Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj jadłem Tomblerone - nie tak niesamowite jak Oreo ale też dobre.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 140,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja czasami kupuje Carte D'Or w pudelku o smaku tiramisu,bardzo dobre sa, chetnie bym sprobowal Oreo,ale niestety nie widzialem ich jeszcze w sklepie.

Opublikowano

Jezuniu, te lody o smaku masła orzechowegoi  z Lidla, dzisiaj kupiłem 5 opakowań bo s(pipi)ysyny dali je na tydzień amerykański tylko.

Polecam, normalnie masło orzechowe snickers wróciło i mrozi morde.

Opublikowano

Kurna, byłem dziś obok Lidla, a nic nie wiedziałem o takim wynalazku. Pi.erdolicie o jakichś Pepsi z etykietą z PRLu, a nikt o takich rarytasach nie wspomina...

Opublikowano

Zjadłbym sobie loda typu lodolizak.

Wiecie, te takie wodne, w plastikowych workach (był w sklepiku szkolnym), albo na patyku takie seledynowe.

Wiem, że to woda mrożona, ale smakowały, a teraz jakoś ciężko dostać.

Opublikowano

Te zappy są przehajpowane. Kiedyś kupiłem jeszcze za dzieciaka i oprócz fajnego wyglądu to smakują zupełnie nijak owocowo.

powodem moze byc to ze sa o smaku toffi

nie pamiętam, żeby to tofii było, ale fakt słodkie

Opublikowano

Dostałem dziś w końcu Oreo, ale muszą odleżeć w zamrażarce, bo ledwo do domu doniosłem.

Opublikowano

Kto jest/bedzie w poznaniu MUSI pójść na Plac Wolności i przy okrąglaku ma tradycyjną lodziarnię. Za 4pln jedne z najlepszych lodów ever o smaku oreo. Maja w ofercie też bezglutenowy wafelek i wegańskie lody

Opublikowano

Oreo na patyku IOTY. Wersja w ciastku już średnia. Ciastko ma za mocny smak i zabija całego loda.

Opublikowano

Te zappy są przehajpowane. Kiedyś kupiłem jeszcze za dzieciaka i oprócz fajnego wyglądu to smakują zupełnie nijak owocowo.

powodem moze byc to ze sa o smaku toffi

nie pamiętam, żeby to tofii było, ale fakt słodkie

Zappy nie jest o smaku toffi tylko karmelu. 

Opublikowano

KORAL_Oselka_lodowa_smietankowa.png

Takie coś sobie ostatnio kupiłem i bardzo dobre to było, polecam.

Opublikowano

jadłem tego oreo na patyku, zdziwliem sie że "polewa" dosyć mocno przypominała ciastko zarówno smakiem jak i konsystencją, a nie była zwykłą czekoladą.

całkiem fajna opcja chociaz jednak troche za słodkie dla mnie

Opublikowano

mi ciastkowe oreo super smakowalo ale ja bym tego lodem w sumie nie nazwal, przez te duze ciastko i dosc specyficzny smak i konsystencje warsty lodowej mialem wrazenie, ze jem jakas turbo wypasiona wariacje lodowej kanapki od kindera

Opublikowano

Ja polecam lody jak dawniej w kubeczku. Chyba najbardziej prawdziwy lód sklepowy,  zbliżony smakiem do tych gałkowanych

braciakoral_lody_jak_dawniej_180ml_kubek

Opublikowano

Mam 20 zł jadę po kilka szt. Oreo na patyku <3

Te lody jak dawniej też słodkie ale dobre.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wydaje mi się czy znowu Nogger podrożał? Dzisiaj sobie wziąłem, podchodzę do kasy a tu 3 zł. Kiedyś chyba po 2.50 chodził.

Opublikowano

Lody z cukierni Sowa o smaku Cookie, jakie to dobre, a te gałki po 2,5zł nawalaja takie kopiaste ze inne lodziarnie moga sie schowac.

Opublikowano

W weekend jadłem w Ustce lody bez cukru, robione na miejscu w cukierni. Mega dobre, gałka 5 zł, a raczej gała, bo była wielkości co najmniej 2,5 zwykłej.

Opublikowano

Cor, tylko nie wyjeb znowu z tymi Niggerami na rowerze.

Spokojnie, już rok minął od tego feralnego incydentu, sporo się nauczyłem w tym czasie :lapka: I wypraszam sobie, ani razu się wtedy nie wyje'bałem :obama:

Ja tam tylko czekam na Zappy, jeszcze nigdzie ich nie znalazłem, chyba moje ulubione lody, przynajmniej z tych na patyku. Dobre były też te:

lody-oreo.jpg

Zaje'bisty gorzki posmak, szkoda że drogie.

Opublikowano

W weekend jadłem w Ustce lody bez cukru, robione na miejscu w cukierni. Mega dobre, gałka 5 zł, a raczej gała, bo była wielkości co najmniej 2,5 zwykłej.

Idz sobie do Kwaśniaka w Gdyni, smaki takie jak konopie indyjskie, kukułka czy kokos z pomarancza sztos.

https://www.facebook.com/ukwasniaka/?fref=ts

dzieciaki właściciela mają otwierać drugą lodziarnie we Wrzeszczu to bedziesz mial chyba blizej.

Opublikowano

smaku Cookie, jakie to dobre

Nie wiem czy to takie same, ale wyjątkowo lubię smaki cookies z kawałkami ciastek. Niezdrowe, zwykle cholernie słodkie, że wypada wodą popijać, ale jakie smaczne.

Opublikowano

Ech, jak ja tęsknię za Ben&Jerry's :/ te smaki, te połączenia (karmel z solą, sernik, cookies właśnie).

Czy zauważyliście, że w każdym niemal mieście jest jakaś stara lodziarnia z tradycjami, do której zawsze się ustawiają kolejki?