Opublikowano 11 grudnia 200816 l Na jednym save? W RPG? OMG. Powinieneś mieć jeszcze autosave... Może ten zapisał się wcześniej? Odpowiadając na twoje pytanie - o ile rzeczywiście nie możesz już opuścić tego miejsca, to niestety masz już po frytkach. Nie da się zakończyć gry tak, by można było ją kontynuować.
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Info o pierwszym DLC http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44303 kilka screenow http://xbox360.ign.com/dor/objects/882301/...0103221985.html
Opublikowano 11 grudnia 200816 l To jest najlepsze: Jak na razie firma Cenega Poland milczy w sprawie planowanych dodatków do Fallouta 3 w kontekście polskich edycji gry, pozbawionych kodów Games for Windows Live. Po raz kolejny zadaliśmy pytanie z tym związane przedstawicielowi dystrybutora. Czekamy na oficjalne stanowisko. A może powie coś o polskiej edycji podstawowej wersji tej gry a nie o dodatkach do niej. Edytowane 11 grudnia 200816 l przez milekp
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Hmmm... Pierwej dodatek ten wydał się być lekko idiotycznym, azaliż po chwili rozkminki, stwierdzam oto, iż kurcze, to taka retrospekcja, dzięki której weźmiemy udział w wojnie, której efektem jest świat F. W pytę. No i dodatkowe levele postaci. Git, że kitram 900msp :]
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Dodatek miód. Będę musiał MSP kupić i na bank DLC łykam. Co ciekawego w dodatku? Np. to: Famous Gauss Rifle z F2. No kozak broń to była Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Jakoś nie widze tego dodatku. Zrobiu sie z tego juz chyab calkowity shooter. Ogolnie to zawiodlem sie na zapowiediach tych dodatkow. Jak dlamnie to najlepszym rozwizaniem bylo by cos w stylu gothic noc kruka gdzie do calego swiata dodawano nowe questy i lokacje. Zobaczymy co z tego wyjdize. A no i nie zdziwilbym sie gdyby na peceta wyszly wszystkie 3 dodatki, a podstawki pl na konsoel jak nie bylo widac tak i nie bedzie...
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Zamierzam nabyć F3 na święta. Nigdy nie grałem w żadnego Fallout'a i mam dylemat ciekawi mnie bardzo ten klimat. Powiedzcie czy mapa jest duża ? czy na prawdę jest tak wiele quest'ów jak było pisane ? proszę o jakąś dłuższą wypowiedź i jak wygląda grafika ? dobra ?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Ja mam pytanie trochę z innej beczki,skończyłem ostatnio Mass Effect i gierka mnie rozwaliła totalnie a ze nie mam zadnego dobrego RPG na swieta to zastanawiam sie własnie miedzy Fallout 3 a Fable 2??? w Fallouta grałem trochę w 1 czesc i jakos specjalnie nie przypadła mi do gustu ze wzgledu na system turowy,ale widze ze ta czesc jest inna duzo strzelania własnie tak jak w Mass Effect i teraz mam dylemat... Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Milo
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Przeszedłem Mass Effect, skończyłem Fable 2, przechodzę Fallout'a 3 i z tej perspektywy wydaje mi się że Fallout 3 będzie dla ciebie lepszą propozycją. Poczytaj sobie jeszcze ten temat, a przede wszystkim obejrzyj filmiki dostępne na marketplace i reckę Zax'a w ostatnim PSX Extreme. Zastanów się jaki klimat będzie ci bardziej pasił. Postapokaliptyczny świat Fallout czy Fable ze swoją elektroniczną wersją baśni braci Grimm.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Problem, w tym, że Zax to fanboy RPGów więc do recenzji trzeba podchodzić z lekkim dystansem. whitesand - A może tak postapokaliptyczne baśnie braci Grimm? To by był hicior.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Zax fanboj ? No tak, ale w recce dobrze nakreślił klimat falloutowego świata, więc jeśli Milo będzie usatysfakcjonowany tym co wyczyta między kolejnymi wierszami wynurzeń Zax'a to może śmiało pakować F3 do koszyczka. Hit ? To może postapokaliptyczne baśnie b. Grimm w wersji cooperative MMO ?
