Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

łohoo, tą żonę gra Polka ^_^

dziwnym nie jest że taka zacna ;)

Jak się nazywa?

• Odpowiedzi 690
  • Wyświetleń 73,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Straciłem już zainteresowanie 8 sezonem, ale wciąż mam pjerdolca na punkcie pierwszych pięciu.   Wspomnień czar:   to powinno byc zakonczenie całego serialu, nie było i nie będzie lepszej scen

• Ekipa House'a chyba naoglądała się M jak miłosc i Hanki wjeżdżającej w kartony. Nosz Wilson zarąbał w jakąś biedną drewnianą barierkę, a tu auto dymi i ogólnie kaput, żenuła.     za co minusy? xDD

• Podobno otwarcie szóstego sezonu to największe osiągnięcie aktorskie Hugh Laurie'ego, tak mi mówią, ale ja tam nie wiem, nie oglądam tego serialu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale niech coś zrobią z Masters, bo potencjał komiczny tej postaci wyczerpał się po 3 odcinkach. Teraz będzie się zakochiwała w każdym pacjencie ?

Opublikowano

W ogóle niech ją wyrzucą, bo jest słaba jak ja (pipi)e.

btw.

Trzynastka ma podpisany kontrakt na następny sezon, więc znowu ją zobaczymy. Kto wie, może nawet jeszcze w tym sezonie :)

Opublikowano

W ogóle niech ją wyrzucą, bo jest słaba jak ja (pipi)e.

btw.

Trzynastka ma podpisany kontrakt na następny sezon, więc znowu ją zobaczymy. Kto wie, może nawet jeszcze w tym sezonie :)

Jedynym aktorem który ma już przedłużony kontrakt jest laurie.

A mógłbym przysiąc, że gdzieś wyczytałem, że ona też.

Będzie w najnowszym odcinku, lol.

Nie widziałem no :(:whistling:

Opublikowano

no najnowszy odcinek moim zdaniem jeden z najlepszych w sezonie jak nie najlepszy.

mina 13-tki w barze po uslyszeniu ze house był z caddy mnie rozbroiła, no i jak sobie nie radziła z tym działem na ziemniaki ^^

Opublikowano

Fajny odcinek, ale Remy w grzywką wygląda dziwnie ;0

Opublikowano

Najnowszy odcinek mocno średni, jedynie zakład daje radę.

Opublikowano

No a jaki mógł być odcinek ze zje/baną Masters na pierwszym planie ? Gdyby to był inny serial to ucieszyłbym się z końcówki, a tak pewno czeka nas jeszcze milion trzysta rozstań i powrotów.

Opublikowano

A ja się nie cieszę z odejścia Masters. Mimo, że miała zbyt duże opory przed kłamaniem, zasady itp., to bardzo ją polubiłem. Pewnie jestem jednym z niewielu, którzy ją polubili.

Edytowane przez m0rr0s

Opublikowano

Nie mogłem patrzeć na jej pysk w tym odcinku, mam nadzieje, ze powrotu nie będzie.

Ukradli chóralną wersję you cnat always get what you want z californication haha

B. fajne było potknięcie się o kurczaka, świetnie zabrali patos temu wydarzeniu

Opublikowano

Za jej zachowanie, świętoszkowatosc, zje.bane do potęgi sztuczne uśmiechy i denerwowanie widza swoim wizerunkiem.

Opublikowano

Ja się przyzwyczaiłem do niej, teraz się będzie trzeba odzwyczaić. Ale jest trzynastka więc jest dobrze.

Opublikowano

5 sezon był moim zdaniem jeszcze jak najbardziej ok.

Też chciałbym, żeby już poprzestali na 7 serii, bo gdy włączę sobie raz na jakiś czas dowolny ep z pierwszych sezonów, a potem oglądam 7 to różnica naprawdę jest ogromna :/.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uuuu, kolejny słabiutki odcinek. Przypadek beznadziejny, a prywatne problemy bohaterów nabierają coraz większego poziomu absurdu. Czas kończyć przedstawienie.

Opublikowano

Zostały 3 epizody do końca, wiec na zakończenie z przytupem nie ma raczej co liczyć. Odcinek bardzo słaby, wyczekiwałem aż się skończy, a to nie wróży za dobrze.

Opublikowano

a to nie znacie ploty co bedzie w zakończeniu siódmego sezonu? :potter:

Opublikowano

Co by nie było w zakończeniu, to Leurie ma podpisany kontrakt na następny sezon : /

Opublikowano

Haha no wiedziałem ze tak bedzie, pokazą taką scene która stawia hałsa w obliczu śmierci, pewnie bedzie ratowanie go i nowy sezon :whistling:

Opublikowano

Uuuu, kolejny słabiutki odcinek. Przypadek beznadziejny, a prywatne problemy bohaterów nabierają coraz większego poziomu absurdu. Czas kończyć przedstawienie.

+1