Rayos 3 170 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a czy ktos ma tak ze sie laczy normalnie z PSN, ale jak juz chce cos sciagac to mu sie to sciaga meeeeeeega wolno? bo ja tak mam i nie wiem czy to przez anonimowych czy ja mam jakies problemy z netem ; / (na lapku mi sie wszystko normalnie sciaga) Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To musisz mieć coś z netem. Ale pamiętaj, że PS3 obniża transfer ( ja mam 50mb's, czyli w teorii powinno pobierać 5mb's , a pobiera 800-1200 kb's ). Anonimowi na razie nie atakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) no to super... pobieralo mi zawsze jakies 700-800 kb/s a teraz tak na oko to mi pobiera 50 kb/s.... no ale ok, podzwonie, popytam, zobacze co sie da z tym zrobic, dzieki EDIT LOL, zmienilem tak w rozpaczy kanal routera z 11 na 10... i pomoglo :potter: normalnie mi sciaga Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Miał ktoś dzisiaj problemy z synchronizacją trofeów? Przy 11% cały czas wywala mi błąd. Wcześniej tak nie miałem :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/tp-link-tl-wn722n-karta-usb-wifi-cca-30mc-gw-i1559600701.html Czy da rade polaczyc dzieki temu PS3 do netu ? Prosze o szybka odpowiedz, kuzyn chcialby zamowic jeszcze dzisiaj, ale nie wie czy to to, a ja slabo sie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Ale przecież w PS3 jest już karta Wi-Fi Kuzyn potrzebuję routera czy tam czegoś żeby zrobić sygnał wi-fi a później z poziomu PS3 podłączyć do sieci. E: A to sorry pierwsze widze to coś w takim razie Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zupelnie nie o to mi chodzilo, widze ze ogarniasz temat jeszcze gorzej niz ja Kuzyn chce jak najmniejszym kosztem podlaczyc PS3 do netu, a na zwykly router trzeba wydac ok 100zl, za duzo. A to do czego wkleilem link, to nie karta WLAN pod usb, tylko cos jakby router pod USB, tyle ze ja nigdy nie mialem z tym stycznosci i nie mam pojecia czy to bedzie dzialac ze soba. Ktokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nawet jak będzie działać to najtaniej to go nie wyniesie, bo będzie musiał mieć włączonego kompa cały czas. Jak romiem neta ma tylko na kompie, więc najtaniej jest przepinać kabel do konsoli za każdym razem A najlepszym rozwiązaniem będzie kupno routera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mowilem mu o tym i wlaczanie kompa na czas grania to zaden problem, calosc ma wyniesc jednorazowo jak najmniej, wiec w gre wchodza tylko takie routery na usb, pytanie wiec brzmi czy ten z linku ma wszystko co trzeba i czy to bedzie dzialac z PS3 ? link - http://allegro.pl/tp-link-tl-wn722n-karta-usb-wifi-cca-30mc-gw-i1559600701.html Jest jeszcze cos takiego http://allegro.pl/tp-link-tl-wn321g-karta-usb-wifi-30mc-gwarancji-i1535096666.html , ale opis jak i porownanie tego z powyzszym kompletnie nic mi nie mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Po przeczytaniu kilku dyskusji na angielskich forach powiem szczerze ze nie wiem co o tym myslec, poszla jakas plota ze maintence dzisiejszy jest atakiem hakerow itp. Sony podobno nie wie kiedy uruchomia PSN. Czy ktos cos wie? "The Amazon Cloud is down. Sony's Playstation Network is under a cyber attack. Save us Skynet...Judgement Day is here lol." "Playstation 3 Problems: Playstation Network Could Be Down For Days Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Możecie się zalogować do PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no wlasnie napisalem post wyzej, cos tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie. Patrz post wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To ja mam pytanko niezwiązane z niedziałaniem PSN, bo "problem" mam od kilku dni. Działa wam normalnie autologawanie ? Bo pomimo że mam zaznaczone oba boxy jak zawsze to nie loguje automatycznie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 umnie loguje automatycznie bez problemowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Też mi się od paru dni dni nie chce autologować wyskakuje błąd i musze logować się ręcznie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dokładnie to samo miałem jak jesze psn działał:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Turas 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 O co chodzi z tym "maintenance" ? Mam teraz chwilę wolnego i z chęcią bym pograł online a tu jakiś błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W tej chwili trwa rzekoma konserwacja serwerów PSN. Na granie się nie szykuj; najwcześniej pograsz we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 I tak jestem teraz za granicą na urlopie i dostępu do konsoli nie mam, ale raz dziennie wpadam na blog PS, by zobaczyć czy PSN już działa. Wygląda na to że SONY zostali zaatakowani przez hakerów. Dziwi mnie fakt że tak długo nie mogą postawić na nowo serwerów. Zawsze myślałem że tak ważne sieci mają buckupy, buckupów i w razie poważnej awarii mogą je postawić na nowo w ciągu doby! Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Beznadzieja już od tygodnia nie działa jak należy a ostatnie dni to jakiś żart "konserwacja" my ass, komunikacja z graczami zerowa jesynie jakieś paszkwile na twitterze powtarzają że próbują...no za ten czas M$ podarował online free weekend, skandal SONY! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A moze to byc pretekstem Sony do zaczecia kasowania za usluge PS Network. Wszak stracili kupe kasy w ostatnich dniach. Zastosowanie nowych zabezpieczen bedzie kosztowalo ogromne pieniadze, powiekszony monitoring nowe rece do pracy. Wiec jesli posiadacze PS3 chca sie cieszyc najlepsza usluga bez problemow to chyba nie beda za bardzo marudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Najpierw muszą dorównać XBL żeby zacząć kasować, bo komunikacja głosowa praktycznie jest totalna porażką wiele musieliby zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) No, to zrobilo sie powaznie... klik Dla tych co z angielskim niet klik Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Exus1pl 7 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Cholera mam nadzieje ,że Sony nie trzymało starych danych nigdzie na serwerach. Protip: zmięcie sobie limity na wydatki internetowe kartą, tak dla pewności :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi