Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 233,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano

Niby jutro premiera obstawiam że jutro nic się nie wydarzy, lub zmienią datę premiery na luty/marzec. :potter:

Opublikowano

Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie :D Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP.

Jaja jak berety.

Opublikowano
Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie :D Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP.

Jaja jak berety.

No właśnie chodzi mi o polską premierę. :lol:

Opublikowano

16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali?

Opublikowano

I co, jest? Czy potrzebują jeszcze trochę czasu, lol?

Opublikowano
16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali?

Dokładnie o to mi chodzi. ;)

Opublikowano

Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami LOL

Opublikowano
Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami ...

... zaraz po tym jak na świecie wydany zostanie Fallout 7 :D

I do tego w super hiper serii extracośtam za niesamowicie niską cenę 169.99 zł.

Edytowane przez milekp

Opublikowano

16 miala byc wersja PL, jest juz ?

Edytowane przez Fernando

Opublikowano
16 miala byc wersja PL, jest juz ?

Oczywiście, że jest ... na papierze :huh:

Opublikowano

Co za Joke ta Cenega, miało być na mikołajki, a tu już 18 stycznia i nie ma dalej, pamiętam jak swego czasu przesuwano premierę Pro Evo z komentarzem Borka+Kołtoń, ale Cenega ze swoim Falloutem to chyba wszystkie rekordy bije.

Opublikowano

duch starego Falouta w nowym opakowaniu. Arcy genialna gra , gram w nią juz 60 h i jeszcze masa rzeczy do odkrycia została . Samo podróżowanie po pustkowiach jest niesamowite . Klimat wycieka z każdego cm wirtualnej ziemi , wszystkie miejscówki są klimatyczne , świat jest przedstawiony namacalnie . Najlepsza gra 2008 IMO , po Bioshocku najlepsza gra na tej generacji konsol . Obaw pełen byłem przed wydaniem , a gra jest znakomita jak poprzedniczki . Choć żałuję tylko że zacząłem na normalu,za łatwo . i Czego nie wybaczę Bethsedzie ... max 20 lv i dalej ni hu hu, na PieCach bewnie powstanie mod odblokuwujący dalsze lv . gram od 9 h na max lv i już nie ma tej emocji zbierania doświadczenia i rozwijania postaci , co wcale nie znaczy że już nie ma się czym zachwycać bo , dalej łażę po mapie z jednego końca do drugiego sycac się kunsztem wykonania świata . Graficznie rewelacja ( nie wyobrażam sobie tej gry na UE 3 np albo jakimś innym silniku) , dźwiękowo rewelacja ( muzyka w falloutach zawsze była kozacka , a druga sprawa że mi się ona podoba i mogę jej zwyczajnie słuchać ) 10/10 będzie jak przejdę 3 razy (osiągając rózne karmy) i dalej będę chciał przechodzić , póki co 9/10 i basta !!

PS: a gra leżała od premiery nie otworzona nawet bo mówiłem sobie że czekam na polaka , jednak dopiero teraz rozumiem jakimże głupcem byłem :lol:

Opublikowano

będzie update i zwiększony lvl do 30, tylko kiedy?

Opublikowano
będzie update i zwiększony lvl do 30, tylko kiedy?

Jak wyjdzie trzeci DLC to zniosą limit 20 poziomu. ten ostatni DLC w marcu wychodzi chyba.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Ciekawe czy jak juz będzie ten fallout PL to jak rozwiaża sprawe DLC. Oficjalnie Liva nie ma a NXE był po naszemu. Co tutaj wykombinują...?

Opublikowano

Tzn? Do Fable to ludzie sobie pobrali ale jezyka PL tam nie ma. Gra pewnie ma jezyk PL w kazdej kopii zas F3 ma byc u nas PL

Opublikowano

Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej.

Opublikowano

Jeszcze nie wyszedł normalny fallout3 po polsku więc wstrzymajmy konie. ;)

Opublikowano
Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej.

chodzi o to ze FABLE bylo zrobione przez wydawce glownego w kilku jezykach w tym i PL wiec i wszelkie poprawki i dodatki tez robi w tych samych jezykach

a fallouta robia oddzielnie dla PL (cenega) i teraz pytanie czy bedzie tak jak na piecu ze wydanie patcha-update wiaze sie tez i z wersja jezykowa, czyli do wersji PL wydaja oddzielnie patcha, do anglika jzu jest na pieca a do PL brak, jesli tak by musialo byc na Xa to by byla mala wtopa...

trzeba bedzie przetestowac to jak wyjdzie jzu patch i wersja PL...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Pojawiło się DLC. Wie ktoś co wprowadza i czy jest do niego dostęp po zakończeniu głównego wątku fabularnego ?

Odnośnie tego ostatniego, to czytałem na Polygamii, że ma wyjść patch umożliwiający grę nawet po ukończeniu tegoż. Wiadomo coś komuś na ten temat ?