Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 3

Featured Replies

Opublikowano

Ja ich traktuję jak większy plecak. Ktoś wie, czy jak dam gościowi pancerz wspomagany to na jego też działa to siła + dwa itp?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 232,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano

No i fpytę. Ale znając Srenegę 10.12 dopiero ogłoszą datę premiery zamiast rzucić na półki sklepowe tą wersję. Cóż, this is Polskaa!

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Oni opieraja sei i tak tylko na nieoficjalnych źródłach więc moze bytć różnie.

Opublikowano

Polecam ten sklep - bylem w uk przez jakis czas i tylko tam kupowalem . Wysylka polski mozliwa - dolozcie do ceny 3 funty

Edytowane przez biszat

Opublikowano

Zamowilem za 22funty taniej nie kupie. Na dodatek polska wersja przesunieta na druga polowe grudnia. Dosc czekania. Czlowiek marnuje czas a i tak cos spiernicza.

Opublikowano

Na innym forum osoba dzwonila do cenegi i tak mu powiedziano.

Opublikowano
Na dodatek polska wersja przesunieta na druga polowe grudnia.

Czyli w tym roku raczej nie będzie. Mam nadzieję, że w I kwartale 2009 roku nie wyskoczą z ceną 199 zł za grę.

Opublikowano

Heh, twardzi jesteście z tym czekaniem. Na waszym miejscu grałbym choćby w wersję chińską, byleby tylko radośnie hasać po pustkowiach :)

Opublikowano

To sa jaja poprostu. Czekac na gre tyle czasu i jeszcze cena bedzie jakby to nowosc byla. Lepiej korzystac i lapac okazje.

Opublikowano

Ja czekam cierpliwie i nie liczę na cenę mniejszą jak 189zł. Assassyn PL był tani, ale wyszedł chyba z pół roku później. Najlepiej mają osoby znający Niemiecki, widziałem na Allegro ceny poniżej 100zł. No nic, czekamy.

Opublikowano
Ja czekam cierpliwie i nie liczę na cenę mniejszą jak 189zł. Assassyn PL był tani, ale wyszedł chyba z pół roku później.

Skąd wiesz, że z Falloutem nie będzie podobnie? Polska "premiera" kilka miesięcy po światowej. W sumie to bym się nie zdziwił :)

Opublikowano
Heh, twardzi jesteście z tym czekaniem. Na waszym miejscu grałbym choćby w wersję chińską, byleby tylko radośnie hasać po pustkowiach :)

No, przy RPGu, nie znając języka, to tylko można sobie radośnie "pohasać" :D

Jestem niemieckojęzyczny i angielski jest mi całkiem obcy a nie wchodząc głębiej w fabułę prawdopodobnie straciłbym sens zabawy z tą grą.

Najlepiej mają osoby znający Niemiecki, widziałem na Allegro ceny poniżej 100zł. No nic, czekamy.

Przy RPG, naprawdę trzeba znać język a do tego z dala od ocenzurowanych wersji niemieckich.

Opublikowano

A (pipi)ę. Tyle czekałem na PLkę to poczekam jeszcze trochę. Mam w co grać a bym rzekł nawet, że gier mam aż nadto w stosunku do czasu jaki moge na nie przeznaczyć. W dodatku mam zamiar kupić Dead Space'a w weekend więc czas oczekiwania na F3 PL minie niezauważalnie.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

No, przy RPGu, nie znając języka, to tylko można sobie radośnie "pohasać" :D

Jestem niemieckojęzyczny i angielski jest mi całkiem obcy a nie wchodząc głębiej w fabułę prawdopodobnie straciłbym sens zabawy z tą grą.

Najlepiej mają osoby znający Niemiecki, widziałem na Allegro ceny poniżej 100zł. No nic, czekamy.

Przy RPG, naprawdę trzeba znać język a do tego z dala od ocenzurowanych wersji niemieckich.

Pisałem to z nostalgiczną myślą o czasach, kiedy miałem 10 lat i przechodziłem obie Monkey Island ze słownikiem na kolanach :) Wzdech... A na dobrą sprawę chciałem przekazać, że nie wytrzymałbym tak długo czekając na F3. Z chińskim to oczywiście żart, ale jakiś język to chyba każdy z was zna ;)

Anyway, właśnie lecę F3 trzecią postacią, tym razem dobrą dziewuchą. Przechodzę grę po raz trzeci, a wciąż są questy, których nawet nie widziałem, miejscówki, których nie odwiedziłem, ludzi, których nie zab... z którymi nie porozmawiałem (zapominam się, dobrą laską pzrecież teraz jestem lol). A zsumowany licznik pokazuje już ponad 150h...

Opublikowano

Wie ktoś gdzie jest klucz do reactor room w little lamplight?

Opublikowano

Ja mam na liczniku 58h, a dopiero skończyłem drugi quest z głównego wątku :P Co do skilli to nie podoba mi się, że taka imba jest, wystarczy dać 44pkt. i pozniej i tak będziemy mieli maksa we wszystkich skillach dzięki książką i bobblehead'om, w F1/2 chyba każdy skill można było do 300% dzwignąć, nie ?

Opublikowano

Ostatnio zaczalem grac ,doszedlem do Megatonu i narazie przestalem (Midnight Club mnie wciagnal), ale mam pytanko - jak daje te punkty expa czy co to tam jest przy levelu w small guns to jakie to dokladnie beda? Rodzaje, nie mowie o nazwach.

E:Aha i czy jak kupuje sobie bron to gdzies jest zaznaczone/napisane czy jest ona wlasnie small/big/plasma itp?

Edytowane przez Owiec