POSNANIAK 50 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Posnaniak nie badź niemiły dla tych co chcą sobie grę ułatwić Nie każdy ma takiego skilla jak Ty xD A co do tematu, uważam myszkę do PS3 za badziew Jak chcę postrzelać myszką to odpalam sobie mojego CoD4 na PieCyku i jest wtedy sprawiedliwie Chociaż kiedyś się zastanawiałem czy nie podpiąć pada do kompa i wtedy zjechać low'ków Pozdrawiam wszystkich maniaków CoD4!!! jak już było nie raz napisane granie zestawem: mysz+klawa na serwerach przeznaczonych dla joypadów to zwykłe oszustwo. nie trzeba przekonywać jakie ma szanse posiadacz dualshocka w starciu z takim delikwentem. chociaż to temat cod to posłużę się przykładem rfom: niektórzy (szczegulnie japońce) grają na myszkach albo frag-fx czy innych podobnych i mają accuracy 65-70 % z karabinu, nie masz z takim szans. na padzie max 50 kilka % co przy 10 kulkach potrzebnych do headshota powoduje żę można tylko bezsilnie przeklinać. nadal jesteś za takimi ułatwieniami??? Cytuj Odnośnik do komentarza
RYU25 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Potem jeszcze taki koles mysli ze jest zaje....dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No właśnie się zastanawiałem czemu azjaci tacy dobrzy są w Resistance,ciężko było takiego ubić.W cod myszka sie nie tak dobrze sprawdza,tzn. nie ma większej różnicy jak ktoś umie grać na padzie,żółci są lani niemiłosiernie w cod Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No właśnie się zastanawiałem czemu azjaci tacy dobrzy są w Resistance,ciężko było takiego ubić.W cod myszka sie nie tak dobrze sprawdza,tzn. nie ma większej różnicy jak ktoś umie grać na padzie,żółci są lani niemiłosiernie w cod w skillowych grach dużo złego robią też nasze biedne łącza internetowe - czytaj lagi(Wełna jakiś czas siedział w Irlandii i na ichnim necie lał japończyków i innych mocno oddalonych ludków). prawidłowośc jest taka że jak koleś mieszka na drugiej półkuli to mam bardzo słabe accuracy (widze że trafiam w gościa , a tak naprawdę to w powietrze) widac to dokładnie w statsach po meczu (-10-20%) Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 skończyłem kampanię co prawda na X360, ale to ta sama gra więc chyba mogę się wypowiedzieć tu, gdyż tam temat umarł chyba Kampania jest niezła, ale spodziewałem się czegoś innego. Trochę się rozczarowałem. Misja w Prypeciu urwała mi buły, przeżuła i wypluła oknem. Najlepsza misja w jaką grałem ever. Klimat boski. Wizualnie cod jest BDB. Fajne efekty, smugi. Dobra roślinność i rzadko zwalnia. Jeśli chodzi o multi to klasa sama dla siebie. Perki, Klasy, Levele, wszystko jest kozackie. Mapy są niezłe, a gra się na prawdę przyjemnie. Jak dla mnie 8+/9 Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Montray 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam Przymierzam sie do kupienia tej gry Moze mi ktos powiedziec jaka jest grafika w tej grze oraz czy mapki sa taie jak na PC?? Kupic wersje zwykla czy "Gra roku". Bede baaaardzo wdziczny za udzielenie odpowidz PS: To prawda ze ta gra WCIAGA ?? (wedlug was) . Szukam takiej gry ktora mnie przykuje do ps3 na dluugi czas i latwo sie nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jeśli masz dostęp do internetu na ps3 to bierz śmiało. Jeśli nie to chyba nie warto bo single player jest za(pipi)isty ale bardzo krótki więc tutaj to już nie mogę ci poradzić. Są mapki z PC , bierz wersje "Gra roku" bo tam są jeszcze dodatkowo 4 nowe mapki. Co do grafy to tutaj masz filmik : http://www.gametrailers.com/player/32595.html Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @montray grafika to nic nadzwyczajnego po prostu dobra, z PCtowych map na konsoli nie ma tylko snow crasha (z tych oficjalnych bo costomowych map na PC jest troche). A wciaga jak bagno Cytuj Odnośnik do komentarza
Montray 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dzieki chlopaki za odpowiedzi Mam neta w PS3 wiec chyba sie skusze i jescze dzisiaj zamowie CoD4 A co do grafiki.... podobna do Bfa Bad Company ??(siedze na ps3 -komp mi sie zepsol- i nie mam jak ogladac filmikow na necie ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A co do grafiki.... podobna do Bfa Bad Company ?? Montray - BF ma dziwny ,,filtr" który sprawia że na takiej np 40' calówce (BF działa w 780p) niebo i dalsze tereny wyglądają ,,zakropkowano" , COD 4 z pewnością tego nie ma (nie grałem jednak na konsoli więc nie wypowiem się jaką ma roździałkę, a leniwy jestem to i nie poszukam ) to powinno znacząco przekonać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mam pytanie dotyczące cod 4 i online. Ponieważ niedługo chcę sobię tą grę zakupić na ps3 ale nie chcę wydawać 200 zł na nówkę to mam zamiar kupić ją na allegro. No i tu zaczyna się pytanie : Czy jak kupie grę używaną w którą użytkownik grał online to czy ja też będę mógł grać online ? Bo wiem że na piecu chyba jest z tym problem . Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mam pytanie dotyczące cod 4 i online. Ponieważ niedługo chcę sobię tą grę zakupić na ps3 ale nie chcę wydawać 200 zł na nówkę to mam zamiar kupić ją na allegro. No i tu zaczyna się pytanie : Czy jak kupie grę używaną w którą użytkownik grał online to czy ja też będę mógł grać online ? Bo wiem że na piecu chyba jest z tym problem . bedziesz mogl bez problemu, to nie pecet tu nie trzeba miec klucza zeby grac online Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jakie szczęście że przeniosłem się z pieca na konsole A i jeszcze co myślicie o tej aukcji http://www.allegro.pl/item418393120_call_o...aystation3.html Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jakie szczęście że przeniosłem się z pieca na konsole A i jeszcze co myślicie o tej aukcji http://www.allegro.pl/item418393120_call_o...aystation3.html spoko tylko szkoda ze nie game of the year edition bo jak bedziesz chcial nowe mapy to bedziesz musial za nie zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza
Montray 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mam okazje kupic CoD4 za 70zl ale w wersji Niemickiej - brac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mam okazje kupic CoD4 za 70zl ale w wersji Niemickiej - brac ?? Jak nie bedzie przeszkadzal ci jezyk, to bierz. A jak nie, to dorzuc z 50 pln i kup anglika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mam okazje kupic CoD4 za 70zl ale w wersji Niemickiej - brac ?? Ja bym bral;) Cena bardzo przystepna;) W opcjach na pewno sie polapiesz :vincencik: Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Niemcy wszystko dubbingują i to w dodatku źle,także lepiej kupić angielską wersje.Miałem ich COD3 i to była padaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Montray 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja mam takie pytanie : jesli kupie uzywana gre : CoD4 gra roku to moge wykorzystac ten klucz aktywacyjny do tych 4 mapek ?? Czy jak juz poprzedni wlasciciel sciagnal to ja juz niemoge ?? O_o Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
jasiumaster 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja mam takie pytanie : jesli kupie uzywana gre : CoD4 gra roku to moge wykorzystac ten klucz aktywacyjny do tych 4 mapek ?? Czy jak juz poprzedni wlasciciel sciagnal to ja juz niemoge ?? O_o Pozdrawiam Raczej będziesz mógł. Kod jest przypisany do konkretnej płytki więc myśle ze nie będzie problemu z graniem, aczkolwiek nie sprawdzałem tego w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mozecie doradzić. Czy teraz jest sens kupić Modern Warefare biąrąc pod uwagę fakt że niedługo pojawi się nowy COD? Mam dylemat Wiem że nie wiadomo czy WaW sprosta zadaniu i multi będzie lapszy od tego w 4 i juz nie wiem co robic hehe. tak na marginesie to szkoda że w życiu nie ma się tylko takich problemów ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bierz jak najszybciej, bo szkoda kazdego dnia. Multi jest juz sprawdzone i trzeba w nie zagrac. To ju zprawie jak obowiazek ;p A tak powaznie, to ja na Twoim miejscu bym kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bo wiesz czego sie boje, ze ja teraz kupie, pogram do premiery WaW i wiekszosc graczy przerzuci sie na nowego CoD (wiem ze ciezko cokolwiek przewidziec;] ) i ciezka bania ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Mam pytanie dotyczące celowania . Ponieważ słyszałem że na konsolach kiedy się przyceluje to odrazu na kogoś sie nacelowuje (celownik) i celownik odrazu jest ustawiony na wrogu . Jest tak również w multi czy można wybrać serwer bez automatycznego celowania. Bo mnie to by naprawdę wku ...... ło jakby gościu na drugiej stronie mapy (oczywiście w multi ) trafiał mnie bez problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 nie, nic takiego niema na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi