Opublikowano 26 stycznia 200916 l dzieki zaa odpowiedź :] wlasnie ceny na allegro podkusily mnie do oryginala
Opublikowano 27 stycznia 200916 l dzieki zaa odpowiedź :] wlasnie ceny na allegro podkusily mnie do oryginala Pure moim zdaniem lepsze, mimo brak online, to i fajne levele, fajne i darmowe dodatki, a jak przesiądziesz się kiedyś na HD, to będzie Ci łatwiej, bo tam masz w większości trasy z Pure Poza tym nie wiem czemu, ale "pure" świetnie oddaje wygląd gry. Jest taki "czysty" i gameplay też, tak mi się wydaje.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD Edytowane 29 stycznia 200916 l przez Coati
Opublikowano 30 stycznia 200916 l chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD z psx: soviet strike? tenchu? abe? tony hawk? rayman? spyro? silent bomber? omega boost? alien resurecion apocalypse? rollcage? colin 2?
Opublikowano 31 stycznia 200916 l Star Trek Tactical Assault. Pograsz, przejdziesz i zapomnisz. A nie jest ani szczególnie długa, ani wymagająca, ani czasochłonna. Te parę godzin można się nawet pobawić.
Opublikowano 31 stycznia 200916 l chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD Untold Legends: BotS (a potem TWC) - pure h'n's, wszystko uproszczone dość, bez jakiś ceregieli i udziwnień, wszystko zrobione tak byś 90 % gry spędzał siekając potworki. Nie jest ambitna, ale bardzo przyjemnie się gra. Niedoceniana bardzo.
Opublikowano 2 lutego 200916 l jest jakis fajny bilard na psp? znalazlem - pocket pool ktory podobno jest tragiczny (glupie gole baby i marny gameplay) - world of pool o ktorym nie znalazlem zadnego info jest cos wartego polecania? (wazne zeby steroeawnie nie byylo zwalone, i fizyka byla niezla, reszta mnie nie interesuje)
Opublikowano 2 lutego 200916 l Są jakieś fajne gry muzyczne na psp oprócz beats, dj max 1/2 i taiko no tatsujin 1/2?. PSP'kowe Guitar Hero mi nie podeszło a mam faze na ten gatunek ostatnio.
Opublikowano 2 lutego 200916 l Czemu tylko DJ Max 1 i 2? Są jeszcze kolejne części: Black Square, Clazziquai Edition, za kilka dni premiera DJ Max Fever. Z innych tytułów Gitaroo Man Lives!, Parappa the Rapper i jeszcze B-Boy.
Opublikowano 2 lutego 200916 l Czemu tylko DJ Max 1 i 2? Są jeszcze kolejne części: Black Square, Clazziquai Edition, za kilka dni premiera DJ Max Fever. Z innych tytułów Gitaroo Man Lives!, Parappa the Rapper i jeszcze B-Boy. ach pomyliłam tytuł "guitaro men lives" z "guitar hero". Nie podeszła mi ta gra. Sa jeszcze inne części DJ maxa? to ja niedoinformowana jestem dzięki za info
Opublikowano 3 lutego 200916 l z tym ze Black square ma kijowe kawałki i jest dośc trudny, a Clazzi ma kijowe kawałki i jest dla casuali xD A fever od paru dni już jest - fever to połaczona w jedno jedynka i dwójka - najlepsze co mogli zrobić - jestem mega zadowolony
Opublikowano 3 lutego 200916 l ponawiam pytanie o bilard:p (chyba ze nie ma fajnego) i nowe pytanie: jest jakis w miare nowy (moze i miec 4 lata, byleby to nie był remake z psxa/snesa;p) RPG w stylu starych FF, czyli przedewszystkim turowa walka, żadne tam akcje typu kingdom hearts i inne zrecznosciowki), turowa walka, 3-4 postacie, znosna fabula, najlepiej swiat fantasy, ostanio gralem w sporo gierek z psxa (emulator albo remake) i pograł bym w coś w starym dobrym stylu ale z nowszą grafiką bo troszke mi sie przejadła pixeloza xD w sumie jak nic nie doradzicie to i tak mam jeszcze kupe zabawy bo dopadlem znowu FF7, potem chetnie znowu przejde FF8 ale wlasnie podczas zabawy z ff7, FFT , vargant story, mimo swietnych gierek nabrlem ochoty na cos równie fajnego tyle ze z nowszą grafiką nie wymagam od psp wiele ale jednak cos powyzej poziomu psxa Edytowane 3 lutego 200916 l przez Yano
Opublikowano 10 lutego 200916 l Panowie mam takie pytanko, od zawsze byłem zajarany Pitch Black'iem oraz Kronikami Riddicka, jakie gry polecali byście o podobnej tematyce, bo z tego co widziałem, nie ma żadnej adaptacji tych filmów w postaci gier na PSP?
Opublikowano 10 lutego 200916 l w sensie co? szukasz przygodówek science fiction? określ trochę o co chodzi tobie, bo na podstawie filmów to ciężko jakieś gry polecić
Opublikowano 10 lutego 200916 l w sensie co? szukasz przygodówek science fiction? określ trochę o co chodzi tobie, bo na podstawie filmów to ciężko jakieś gry polecić Szukam czegoś w stylu Chronicles of Riddick na PS2. Tam było to fpp, ale wiadomo jak to jest z PSP, bo w zasadzie można uznać Coded Arms za grę podobną w pewnym sensie. Z drugiej strony Killzone, także ma coś wspólnego. Resistance dopiero wyjdzie, więc coś mniej więcej tego typu. Byle by był utrzymany właśnie w takim fantastycznym świecie sci-fi.
Opublikowano 18 lutego 200916 l popieram... chyba, ze grales w to na innej konsoli. dominator to port 1:1 z ps2
Opublikowano 18 lutego 200916 l Dominator na PSP jest łatwiejszy i ma parę bugów w porównaniu do PS2 (kilkukrotnie zdarzyło mi się zderzyć z własnym wrakiem po 'respawnie'). Ale mimo to bardziej polecam Dominatora niż Legends.
Opublikowano 21 lutego 200916 l Co do bilardu - wyszły dwie gry z serii World Snooker Championship - 2005 i 2007. Poker - World Series of Poker, też dwie części i jeszcze World Championship Poker z tego co pamiętam.
Opublikowano 23 lutego 200916 l co do bilardu to wlasnie obczailem 2 world of pool - dosyc marny, slabe sterowanie, bila lata jak szalona , prawie wszystko marne world snnoker challange (championship) - o wiele lepszy niz powyższy, niezla fizyka, dosyc precyzyjne sterowanie (sami ustalami sile strzalu a nie musimy trafić w dobry moement latajacego paska) , glowna wada jest kompletny brak dynamiki strasznie powolna i anemiczna gra ale taki chyba urok tego sportu
Opublikowano 11 marca 200916 l bardzo poszukuje fajnego rpga na psp, w stylu finali7/8/9 , czyli turowe walki , i ogolnie zeby sie fajnie gralo ;p (od biedy nie turowe walki jesli wszystko inny bylo by za(pipi)iste) zastanawiam sie nad joanna d'arc, chociaz wolal bym zwyklego rpga a nie taktycznego crisis core juz przeszedlem