Opublikowano 15 stycznia 200916 l Niby jutro premiera obstawiam że jutro nic się nie wydarzy, lub zmienią datę premiery na luty/marzec. :potter:
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP. Jaja jak berety.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Premiera dodatku jest 27 stycznia, nie jutro. Chyba że mówisz o premierze polskiej, hehe, wersji. Tę Cenega wypuści trzy dni po tym jak piekło zamarźnie Albo jeden dzień po tym, jak skończy WOŚP. Jaja jak berety. No właśnie chodzi mi o polską premierę.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l 16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali?
Opublikowano 16 stycznia 200916 l 16 miała być niby premiera polskiej wersji czy coś. Nie o to ci chodziło Ali? Dokładnie o to mi chodzi.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami LOL
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Możemy sie pocieszać, że u nas Fallout 3 PL wyjdize od razu ze wszystkimi trzema dodatkami ... ... zaraz po tym jak na świecie wydany zostanie Fallout 7 I do tego w super hiper serii extracośtam za niesamowicie niską cenę 169.99 zł. Edytowane 17 stycznia 200916 l przez milekp
Opublikowano 17 stycznia 200916 l 16 miala byc wersja PL, jest juz ? Edytowane 17 stycznia 200916 l przez Fernando
Opublikowano 17 stycznia 200916 l 16 miala byc wersja PL, jest juz ? Oczywiście, że jest ... na papierze
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Co za Joke ta Cenega, miało być na mikołajki, a tu już 18 stycznia i nie ma dalej, pamiętam jak swego czasu przesuwano premierę Pro Evo z komentarzem Borka+Kołtoń, ale Cenega ze swoim Falloutem to chyba wszystkie rekordy bije.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l duch starego Falouta w nowym opakowaniu. Arcy genialna gra , gram w nią juz 60 h i jeszcze masa rzeczy do odkrycia została . Samo podróżowanie po pustkowiach jest niesamowite . Klimat wycieka z każdego cm wirtualnej ziemi , wszystkie miejscówki są klimatyczne , świat jest przedstawiony namacalnie . Najlepsza gra 2008 IMO , po Bioshocku najlepsza gra na tej generacji konsol . Obaw pełen byłem przed wydaniem , a gra jest znakomita jak poprzedniczki . Choć żałuję tylko że zacząłem na normalu,za łatwo . i Czego nie wybaczę Bethsedzie ... max 20 lv i dalej ni hu hu, na PieCach bewnie powstanie mod odblokuwujący dalsze lv . gram od 9 h na max lv i już nie ma tej emocji zbierania doświadczenia i rozwijania postaci , co wcale nie znaczy że już nie ma się czym zachwycać bo , dalej łażę po mapie z jednego końca do drugiego sycac się kunsztem wykonania świata . Graficznie rewelacja ( nie wyobrażam sobie tej gry na UE 3 np albo jakimś innym silniku) , dźwiękowo rewelacja ( muzyka w falloutach zawsze była kozacka , a druga sprawa że mi się ona podoba i mogę jej zwyczajnie słuchać ) 10/10 będzie jak przejdę 3 razy (osiągając rózne karmy) i dalej będę chciał przechodzić , póki co 9/10 i basta !! PS: a gra leżała od premiery nie otworzona nawet bo mówiłem sobie że czekam na polaka , jednak dopiero teraz rozumiem jakimże głupcem byłem
Opublikowano 21 stycznia 200916 l będzie update i zwiększony lvl do 30, tylko kiedy? Jak wyjdzie trzeci DLC to zniosą limit 20 poziomu. ten ostatni DLC w marcu wychodzi chyba. Edytowane 21 stycznia 200916 l przez Gooralesko
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Ciekawe czy jak juz będzie ten fallout PL to jak rozwiaża sprawe DLC. Oficjalnie Liva nie ma a NXE był po naszemu. Co tutaj wykombinują...?
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Tzn? Do Fable to ludzie sobie pobrali ale jezyka PL tam nie ma. Gra pewnie ma jezyk PL w kazdej kopii zas F3 ma byc u nas PL
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Jeszcze nie wyszedł normalny fallout3 po polsku więc wstrzymajmy konie.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Hmm, a pobierałem Fable pub games przez live i miałem to po Polsku. Dziwne. Jestem ciekaw jak w jakim jezyku bęize DLC do fallouta tak moze jasniej. chodzi o to ze FABLE bylo zrobione przez wydawce glownego w kilku jezykach w tym i PL wiec i wszelkie poprawki i dodatki tez robi w tych samych jezykach a fallouta robia oddzielnie dla PL (cenega) i teraz pytanie czy bedzie tak jak na piecu ze wydanie patcha-update wiaze sie tez i z wersja jezykowa, czyli do wersji PL wydaja oddzielnie patcha, do anglika jzu jest na pieca a do PL brak, jesli tak by musialo byc na Xa to by byla mala wtopa... trzeba bedzie przetestowac to jak wyjdzie jzu patch i wersja PL... Edytowane 25 stycznia 200916 l przez Juchy
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Fallout dostanie dodatkowe 100gs do zebrania http://www.xbox360achievements.org/news/ne...ed-to-1100.html
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Pojawiło się DLC. Wie ktoś co wprowadza i czy jest do niego dostęp po zakończeniu głównego wątku fabularnego ? Odnośnie tego ostatniego, to czytałem na Polygamii, że ma wyjść patch umożliwiający grę nawet po ukończeniu tegoż. Wiadomo coś komuś na ten temat ?