Plugawy 3 661 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dzieki zaa odpowiedź :] wlasnie ceny na allegro podkusily mnie do oryginala Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dzieki zaa odpowiedź :] wlasnie ceny na allegro podkusily mnie do oryginala Pure moim zdaniem lepsze, mimo brak online, to i fajne levele, fajne i darmowe dodatki, a jak przesiądziesz się kiedyś na HD, to będzie Ci łatwiej, bo tam masz w większości trasy z Pure Poza tym nie wiem czemu, ale "pure" świetnie oddaje wygląd gry. Jest taki "czysty" i gameplay też, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD z psx: soviet strike? tenchu? abe? tony hawk? rayman? spyro? silent bomber? omega boost? alien resurecion apocalypse? rollcage? colin 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Star Trek Tactical Assault. Pograsz, przejdziesz i zapomnisz. A nie jest ani szczególnie długa, ani wymagająca, ani czasochłonna. Te parę godzin można się nawet pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 chce mi sie grac, a nie wiem w co xD poradźcie: cos intensywnego - nie infantylnego - na max 7h - nie popier.dołka - nie oczoje.bna - do pogrania przed snem - moze byc z psx'a - najlepiej malo znana gra, bo bedzie szansa, ze nie gralem xDDDD Untold Legends: BotS (a potem TWC) - pure h'n's, wszystko uproszczone dość, bez jakiś ceregieli i udziwnień, wszystko zrobione tak byś 90 % gry spędzał siekając potworki. Nie jest ambitna, ale bardzo przyjemnie się gra. Niedoceniana bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 jest jakis fajny bilard na psp? znalazlem - pocket pool ktory podobno jest tragiczny (glupie gole baby i marny gameplay) - world of pool o ktorym nie znalazlem zadnego info jest cos wartego polecania? (wazne zeby steroeawnie nie byylo zwalone, i fizyka byla niezla, reszta mnie nie interesuje) Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Są jakieś fajne gry muzyczne na psp oprócz beats, dj max 1/2 i taiko no tatsujin 1/2?. PSP'kowe Guitar Hero mi nie podeszło a mam faze na ten gatunek ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 patapon xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 patapona przeszłam już dawno, czekam na drugą część Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Czemu tylko DJ Max 1 i 2? Są jeszcze kolejne części: Black Square, Clazziquai Edition, za kilka dni premiera DJ Max Fever. Z innych tytułów Gitaroo Man Lives!, Parappa the Rapper i jeszcze B-Boy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Czemu tylko DJ Max 1 i 2? Są jeszcze kolejne części: Black Square, Clazziquai Edition, za kilka dni premiera DJ Max Fever. Z innych tytułów Gitaroo Man Lives!, Parappa the Rapper i jeszcze B-Boy. ach pomyliłam tytuł "guitaro men lives" z "guitar hero". Nie podeszła mi ta gra. Sa jeszcze inne części DJ maxa? to ja niedoinformowana jestem dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 z tym ze Black square ma kijowe kawałki i jest dośc trudny, a Clazzi ma kijowe kawałki i jest dla casuali xD A fever od paru dni już jest - fever to połaczona w jedno jedynka i dwójka - najlepsze co mogli zrobić - jestem mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) ponawiam pytanie o bilard:p (chyba ze nie ma fajnego) i nowe pytanie: jest jakis w miare nowy (moze i miec 4 lata, byleby to nie był remake z psxa/snesa;p) RPG w stylu starych FF, czyli przedewszystkim turowa walka, żadne tam akcje typu kingdom hearts i inne zrecznosciowki), turowa walka, 3-4 postacie, znosna fabula, najlepiej swiat fantasy, ostanio gralem w sporo gierek z psxa (emulator albo remake) i pograł bym w coś w starym dobrym stylu ale z nowszą grafiką bo troszke mi sie przejadła pixeloza xD w sumie jak nic nie doradzicie to i tak mam jeszcze kupe zabawy bo dopadlem znowu FF7, potem chetnie znowu przejde FF8 ale wlasnie podczas zabawy z ff7, FFT , vargant story, mimo swietnych gierek nabrlem ochoty na cos równie fajnego tyle ze z nowszą grafiką nie wymagam od psp wiele ale jednak cos powyzej poziomu psxa Edytowane 3 Lutego 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Panowie mam takie pytanko, od zawsze byłem zajarany Pitch Black'iem oraz Kronikami Riddicka, jakie gry polecali byście o podobnej tematyce, bo z tego co widziałem, nie ma żadnej adaptacji tych filmów w postaci gier na PSP? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 w sensie co? szukasz przygodówek science fiction? określ trochę o co chodzi tobie, bo na podstawie filmów to ciężko jakieś gry polecić Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 w sensie co? szukasz przygodówek science fiction? określ trochę o co chodzi tobie, bo na podstawie filmów to ciężko jakieś gry polecić Szukam czegoś w stylu Chronicles of Riddick na PS2. Tam było to fpp, ale wiadomo jak to jest z PSP, bo w zasadzie można uznać Coded Arms za grę podobną w pewnym sensie. Z drugiej strony Killzone, także ma coś wspólnego. Resistance dopiero wyjdzie, więc coś mniej więcej tego typu. Byle by był utrzymany właśnie w takim fantastycznym świecie sci-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Kumpel sie mnie pyta co lepsze: Burnout Dominator czy Legends? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 wg mnie Dominator. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 popieram... chyba, ze grales w to na innej konsoli. dominator to port 1:1 z ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Dominator na PSP jest łatwiejszy i ma parę bugów w porównaniu do PS2 (kilkukrotnie zdarzyło mi się zderzyć z własnym wrakiem po 'respawnie'). Ale mimo to bardziej polecam Dominatora niż Legends. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nie wiecie może czy na PSP wyszedł jakiś .... POKER lub Bilard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do bilardu - wyszły dwie gry z serii World Snooker Championship - 2005 i 2007. Poker - World Series of Poker, też dwie części i jeszcze World Championship Poker z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 co do bilardu to wlasnie obczailem 2 world of pool - dosyc marny, slabe sterowanie, bila lata jak szalona , prawie wszystko marne world snnoker challange (championship) - o wiele lepszy niz powyższy, niezla fizyka, dosyc precyzyjne sterowanie (sami ustalami sile strzalu a nie musimy trafić w dobry moement latajacego paska) , glowna wada jest kompletny brak dynamiki strasznie powolna i anemiczna gra ale taki chyba urok tego sportu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 bardzo poszukuje fajnego rpga na psp, w stylu finali7/8/9 , czyli turowe walki , i ogolnie zeby sie fajnie gralo ;p (od biedy nie turowe walki jesli wszystko inny bylo by za(pipi)iste) zastanawiam sie nad joanna d'arc, chociaz wolal bym zwyklego rpga a nie taktycznego crisis core juz przeszedlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi