Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

kabi dopłać trochę i weź galaxy s8

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 778,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano
14 minut temu, ragus napisał:

kabi dopłać trochę i weź galaxy s8

Na tym to chyba by nawet tekken 3 w 60 klatkach poszedl :obama:

Opublikowano

człeniu w takiej jakości, że psx classic by tylko zapłakał

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

Dzieki ziomeczku ale stowe drozszy od soniacza i mowilem ze max 5 cali.

Narazie przoduje ten od messera. 

Bierz tą motorolę, piszesz ,że zależy ci na baterii a motorola ma ponad dwa razy większą niż ten Sony. No i co najważniejsze 3GB ramu. Będziesz też mógł korzystać z płatności telefonem bo ma NFC. Masz jeszcze do wyboru XIAOMI REDMI 6A. Zastanów się dobrze żeby nie było jak z soundbarem ;d 

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał:

Mediamarkt widzę ma. 

2GB ramu a nie 3.

Powód przeceny:

urządzenie posiada ślady użytkowania (służyło testom)
ekspozycja

i w dodatku złoty, ale akurat w tym przypadku może by kanabisowi sie podobało :D

Opublikowano

https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/smartfon-motorola-moto-e-plus-4-gen-3-16gb-dual-sim-grafitowo-szary?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml

Pisze 3 GB ramu plus nówka. z outletu 447. 

Tak swoją drogą ten telefon ma mega baterię :obama:  Chętnie bym przygarnął coś takiego we flagowcach. Chociaż nie powiem mój P20 jest ładowany raz na dwa dni a używam go standardowo. LG5 ładowałem dwa razy dziennie. Mój ojciec ma też jakiegoś philipsa z dobrą baterią i ładuje go raz na 4-5 dni.

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Tak czy siak mega telefon w tej cenie. Mama się rozgląda za nowym telefonem i chyba jej ten podrzucę bo parametry i bateria bardzo jak na 500 zł.

Opublikowano

siajomi redmi note 5 4/64 zamówione z mi stora, jeszcze przypasiło bo ratki 0% płacąc kartą citi i z kodem XIAOMI-LEPSZE XD stówka rabatu :nosacz3:

Opublikowano

Skoro ta motorola ma az tak lepsza baterie to wezme ja pod uwage xd

I bez przesady ma byc czarna juz nie jestem bazarowiczem a biznesmenem 

Opublikowano

@kabi jakby co mam śajomi na handel, dzisiaj odebrany z gwarancji, ekran wymieniony ma nowke sztukę :ogor:

Opublikowano

Biore ta motorolke z turbobateria ziom

Opublikowano
W dniu 20.01.2019 o 22:02, Figuś napisał:

siajomi redmi note 5 4/64 zamówione z mi stora, jeszcze przypasiło bo ratki 0% płacąc kartą citi i z kodem XIAOMI-LEPSZE XD stówka rabatu :nosacz3:

Zakochałem się w skurczybyku :banderas: bateria :obama: 

Ktoś chce Huaweia P8 lite kupić w BDB stanie? :nosacz:

Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 20:14, kanabis napisał:

Biore ta motorolke z turbobateria ziom

Kupiłeś? Pytam, bo jak nie to jest teraz 40zł taniej, wietrzą magazyny czy coś :lapka: 

https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/smartfon-motorola-moto-e-plus-4-gen-3-16gb-dual-sim-grafitowo-szary?utm_source=onet&utm_medium=affiliate&utm_term=onet&utm_campaign=onet

Opublikowano

Nie no jeszcze nie. Przeciez najpierw trzeba zarobic te 500zl czyli tak ze 4 dni. Przeciez nie bede bral na raty :yao:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zayebisty ten s8, daje matce chińczyka i to zabieram xD 

Opublikowano

Ty ku,rwa gnoju niewdzięczny

Opublikowano

A ja ostatnio zderzyłem się z dziwnym problemem. Bawiłem się S8 i mam wrażenie, że robi ona lepsze zdjęcia niż mój Mate 10 Pro :/ Teraz stoję przed wyborem i zastanawiam się czy brać P20 Pro czy jednak wrócić do korzeni i celować w S9+

Mam dziwne wrażenie, że kolory w aparatach Huawei przekłamują dość konkretnie kolory, o aspekcie samych zdjęć już nie wspominając. Może i S9+ to nie jakaś turbo petarda, ale mam wątpliwości. O ile do P20 Pro nie miałem zastrzeżeń, o tyle pod względem aparatu mam chyba znowu pewne obawy :(

Help :sorry:

Opublikowano

>telefon z notchem

NOPE

Opublikowano

S8 przecież ostro narzuca ciepłą paletę obojętnie czy dzienne czy nocne. Efekt jest ładny, ale z naturalnym odwzorowaniem kolorów to ma.mało wspólnego

Edytowane przez Tokar