Jakim 1 791 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Hmm a jak coś dziwnego zauwazyłem. Otóz ostatnie kilka lat miałem net z firmy XXX - niewazne i wczoraj dopiero zmieniłem usługę na Chello z UPC. I tak np. wczesniej wyszukiwanie jakichkolwiek serwerów trwało naprawdę sporo czsau- czasem do kilkudziesięciu minut tak teraz trwa to dosłownie kilka- koilkanaście sekund. Czuję się jakby jakiegoś patcha mi ściagnęło. Doprawdy poprawa jest az nadto zauważalna. Swoją droga zaminił mi się dzięki temu Nat Type z 3 na 2. Może w tym tkwi sęk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Też mam chello i to jak na Polskie standardy dużo(4mega) i bardziej oni coś poprawili,bo wczesniej takze chello nie radziło sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Niedawno ukończyłem gre na veteranie i jest napewno łatwiej niż w poprzedniej części i dużo krucej mi to zajeło niż w trójce. Nieraz są takie głupie momenty gdzie wybiegają w nieskończonośc, ale jak się dobiegnie do jakiegoś miejsca to nagle wyskakuje "czekpoint" i przestają wychodzić. No i szkoda, że na PS3 nie ma achievementsów, przydały by się... Swoją droga zaminił mi się dzięki temu Nat Type z 3 na 2. Może w tym tkwi sęk? Type 2 jest akurat najlepszy, ale radze odblokować tyle portów co ja czyli od 1 do 30.000, i dzięki temu nie mam (prawie ) żadnych problemów z graniem online na PS3. Edytowane 18 Stycznia 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wkurza mnie że jak już teraz grać moge to znowu chelenge mam zablokowane i biegam z podstawowa bronią Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 mnie to zszokowało, niby wiedziałem że sie wszystko skasuje jak włącze Prestige Mode ale jakoś tak dziwnie mi sie grało, teraz jest już troche lepiej bo już coś tam odblokowałem i sobie hasam z kałachem, świetna broń bardzo dobrze mi sie z niej strzela, nie sądziłem że aż tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Kałach dobry ale troche przesadzili z jego odrzutem,strzelałem to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja wiem czy przesadzili, Kałach w rzeczywistości też strasznie kopie, zresztą ja gram zawsze nim z perkiem Steady Aim więc nie ma wcale tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A jak to jest z tym natem? Da sie go jakos wlasnorecznie zmienic? Jak bedzie wygladalo granie z NATem 3? Problemowo czy niebardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Da się grać. Trochę trwa wyszukanie meczu, ale jak już zaczniesz to grasz bez problemu. Gorzej z przyłączniem się do kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A ja od 3 dni chodzę skrzywiony. Postanowiłem wejść w prestige mode. I co? byle leszcz może mi skopać dupe . Te bronie takie jakby chciały zabić a nie mogły. Ahh i zowu 3 tyg grania do 55 levelu. Pamiętajcie dzieci dobra wujka rada, nie wchodźcie w prestige bo ch*j opada! buhehehe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Bez przesady, jedyne czego brakowało mi po resecie to celownik laserowy w M16, ale do jego zdobycia wystarczy 25 fragów tą bronią. Choć jak ktoś lubi grać bronią zdobywaną nieco później, to może mieć kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 E tam. Prawie z kazda bronia da sie dobrze polatac. Trzeba tylko chciec Chyba najszybciej lvl'uje sie w Headquarters ( 1804 exp w 15 min gry - moj najwyzszy wynik) Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie żebym się chwalił bo są ode mnie na pewno lepsi ale ja ogólnie WYMIATAŁEM w CoD 4. Teraz kiedy idę z kałachem, celuje idealnie w główkę, strzelam i nic! Tak jakby pociski nie sięgały łepetynki skazańca który jak można się domyśleć zdejmuje mnie M4 po 2 sekundach od usłyszenia strzału. D3v3loping po woli się chyba wypala, pora zając się hodowlą świnek morskich i grą w warcaby w parku. blee Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A ja od 3 dni chodzę skrzywiony. Postanowiłem wejść w prestige mode. I co? byle leszcz może mi skopać dupe . Te bronie takie jakby chciały zabić a nie mogły. Ahh i zowu 3 tyg grania do 55 levelu. Pamiętajcie dzieci dobra wujka rada, nie wchodźcie w prestige bo ch*j opada! buhehehe.pozdro Właśnie że wchodźcie. Prestige mode z tego co mi wiadomo można włączyć tylko 10 razy , po każdym dostajemy nowe odznaki bojowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) I tak każdy z tym biega wiec mając 5 gwiazdek będziesz bardziej oryginalny Sam zatrzymałem się na 4 czy tam 5 prestiżu i mało co gram w coda. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Gawlick Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 I tak każdy z tym biega wiec mając 5 gwiazdek będziesz bardziej oryginalny Sam zatrzymałem się na 4 czy tam 5 prestiżu i mało co gram w coda. Ja gram juz praktycznie tylko klanowki, czasem tylko wejde na pare meczy. Ta gra sie robi bardzo nuuuudna po dluzszym czasie ze wzgledu na mala ilosc map i latwosc opanowania gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 I tak każdy z tym biega wiec mając 5 gwiazdek będziesz bardziej oryginalny Sam zatrzymałem się na 4 czy tam 5 prestiżu i mało co gram w coda. Ja gram juz praktycznie tylko klanowki, czasem tylko wejde na pare meczy. Ta gra sie robi bardzo nuuuudna po dluzszym czasie ze wzgledu na mala ilosc map i latwosc opanowania gry. Zgadzam sie w 100 procentach.Szkoda,ze nie kreca mnie klimaty Unrealowskie,musze czekac na Battlefielda czy innego gnoma, Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dopiero jak się wejdzie w prestige to widać jak człowiek nie może dać sobie rady. Wcześniej na levelach od 44-55 to się kozaczyło i zabijanie też łatwiej przychodziło, a teraz z 6 lvl na prestigu jakoś tak dziwnie, biednie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam takie pytanie... w recenzji w PSX było napisane ze miedzyinnymi jest perk jako dodatkowa "rączka" aby zwiekszyc celnosc... teraz zauwazyłem to na filmiki z wersji na PC.. mozna wiedziec gdzie tą roączke mozna zdobyc bo ja juz gram dosc długo ale nic takiego nie widziałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam takie pytanie... w recenzji w PSX było napisane ze miedzyinnymi jest perk jako dodatkowa "rączka" aby zwiekszyc celnosc... teraz zauwazyłem to na filmiki z wersji na PC.. mozna wiedziec gdzie tą roączke mozna zdobyc bo ja juz gram dosc długo ale nic takiego nie widziałem.... Perk 3 -> Steady Aim (dostepny od sasmego poczatku ^_^ ) Perk'i Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mam takie pytanie... w recenzji w PSX było napisane ze miedzyinnymi jest perk jako dodatkowa "rączka" aby zwiekszyc celnosc... teraz zauwazyłem to na filmiki z wersji na PC.. mozna wiedziec gdzie tą roączke mozna zdobyc bo ja juz gram dosc długo ale nic takiego nie widziałem.... Chodzi ci pewnie o grip. Tylko shotguny i LMG moga miec gripa, odkrywasz go po zabiciu chyba 100 (nie jestem pewien) przeciwnikow z danej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Z shotguna musi zabic 50, a z LMG - 75 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no łasnie tą rączke widziałem na broni początkowej czyli m16 (?) i nie jest to steady aim.. chyba... . POprostu widac jak postac ma pod lufą dodatkową pionowa rączke.. ja nigdy takiego czegos nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 M4 tez takie cos ma. Ale to nie jest jako zaden dodatek itd. Po prosutu te guny maja to zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ktoś nie grał HQ? Na Headquarters wiele szybciej XP zdobywa. Średnio 600/900 XP na mecz! HQ na mapie znajdował się jeden neutralny punkt, obie drużyny walczą o jego przejęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi