Skocz do zawartości

Fallout 3

Featured Replies

Opublikowano

aha tego to nie wiedziałem , ale pierwotnie w wersji na konsole miało tego nie być no a tu nagle to dodali także myślałem że specjalnie dla konsoli :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 222,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano

a z kąd masz ten news??

na stronie cenegi mozna kupić od razu

na stronie merlina wysyłka 3-5 dni

Opublikowano

Świerzbią mnie paluchy żeby kupić ale na razie mam w co grać. Poczekamy zobaczymy co się będzie działo.

Opublikowano

To juz jest tajemnica którą może rozwiązać tylko Cenega. Pewnie się im "pomylyło" przy control C, control V ;)

Opublikowano

Super-tyle,że mi ze dwa miesiące temu też odpisali,że polską wersjęna iksa wyślą mi w 24 godziny :)Niech ktoś da cynk jak zobaczy tą grę na własne oczy...

Opublikowano

No ktos musi zamowic zeby sie przekonac ;) Ja czekam az uzywki zleca do granicy 100zł i tak mam teraz w cholere gier w ktore jeszcze nie zdazylem zagrac...

Opublikowano
Cóż , już za 159,90zł

Teraz to dopiero świeżbią paluchy , c'nie Miłek ;)

Pierdzielę - biorę - dzięki Łukasz. Mam nadzieję, że pan_kazek się sprawi.

Opublikowano

Hehe , daj znać czy Pan Kaziu wiarygodny gośc jest .

I niech mi ktoś powie , że 4dychy nie wpływają na podświadomość... :P

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

To dużo kasy jest, Cenega pośrednio tylko na mnie zarabia a za miesiąc, dwa ta cena wcale nie musi zjechać (przynajmniej jako nówka) poniżej tych 159 zł. Do tego dochodzi okres oczekiwania przez jaki napalałem się na kupno tej gry, no i to, że obiecałem sobie ją na urodziny (w styczniu - zamiast niej kupiłem nowy TV ale to szczegół).

Tak więc moja decyzja ma szersze podłoże niż tylko 4 dychy :P

Opublikowano
Hehe , daj znać czy Pan Kaziu wiarygodny gośc jest .

Przed chwilą, do pracy kurier przyniósł mi paczuszkę od Cenegi - polska wersja językowa (oczywiście tylko po okładce i "okleinie" to stwierdzam, bo konsoli w pracy nie mam).

Czyli jaja jak berety - na allegro Cenega pod swoją nazwą sprzedaje za 199 zł i ta sama Cenega sprzedaje jako "pan_kazio" za 159 zł (dokładnie nadawcą paczki jest Cenega). Polewka niezła :rolleyes:

edit: podręcznik przetrwania mieszkańca krypty, czyli instrukcja jest wyłącznie po polsku

Edytowane przez milekp

Opublikowano

Mi niepotrzebna polska wersja, tymbardziej nie dam zarobic konowalom ze Srenegi. Skonczylem anglika z prawdziwa przyjemnoscia, gra jest genialna :) Przed chwila wpadl calak z podstawki, same achievementy w Falloucie 3 wchodza jak w maslo i "bez przymusu". Jedynie musialem dohackowac i odkryc 100 lokacji, tak to samo wpadalo wszystko podczas gry. Wielki swiat, swietne patenty, MUZYKA (!), caly ten klimat retro, mimo ze to przyszlosc... Mozna sie rozplywac nad roznymi aspektami, warto bylo kupic te gre i kazdemu polecam.

Zastanawiam sie nad wciagnieciem dodatku Operation Anchorage ;)

Opublikowano

A ja mam pytanie w sprawie dodatku Operation Anchorage. Kupiłem, sciągnąłem, odpalam grę, ładuję sejwa i niby wszystko normalnie działa ale jak przejdę przez jakieś drzwi wymagające loadingu to za każdym razem mam zwiechę gry...próbowałem "odczekać" w grze paręnaście godzin ale nie rozwiązało to mojego problemu...spotkał się ktoś z taką sytuacją po zainstalowaniu dodatku ??

Opublikowano

big - u mnie wszystko ładnie hasało (grałem z HDD). Dostałeś w ogóle ten cały sygnał radiowy od Outcastów?

Opublikowano

dostałem sygnał, uaktywnił się quest AIDING OUTCAST, ale za cholere nie mogę nigdzie wejść z pustkowi, bo jakiekolwiek drzwi otworze to po zaladowaniu lokacji do której chcę wejść freezuje się gra i muszę resetować iksa...