Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 712,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

jaki jest najlatwiejszy i najbezpieczniejszy sposb ? moze masz jakas linke z lektura na ten temat

Opublikowano

O jakiej akceleracji mowisz? Dlaczego sadzisz ze nie wspiera? 3GS od 3G rozni sie lepszymi parametrami hardware.

Opublikowano

Wujek, uważaj na podróby.

Opublikowano

Hej! Moj iphone nie chce ssac ani uaktualniac aplikacji. Non stop jest 'czekam...' wie ktos o co chodzi? pzdr

Opublikowano
  • Autor

masz jb? robisz to przez wifi czy pakiet internetowy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Korzysta ktoś z game center?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Kupilem dzisiaj iPhonea 4 16GB w erze - uzylem limera1n, mam cydie itd - jakie programy polecacie ? Sa jakies nakladki zamiast standardowego modulu sms na jakis bardziej wypasiony, jakas madra paczka do notatek itd ? Jak zrobic aby byly widgety na main screenie zamiast tych wszystkich ikonek ? Generalnie dajcie jakies info co powinienem dorzucic i co poustawiac bo to moj pierwszy kontakt z tym systemem i po wyciagnieciu z pudelka to niestety ale iOS jest troche bidny.

Opublikowano

Kupilem dzisiaj iPhonea 4 16GB po wyciagnieciu z pudelka to jest troche bidny.

:thumbsup:

kupiłem mieszkanie ostatnio, wchodze do srodka a tam bida

no offence yacek ;]

Opublikowano

No dlatego wlasnie pytam o jakis soft. Telefon po dzajlbrejku a nie opekam na samym dzwonieniu i pisaniu smskow.

Opublikowano

gry olewam, pytanie jakie appy ukrasc. Ostatnio ogladalem Galaxy S w salonie i tam jakos ciekawiej to wygladalo po wyjeciu z pudelka, byl od razu main screen z widgetami a tu ch uj, chce pogode to musze ja sobie wlaczyc osobno, chce cos tam to tez osobno, a maic screen zaje bany ikonkami. Wiedzialem, ze blowJobs zrobi mnie w ciula ale zeby az tak.

Opublikowano

Yacek a ja mam takie pytanie do Ciebie,czy ten telefon w erze dostales bez problemow? Bo mi sie konczy umowa za 3 tygodnie i gdy powiedzialem ze interesuje mnie tylko oferta z iphone 4 to podobno nie maja i nie beda mieli albo nie wiedza kiedy...a tu i tam slysze i widze ze neiktore osoby dostaja i zastanawiam sie czy wciskaja mi kit.

Opublikowano

Yacek a ja mam takie pytanie do Ciebie,czy ten telefon w erze dostales bez problemow? Bo mi sie konczy umowa za 3 tygodnie i gdy powiedzialem ze interesuje mnie tylko oferta z iphone 4 to podobno nie maja i nie beda mieli albo nie wiedza kiedy...a tu i tam slysze i widze ze neiktore osoby dostaja i zastanawiam sie czy wciskaja mi kit.

Mi na infolini to samo powiedzieli, ze trzeba czekac 4 tygodnie, ze w punktach nie ma i sa jakies zapisy do kolejki etc. Zadzwonilem do 3 punktow w walbrzychu, az w jednym ktos odebral telefon i laska miala 3 iphony na polce. Pojechalem i go wzialem.

Co raz bardziej wku rwia mnie ten telefon.

Opublikowano

Mi na infolini to samo powiedzieli, ze trzeba czekac 4 tygodnie, ze w punktach nie ma i sa jakies zapisy do kolejki etc. Zadzwonilem do 3 punktow w walbrzychu, az w jednym ktos odebral telefon i laska miala 3 iphony na polce. Pojechalem i go wzialem.

Co raz bardziej wku rwia mnie ten telefon.

Ty bijesz chlopie wszelkie mozliwe rekordy. Lamiesz telefon jailbreakiem i mowisz ze coraz bardziej cie w(pipi)ia. iOS jest troche bidny. Mistrzostwo :whistling:

Opublikowano

Co z tego, ze po jailbreaku jak musze przekopac sie przez miliard aplikacji aby znalezc w koncu te wlasciwe. Wlasnie przywrocilem fona do stanu pierwotnego bo usunalem przypadkowo jedna linijke kodu z package.js i Cydia zdechla. I tak, telefon mnie wku rwia bo klawairke przelacza sie na landscape tylko w smsie co jest glupota. Zakladajac konto na appstore musze sie skupiac aby trafic w literki na pionowej klawiaturze, to samo jak mam wpisac 34 znakowe haslo do firmowej sieci wifi, jakby nie mozna bylo zrobic to na poziomej klawiaturze -_- funkcje ktore powinny byc w telefonie musze dogrywac z zewnatrz i jak ktos twierdzi, ze ios domyslnie nie jest biedny to nie wiem, chyba zajada sie jablkami razem z blowjobsem. Takie rzeczy jak sbssettings to powinny byc w standardzie. Modul sms z jakimis rozmowami oczywiscie bez opcji do przelaczenia na standardowy tryb wtf ? Klawiatury alfanumerycznej rowniez nie uswiaczylem do pisania. Serio, wzialem Galaxy S to czulem sie jak w domu, wszedlem do wiadomosci aby napisac sms, mam do wybory 4 rozne klawiatury, lacznie z wykrywaniem recznego pisma ktore moze i jest bajerem ale jest. Ktos bedzie chcial to uzyje, a tu mam zje bana klawiature z krotka spacja, je bana @ na srodku i jakas pier dolona . kropka z prawej. I jeszcze dobil mnie caps lock ktory po napisaniu jednej litery sie wylaczal. W opcjach zmiana nic nie dala. Nie ma stalego caps locka w tym telefonie 0_o

Ej serio, myslalem, ze skonczy sie na tym, ze bede musial trzymac telefon tak jak blowjobs i jakos opekam, a tu sie okazalo, ze typ mnie przechytrzyl i jest wiecej kwiatkow.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Ale belkot. Nic z tego co napisales nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Nawet nie chce mi sie tlumaczyc tak prostych, ba! Gigantycznie banalnych rzeczy jak rozwiazac twoje rozterki. Pomecz sie, a najlepiej rozwal telefon o sciane.

Jak mozna kupowac iPhone'a majac taka awersje do Apple?

PRO TIP. Caps locka masz jak 2 razy klikniesz w shifta. O popatrz, nie wiedziales?