa, a tu sie okazuje ze tu jest i drugie i trzecie dno tego wszystkiego. Warto jednak troche czasu poswiecic na timing i combosy oraz mozliwosci synow spardy. Narazie jestem w misji 13 i mam problem z bossem ktos ma jakis konkretny sposob na ta wezowata agawe? Tluke ja rowno ale jak do tej pory i tak zabralem jej najwiecej 1/8 energii, rozumiem ze dante nie ma lapki jak nero ale bez przesady, jakis sposob musi byc :> bynajmniej, do czasow wydania NG2 wiem przy czym bede sie bawil, i dobrze, bo az tak rozbudowanego systemu walki juz dawno nie widzialem i jestem pelen podziwu dla capcom ze az tak dobrze im to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2008 Grałem na human ale zakładam że będzie tak samo na DH. Szczerze powiem ze zadnego sposobu nie mam i wyglada to tak +- : na poczatku jak lata po planszy laduje coyote'a i czekam az przyleci z roztwartym ryjem. Jak rozłozy lapy jak dzwig to wtedy namierzasz tego gluta co spawnuje potworki i walisz z mocnego kombosa. Jak stoi na glebie to DT i jazda z tego co masz pod ręką. Nie widziałem nic czego bym nie był w stanie przewidzieć. Chyba zacznę grac na DH bo na human to śmiech na sali .. ani razu nie padłem. Obwarowałem sie flaszkami na końcowa walkę a nie użyłem żadnej !!! Pytanie do kogos kto skonczyl Human i gra na DH (jiloo? - czy jest duzo trudniej walki z bosami itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maniek84 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2008 Panowie krótka piłka, odnośnie ostatniego bossa... Nie przeszedłeś - gry nie czytaj!!! Już od godzinki pocę sie na tym śmiesznym skrzydlatym typie i ni chu chu nie mogę go dojechać!!! Właściwie to nie mogę zniszczyć tego kryształu na cycach i nie mam pomysłu jak się do niego dostać. Jak ktoś wie to czekam pilnie na odpowiedź...heheheh Będę naprawdę wdzięczny za szybką odpowiedź, bo wiecie ROD czyha a konsola sie poci, a ja bynajmniej nie jestem taką osobą która łatwo odpuści. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza
yanek 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Przy okazji pytania Mańka, pytanie z końca gry: Już po rozwaleniu dziadka, po filmiku z nero, dante i kyrie, jest walka znowu z tym duzym panem, a on nic nie robi tylko pięściami nawala, nigdzie w bok nie mogę iśći nie mam pomysłów jak to przejść... wie ktoś jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Maniek84 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Już nieaktualne, właśnie gierka pękła... Zwykłe niedopatrzenie - nie zauważyłem jednego nie do końca zniszczonego kryształu. BTW gierka mocno uzależnia i występuje tzw. syndrom jeszcze tylko jednej misji To był mój pierwszy Devil i wyniosłem po nim pozytywne zdanie o serii. Nie jest to gra na 10, ale mocne 8... może nawet z plusikiem. Wkurza wymuszony backtracking i schematyczność walk z Bossami. Brakuje mi tutaj odrobiny finezji, napierdzielasz w typa do póki nie padnie, znanej z mojej ulubionej serii o wampirach Soul Reaver. Nie występują także logiczne łamigłówki, które na pewno ubarwiłyby zabawę. Ot takie moje przemyślenia na gorąco. Mimo iż nie przepadam za slasherami, Ninja Gaiden wyłączyłem przed końcem pierwszej misji, tak DMC4 łyknąłem bez przepojki i nie żałuje spędzonego czasu. Może ze względu na intuicyjne sterowanie i ogólną prostotę na poziomie Human??? Tak czy siak warto zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Yanek---> jak zaczyna uderzac jedna reka namierzasz - odskakujesz i B (devil bringer), druga lapa jest trudnijesza (timming jest wazny) musisz wyskoczyc w powietrze i znowu B - po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Zapodajcie jakiegos hinta na walke z dante, nie zebym sie z nim meczyl. Bo wczoraj raz sprobowalem, bylo pozno wiec polazlem spac, ale jakiejs milej rady uslucham. Je to moj pierwszy walkthrough i gram na DH. Dzieki... Ile jest misji lacznie? 24? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 no ja wlasnie gram na DH na dantego to wystarczy sypac do niego z pistoletu on tez zacznie strzelac i kule beda sie zderzac i nic nie bedzie ci zagrazac, podejdz strzelajac i zrob devil bringera a potem to juz uzyj wyobrazni i go zaszlachtuj giera jest swietna wciagnela mnie bardziej od dmc3 lapka wymiata a exeed to nie mam pytan ps. zna ktos juz liste wszystkich achievementow? bo wiekszosc jest secret Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 Pytanie do kogos kto skonczyl Human i gra na DH (jiloo? - czy jest duzo trudniej walki z bosami itd? tak jak pisalem gdzies wczesniej. zaczynalem jako totalny nowicjusz serii na human i na poczatku mialem problemy z bossami. teraz Devil Hunter wydaje mi sie wrecz prostszy od Human, ale pewnie to dlatego, ze wykminilem system gry, kombosy itp. boss'owie sa o tyle trudniejsi, ze ciosy zabieraja im mniej energii i walki trwaja dluzej, ale zadnemu nie udalo sie mnie utluc ( jestem po walce z Agnusem insectem ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 no ja wlasnie gram na DH na dantego to wystarczy sypac do niego z pistoletu on tez zacznie strzelac i kule beda sie zderzac i nic nie bedzie ci zagrazac, podejdz strzelajac i zrob devil bringera a potem to juz uzyj wyobrazni i go zaszlachtuj giera jest swietna wciagnela mnie bardziej od dmc3 lapka wymiata a exeed to nie mam pytan ps. zna ktos juz liste wszystkich achievementow? bo wiekszosc jest secret sie sprobuje dzieki... achv mozesz poznac na xboxachievement360.org czy jakos tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 http://www.xbox360achievements.org/achieve....php?gameID=296 Secrety sa tutaj, a ty zeratul nie udawaj ze nie pamietasz strony xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 To ile jest w końcu poziomów trudności? - Human, - Devil Hunter, - Son of Sparda (?) - Dante Must Die, - Heaven or Hell, - Hell or Hell, Czy coś ominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sokolov 0 Opublikowano 11 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2008 (edytowane) Więc wnioskuje z tego co czytam/po achievementach, że grania jest naprawdę sporo, prawda? To nie jest gra na 8h (domyslam się, że tyle zajmuje przejscie gry na Human) i koniec? Edytowane 11 lutego 2008 przez Sokolov Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 dobrze sie domyslasz... Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 wlasnie jakies pol godziny temu skonczylem na DH mialem spore problemy z ostatnim bosem(konkretnie koncowka walki) wrazenia : damnnnnnn dla mnie najlepsza czesc serii jedyny niedosyt to ze do 11 misji bralem nero a potem cofalem sie dante :| troche mnie to denerwowalo w skali 1-10 , solidne 9 wedlug mnie wciagnelo mnie na maxa pewnei bede staral sie zdobyc pelnego 1000 gs ale to raczej nie predko ps. zaliczyl ktos wszystkie bonusowe misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 No backtracking do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza
sinner 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Demo DMC4 pobrane już milion razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 A jednak DMC potrafil mnie wciagnac, po dosyc slabym poczatku teraz jest juz calkiem niezle i daje rade. Walki z bossami daja kopa, walka dantem to wieksze wyzwanie niz masturbatorem z wycwiczona reka. Jestem na 18 misji DH, dzisiaj pewnie dokoncze i lecimy od poczatku. Najwiekszym minusem gry jest backtracking, ale dzieki temu dostajemy 24 misje zamiast 12, no i jakby nie bylo zmieniaja sie przeciwnicy i styl walki, wiec tragedii nie ma. Ogolnie jest dobrze, ale NGII i tak pozamiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Chciałem się zapytać, jak wygląda najniższy poziom trudności w nowym DMC? Tzn. czy jest tak samo trudny co w poprzednich częściach? Głównie mi chodzi o większe występowanie checkpointów i większej ilości żyć. Pytam się, bo gdzieś słyszałem że nowy devil miał być bardziej user friendly, czy to prawda? Edytowane 12 lutego 2008 przez Konar$ky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Widze ze juz x'a kupiles ;] Jest poziom trudnosci Human dla poczatkujacych graczy w devila Edytowane 12 lutego 2008 przez dante_666 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi