Opublikowano 11 grudnia 200816 l Dosłownie 10 minut temu sobie sackboya pobrałem. A teraz nie działa. Edytowane 11 grudnia 200816 l przez gnysek
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Taka mała porada dla tych, którym brakuje miejsca. Niby oczywistość, ale wiele osób o tym zapomina - wejdźcie sobie w menu do "Game", a potem do zakładki "Game Data Utility" - i śmiało skasujcie wszystkie śmieci z gier, w które już nie gracie i nie będziecie grać, albo które sprzedaliście - niektóre potrafią tam nawrzucać nawet 4gb syfu! Wystarczy trochę takiego porządku i od razu na dysku przybędzie kilkanaście GB wolnego miejsca, dzięki czemu Home zmieści się bezproblemowo.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Problemy z logowaniem się do PSN występują także jeśli będziemy chcieli zalogować się poprzez PC... widocznie duże problemy z serwerami lub coś https://secure.eu.playstation.com/sign-in/ Można próbować heh
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Ja zalogowalem sie bez problemu do PSN, zreszta na mojej liscie znajomych jest zalogowanych kilkanascie osob.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l PS Store UK dziala, przed chwilka sprawdzilem... update jest ale Home nie widac Do sciagniecia pelne wersje (chyba 30funciakow obie ) NBA live 09 i Tiger woods pozatym kupa, troche strojow do LBP i to wszystko. Typowe...
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Home nie będzie dostępny w PSN, ale znajdzie się jako opcja pod nim (podobnie jak Folding@Home w sąsiednim menu). Jak odpalą, to po najbliższym restarcie konsoli pokaże Ci się ta ikona (została dodana jako ukryta w jednym z update'ów).
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Playstation Home jest juz dostepny, tzn moja beta dziala, nie wiem jak bedzie z osobami ktore nie mialy wczesniej dostepu.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l moja beta również działa....plotki okazały się niestety prawdą i z powodów kłopotów nic nowego nie dodali-nie ma ani jednej nowej przestrzeni,pokoju,mebelku,stroju itp.jedynie trailery na ekranach się zmieniły Za to ceny w sklepach już wskoczyły(przypominam,że Ci co mieli dostęp do bety mogli kupować rzeczy od piątku za darmo) i taki np nowy prywatny domek to wydatek 18zł,a nowy ciuch ok 4zł.Tym sposobem dzięki temu,że mam betkę od dawna za darmo mam rzeczy za ok 60zł
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Też wam wyskakuje błąd C-991(czy jakoś tak) podczas próby zalogowania w Home?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Odpaliłem właśnie Home i w końcu zmienili design Central Plazy - jest ładniej i bez zbędnych obiektów, których nie da się ominąć i trzeba chodzić na około. Muszę jeszcze sprawdzić miejscówki poświęcone Uncharted i Far Cry'owi oraz Home w wersji EU, bo może wszystko jest ujednolicone. Fajne jest też to, że wprowadzili system głosów podczas wybierania piosenek do słuchania - nie ma chaosu, nikt ciągle nie zmienia kawałka, a następny jest wybierany demokratycznie :imprezka:
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Jak zmienil ? U mnie nic sie nie zmienilo, na jakim grasz koncie - US. czy EU. miales wczesniej wersje Beta ?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Odpaliłem właśnie Home i w końcu zmienili design Central Plazy - jest ładniej i bez zbędnych obiektów, których nie da się ominąć i trzeba chodzić na około. Muszę jeszcze sprawdzić miejscówki poświęcone Uncharted i Far Cry'owi oraz Home w wersji EU, bo może wszystko jest ujednolicone. Fajne jest też to, że wprowadzili system głosów podczas wybierania piosenek do słuchania - nie ma chaosu, nikt ciągle nie zmienia kawałka, a następny jest wybierany demokratycznie :imprezka: yy grajac na EU koncie niema "systemu głosów" szkoda, <_<
Opublikowano 11 grudnia 200816 l czyli co na kontach europejskich HOME równa się wersji starej ,a dla kont z US dodali nowe pokoje???!!!
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Mnie natomiast wkurza regionalizacja w HOME. Tak jakby we wszystkich regionach HOME nie mogłoby być takie same... <_<
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Gram na koncie US i jest bar z Uncharted z dodaną grą arcade (taki oldskoolowy Tarzan) i salą filmową, którą trzeba odblokować kodem, który dostaje się prawdopodobnie po przejściu mini-gry z automatu. FarCry'a nie sprawdzałem jeszcze, ale podobno jest pare nowych smaczków. Ogólnie odpalcie sobie na profilu amerykańskim i wszystko powinno być. Przynajmniej w becie mogłem śmigać po różnych regionach i były rzeczy niedostępne dla innych - vide Namco Museum w Japonii.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l jak narazie 15 prob zalogowania sie zakonczylo sie niepowodzeniem... to tylko konta eu maja takie problemy ?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Gram na koncie US i jest bar z Uncharted z dodaną grą arcade (taki oldskoolowy Tarzan) i salą filmową, którą trzeba odblokować kodem, który dostaje się prawdopodobnie po przejściu mini-gry z automatu. FarCry'a nie sprawdzałem jeszcze, ale podobno jest pare nowych smaczków. Ogólnie odpalcie sobie na profilu amerykańskim i wszystko powinno być. Przynajmniej w becie mogłem śmigać po różnych regionach i były rzeczy niedostępne dla innych - vide Namco Museum w Japonii. Czyli co - jesli mam juz Home na koncie EU. i odpale go teraz na koncie US. lub JP. to bedzie tam cos innego ?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Raczej tylko EU, bo w USA jest masa ludzi, a wylogowało mnie tylko raz. Minusem dla "nowych" jest to o czym wspomniał Ficuś - rzeczy które uczestnicy bety mogli kupić za darmo (dom, ciuchy i meble) są już wycenione i trzeba płacić Czyli co - jesli mam juz Home na koncie EU. i odpale go teraz na koncie US. lub JP. to bedzie tam cos innego ? Dokładnie tak było w becie, więc...najlepiej sprawdzić samemu ;D Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Ohayo
Opublikowano 11 grudnia 200816 l 1-wyraźnie kłopoty na serwerach bo mnie też wylogowało i w chwili obecnej nie mogę się wbić na obojętnie jaki Home 2-totalny debilizm z regionalizacją i faktem,że dziś US dostało nowe pokoje,a Europa nie.....wiadomo,że 99% z nas ma konta na inne kontynenty ale i tak jest to bezsens bo grając na innym koncie nie będę miał mojej friendlisty
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Dokładnie tak było w becie, więc...najlepiej sprawdzić samemu ;D Niestety teraz nie mam jak bo nigdzie nie mozna sie zalogowac do Home. Zatkane jak ulice w godzinach szczytu. Ciekawe, ze za dodatki trzeba placic pomimo tego, ze to niby wersja Beta , dobrze, ze ja mam je za free z wersji Beta. Edytowane 11 grudnia 200816 l przez saptis