Opublikowano 12 października 20222 l Better watch out/uwazaj kochanie Moze to nie horror ale calkiem udana thriller z elementami komedii. Jeden z tych filmow ktorych nie polecam ogladac wczesniej trailerow ani czytac opisow . Jeszcze jak ktos lubi swiateczne klimaty to maly plusik Polecam bo idealny film pod popcorn i browarka . A i jeszcze ta Olivia de Jong 7/10
Opublikowano 17 października 20222 l https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono.
Opublikowano 17 października 20222 l https://www.metacritic.com/movie/halloween-ends No nie jest za dobrze
Opublikowano 17 października 20222 l 3 godziny temu, Sep napisał: https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono. Całkiem niezła ta jedynka, własnie skonczylem. Sporo gore i niepokojący klimat. To ta scena na której ludzi niby mdleli, troche gore widzialem i faktycznie dosc mocne Spoiler opis scen, no grubo https://m.imdb.com/title/tt10403420/parentalguide/violence
Opublikowano 18 października 20222 l No chyba bym nie zemdlał ja dziś sobie obejrze "incantation" jak czas pozwoli bo niby kozag
Opublikowano 18 października 20222 l Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa
Opublikowano 18 października 20222 l 1 godzinę temu, smallv86 napisał: Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa Po jedynce to raczej wiadomo, że typ nie jest człowiekiem. Takiego gore w kinach to chyba nie było od dawna. Po opisie widać, że i tak w tych moich klipach nie ma wszystkiego.
Opublikowano 18 października 20222 l Jak to w kinach puszczaja to grubo xd Raczej spodziewał bym sie takich scen w jakims filmie klasy b straight to dvd.
Opublikowano 18 października 20222 l 12 minut temu, smallv86 napisał: Jak to w kinach puszczaja to grubo xd Raczej spodziewał bym sie takich scen w jakims filmie klasy b straight to dvd. Kolega wyzej wrzucał info https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/
Opublikowano 22 października 20222 l W dniu 17.10.2022 o 21:43, Sep napisał: https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono. W dniu 18.10.2022 o 08:33, smallv86 napisał: Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa Już w sklepach internetowych dopiero co kolacje zjadłem, ale odpalam
Opublikowano 22 października 20222 l Jeszcze Pearl w wypozyczalniach! Chyba zrobie sobie maraton tych dwoch i nowego hellraisera.
Opublikowano 22 października 20222 l 20 minut temu, smallv86 napisał: Jeszcze Pearl w wypozyczalniach! Widze, że to prequel horroru który ogladalem i kompletnie nic z niego nie pamieta, wiec srednio jestem zachecony.
Opublikowano 23 października 20222 l O panie, ten Terrifier 2 wszystko robi lepiej od jedynki Cholernie długi, ale tempo dobre i się w sumie nie nudziłem. Jeśli chodzi o gore, jest mocno, brutalnie i obrzydliwie, ale nie jest to czysta sieczka, fabuła dobra i z furtką na kolejne części. Zdziwiłem się, że przy budżecie 250k efekty wyszły tak dobrze, ostatni Smakosz miał 2 bańki, a wyglądał jak gówno obesrane. Muzyka bardzo dobra, fani synthwave powinni rozpoznać pare kawałków. Główna bohaterka tez dobrze napisana, a finałowa scena z jej udziałem ciareczki. Cholernie solidny horror moim zdaniem, daje 8/10.
Opublikowano 25 października 20222 l Hellraiser (2022) - nie jestem jakimś wielkim fanem serii, lata temu obejrzałem tylko dwójkę i trójkę i w sumie poza sadystycznymi postaciami Cenobitów oraz bohaterami rozrywanymi na strzępy niewiele zapamiętałem z tych filmów. Niemniej z tego co widzę najnowsza odsłona kontynuuje znany styl, co najwyżej nieco wzbogacając go o lekką domieszkę woke (główny antagonista zamieniony na laskę oraz jeden wątek homo, wiadomo musi być współcześnie ). Fabuła nie jest zbyt odkrywcza, ot jak to w slasherkach bywa zgraja niezbyt rozgarniętych ludków zostaje mordowana przez demoniczne dziwolągi i to w sumie tyle. Całkiem konkretne gore, niezły design Cenobitów, momentami czuć nawet klimat Silent Hilla. Jak macie ochotę na coś krwawego i niezbyt ambitnego to polecam. 6/10
Opublikowano 25 października 20222 l 10 minut temu, Josh napisał: Hellraiser (2022) - Całkiem konkretne gore. Jak macie ochotę na coś krwawego to polecam. Chyba inny film ogladalismy
Opublikowano 25 października 20222 l Jedyne "gore" jakie tam bylo to rozciete dlonie od pudelka. Reszta to jakies slabe cgi albo zamazany ekran.
Opublikowano 25 października 20222 l W dniu 23.10.2022 o 03:31, Shen napisał: panie, ten Terrifier 2 wszystko robi lepiej od jedynki Cholernie długi, ale tempo dobre i się w sumie nie nudziłem. Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie.
Opublikowano 25 października 20222 l 2 godziny temu, Shen napisał: Chyba inny film ogladalismy Ostatnio nie oglądam dużo horrorów, a te co widziałem to nie miały nawet kropli krwi, więc dla mnie nowy Hellraiser okazał się całkiem brutalny. Przy czym dopiero od połowy filmu się rozkręcili: Spoiler scena z azjatką, z drutami pod koniec albo sposób torturowania Rolanda były mocne
Opublikowano 25 października 20222 l 4 godziny temu, Crazy Horse napisał: Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie. Idealnie długi Tylko nie wyłączaj jak sie napisy zaczną.
Opublikowano 25 października 20222 l Terrifier 2 pewnie sobie obejrzę w Halloween albo w weekend. Za to zaliczyłem Halloween Ends i muszę powiedzieć że mnie zaskoczył. Po zwiastunie wyglądało że to będzie kolejne ganienie z Michaelem po miasteczku i masa trupów, a film uderza w zupełnie inne prowadzanie historii. Chociaż po pierwszych 10 minutach można się domyśleć w jaką stronę pójdzie fabuła. A a poza tym standard, choć mnie trupów niż w Halloween Kills, ale z jedną fajną sceną Spoiler załatwienia typa w rozgłośni radiowej i obcięcia mu języka. Z tej trylogii którą nakręcił David Gordon Green tylko pierwszy film jest godny uwagi.
Opublikowano 25 października 20222 l 8 godzin temu, Crazy Horse napisał: Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie. Wlasnie widziałem filmik jak ktoś dostał ataku epilepsji na seansie w USA
Opublikowano 25 października 20222 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Barbarian w wypozyczalniach. Warto? Nie. Gówno.