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Zax napisał dobra reckę ale z ocena końcową moim zdaniem przegiął. Przynajmniej zauważył kilka elementów, które mogły być sensowniej zrobione jak bezkarność leczenia się po wejściu do PipBoya. Wyjaśnił w kąciku RPG jak wyglądałaby jego wersja i zgadzam się z nią absolutnie. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 12 grudnia 200816 l http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44326 Posiadacze konsol Xbox 360 i PS3 nieznający zbyt dobrze języka angielskiego już niedługo nie będą już musieli obawiać się niezrozumienia fabuły gry – w styczniu do sklepów trafi w pełni zlokalizowana (zarówno napisy jak i dialogi) wersja produkcji. Warto wspomnieć przy tym, że przygotowaniu polonizacji wzięli zresztą udział znani aktorzy - miedzy innymi usłyszymy głos Tamary Arciuch, Matyldy Damięckiej, Krzysztofa Kolbergera i Grzegorza Wonsa. Edycja na PS3 kosztować ma 239,90 PLN, natomiast na Xboxa 360 229,90 PLN. Ahaha, 3 miesiące po premierze światowej i za taką cenę?
Opublikowano 12 grudnia 200816 l http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44326 Posiadacze konsol Xbox 360 i PS3 nieznający zbyt dobrze języka angielskiego już niedługo nie będą już musieli obawiać się niezrozumienia fabuły gry â w styczniu do sklepów trafi w pełni zlokalizowana (zarówno napisy jak i dialogi) wersja produkcji. Warto wspomnieć przy tym, że przygotowaniu polonizacji wzięli zresztą udział znani aktorzy - miedzy innymi usłyszymy głos Tamary Arciuch, Matyldy Damięckiej, Krzysztofa Kolbergera i Grzegorza Wonsa. Edycja na PS3 kosztować ma 239,90 PLN, natomiast na Xboxa 360 229,90 PLN. Ahaha, 3 miesiące po premierze światowej i za taką cenę? To samo Ubi wywinął z Princem. Zlokalizował go, wydał go i chce za każdą sztukę 229zł. Takie ceny są chore. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Gooralesko
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Nie chore, tylko nie do przyjęcia. Wariaci/pasjonaci kupią (ewentualnie nie znający się na cenach rodzice). Reszta poczeka (np. ja). Za 229zł można spokojnie dostać limitowaną angielską edycję...
Opublikowano 12 grudnia 200816 l A później gnoje wygłaszają suche teksty jak to w Polsce nie opłaca się lokalizować gier bo mało kto je kupuje. A kuźwa, kto ma je kupić ileś miesięcy po premierze, w cenie, której dawno nawet za edycję limitowaną czegokolwiek nie widziałem :wkurzony: Co za zdzierstwo.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Patrze na alledrogo i same za 180 zł, potem ktoś tu na forum chciał za używkę 180 zł, ręcę opadły. Wbiłem w końcu na angielskiego Ebaya i wygrałem licytacje, kupiłem Fallouta 3 za 27,99 Ł z wysyłką co daje ok. 120 zł z wysyłką. Do gry przekonałem się po przez reckę Zaxa. A właściwie chyba przez pierwszy akapit .
Opublikowano 12 grudnia 200816 l w 'game' fallout3 w foli stoi za ~ 27 funtów Faktycznie cena przegięta ;d specjalnie czekałem na wersje PL ale widzę, że muszę się zaopatrzyć w anglika bo cena za szybko nie spadnie ;d (Dziwna ta polityka cenegi ;d )
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza.
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza. Okolo 100zl z przesylka moze 102. Nie trzeba bylo konta wystarczyla karta kredytowa.
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Trzebabylo brac jak byla promocja w gamestation. Do mnie gra przyszla w 4dni A za ile była? Bo ja łyknąłem w środę za 140zł z przesyłka z Londynu na Allegro i po tych tekstach o 120zł widzę, że dało się taniej. tylko nie mam konta na angielskim ebay'u a aktywowanie takowego chyba trochę trwa nie? Zresztą nie ważne bo F juz do mnie zmierza. Okolo 100zl z przesylka moze 102. Nie trzeba bylo konta wystarczyla karta kredytowa. Zdecydowanie żałuję, że się nie załapałem. 40zł mniej to nie w kij dmuchał oszczędność. W końcu to jest flacha wódy
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Dodatek miód. Będę musiał MSP kupić i na bank DLC łykam. Co ciekawego w dodatku? Np. to: Famous Gauss Rifle z F2. No kozak broń to była Kozacka broń to był Gauss Minigun z FT ;]
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Poczekajmy na premiere - GOW2 oficialnie byl za 189/199 ale na allegro mozna bylo dorwac za 160, moze i tutaj tak bedzie