TomisH 3 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Kolejne 3 shoty z dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Niby jutro premiera obstawiam że jutro nic się nie wydarzy, lub zmienią datę premiery na luty/marzec. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP. Jaja jak berety. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP. Jaja jak berety. No właśnie chodzi mi o polską premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 I co, jest? Czy potrzebują jeszcze trochę czasu, lol? Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali? Dokładnie o to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami ... ... zaraz po tym jak na świecie wydany zostanie Fallout 7 I do tego w super hiper serii extracośtam za niesamowicie niską cenę 169.99 zł. Edytowane 17 Stycznia 2009 przez milekp Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) 16 miala byc wersja PL, jest juz ? Edytowane 17 Stycznia 2009 przez Fernando Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 16 miala byc wersja PL, jest juz ? Oczywiście, że jest ... na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 16 miala byc wersja PL, jest juz ? Ale czy tego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Chociaż miesiąca ? Edytowane 17 Stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 16 miesiąca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Co za Joke ta Cenega, miało być na mikołajki, a tu już 18 stycznia i nie ma dalej, pamiętam jak swego czasu przesuwano premierę Pro Evo z komentarzem Borka+Kołtoń, ale Cenega ze swoim Falloutem to chyba wszystkie rekordy bije. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 duch starego Falouta w nowym opakowaniu. Arcy genialna gra , gram w nią juz 60 h i jeszcze masa rzeczy do odkrycia została . Samo podróżowanie po pustkowiach jest niesamowite . Klimat wycieka z każdego cm wirtualnej ziemi , wszystkie miejscówki są klimatyczne , świat jest przedstawiony namacalnie . Najlepsza gra 2008 IMO , po Bioshocku najlepsza gra na tej generacji konsol . Obaw pełen byłem przed wydaniem , a gra jest znakomita jak poprzedniczki . Choć żałuję tylko że zacząłem na normalu,za łatwo . i Czego nie wybaczę Bethsedzie ... max 20 lv i dalej ni hu hu, na PieCach bewnie powstanie mod odblokuwujący dalsze lv . gram od 9 h na max lv i już nie ma tej emocji zbierania doświadczenia i rozwijania postaci , co wcale nie znaczy że już nie ma się czym zachwycać bo , dalej łażę po mapie z jednego końca do drugiego sycac się kunsztem wykonania świata . Graficznie rewelacja ( nie wyobrażam sobie tej gry na UE 3 np albo jakimś innym silniku) , dźwiękowo rewelacja ( muzyka w falloutach zawsze była kozacka , a druga sprawa że mi się ona podoba i mogę jej zwyczajnie słuchać ) 10/10 będzie jak przejdę 3 razy (osiągając rózne karmy) i dalej będę chciał przechodzić , póki co 9/10 i basta !! PS: a gra leżała od premiery nie otworzona nawet bo mówiłem sobie że czekam na polaka , jednak dopiero teraz rozumiem jakimże głupcem byłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 będzie update i zwiększony lvl do 30, tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) będzie update i zwiększony lvl do 30, tylko kiedy? Jak wyjdzie trzeci DLC to zniosą limit 20 poziomu. ten ostatni DLC w marcu wychodzi chyba. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ciekawe czy jak juz będzie ten fallout PL to jak rozwiaża sprawe DLC. Oficjalnie Liva nie ma a NXE był po naszemu. Co tutaj wykombinują...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tzn? Do Fable to ludzie sobie pobrali ale jezyka PL tam nie ma. Gra pewnie ma jezyk PL w kazdej kopii zas F3 ma byc u nas PL Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jeszcze nie wyszedł normalny fallout3 po polsku więc wstrzymajmy konie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej. chodzi o to ze FABLE bylo zrobione przez wydawce glownego w kilku jezykach w tym i PL wiec i wszelkie poprawki i dodatki tez robi w tych samych jezykach a fallouta robia oddzielnie dla PL (cenega) i teraz pytanie czy bedzie tak jak na piecu ze wydanie patcha-update wiaze sie tez i z wersja jezykowa, czyli do wersji PL wydaja oddzielnie patcha, do anglika jzu jest na pieca a do PL brak, jesli tak by musialo byc na Xa to by byla mala wtopa... trzeba bedzie przetestowac to jak wyjdzie jzu patch i wersja PL... Edytowane 25 Stycznia 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Fallout dostanie dodatkowe 100gs do zebrania http://www.xbox360achievements.org/news/ne...ed-to-1100.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Pojawiło się DLC. Wie ktoś co wprowadza i czy jest do niego dostęp po zakończeniu głównego wątku fabularnego ? Odnośnie tego ostatniego, to czytałem na Polygamii, że ma wyjść patch umożliwiający grę nawet po ukończeniu tegoż. Wiadomo coś komuś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi