Q-Jot 321 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Ty się tu nie tłumacz, tylko udowodnij jej że ją kochasz i kup jej ode mnie złotego iPhona, skoro go chce. Czarnego weź sobie, skoro wiesz, że jej się nie podoba. Nie wiem co ona w tobie widzi, jak tu żadnego zaangażowania i empatii w tym związku nie widać. Pewnie przy tobie męczy się tak samo, jak przy tym czarnym niekobiecym kolorze telefonu. Edytowane 26 Marca 2014 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Warto dodać, że złoty brzmi odpustowo. Faktycznie jest odpowiednio stonowany i wygląda jak szampan, a nie złoty- kojarzący się z goldem na szyi czarnuchów z usa. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ma ktos cokolowiek z tej firmy belkin? Bo chce kupic ladowarke samochodowa i jako ze ten kabel lighting wymienialem juz 4 razy wole kupic cos 'porzadniejszego'. Zalezy mi zeby kabel byl odczepiany od tej samochodowej ladowary, zebym mogl podlaczyc tez sobie go w domu. Znalazlem cos takiego, bedzie ok? http://allegro.pl/showItem2.php?item=4071515082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Belkin to porządna firma, ale ja niedawno kupiłem super ładowarkę samochodową w Biedronce za 20 złotych. Phillipsa, ma dwa wejścia USB i ładuje ekspresowo nawet iPada. Oryginalne kabelki są białe, a nie czarne, więc nie wiem jak z trwałością tego Belkina, ale powinien być ok, bo jest sprzedawany w szarym kolorze nawet w AOS http://goo.gl/jPu3jW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Siemanizcja mam sybkiempytanie. Pod koniec grudnia na pijackim ragu spadł mi mój 4s, uszkodził się ekran wymienili mi ekran i wyświetlacz na nowy. 4 miechy było ok dziś nagle, podczas jazdy autem spadła jakość obrazu wygląda to jakby była niższa rozdzielczość, wszystko takie rozpikselizowane i brzydkie ale działa. Szukałem w google ale nie mogę nic znaleźć na ten temat (fakt, że nie jestem miszczem w wyszukiwaniu internetowym:)) Ktoś wie ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Siemanizcja mam sybkiempytanie. Pod koniec grudnia na pijackim ragu spadł mi mój 4s, uszkodził się ekran wymienili mi ekran i wyświetlacz na nowy. 4 miechy było ok dziś nagle, podczas jazdy autem spadła jakość obrazu wygląda to jakby była niższa rozdzielczość, wszystko takie rozpikselizowane i brzydkie ale działa. Szukałem w google ale nie mogę nic znaleźć na ten temat (fakt, że nie jestem miszczem w wyszukiwaniu internetowym:)) Ktoś wie ocb? Ekran jest uszkodzony, nie zapala niektórych linii pewnie. Często takie są od startu z 5% w każdej partii. Weź pod uwagę że NIE MA oryginalnych części NIGDZIE do iPhone'a, tylko zamienniki. Apple nie naprawia, odsyła do swoich centrów, tam robią "refurbished" i puszczają w obieg. Części Apple nie sprzedaje nikomu i nigdzie nie można ich kupić na legalu. Na szczęście ekrany dobre można kupić, gorzej np. z tasiemkami, prawdopodobieństwo że przestanie działać czujnik zbliżeniowy oscyluje w okolicach 30% więc duże ryzyko. Zanieś go tam gdzie wymieniałeś, jakąś gwarancę na ekran powinni dać. Ja miałem kupę takich rzeczy - migające ekrany, nie działające przyciski (wszystko po naprawach). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czy operatorzy typu Orange czy T-Mobile brandują jakoś iPhony? czy one się czymś różnią od sztuk kupowanych w apple store? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Plus kiedyś brandował i afera była z tego powodu, bo kupował iPhony 5 w Irlandii i wymieniał ładowarki na nieoryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie brandują softu. Może gdzieś dają logo operatora na obudowie, ale w polsce nie. Ew. może być simlock (zza granicy, w Polsce jeszcze Orange się w to bawi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ty się tu nie tłumacz, tylko udowodnij jej że ją kochasz i kup jej ode mnie złotego iPhona, skoro go chce. Czarnego weź sobie, skoro wiesz, że jej się nie podoba. Nie wiem co ona w tobie widzi, jak tu żadnego zaangażowania i empatii w tym związku nie widać. Pewnie przy tobie męczy się tak samo, jak przy tym czarnym niekobiecym kolorze telefonu. Obawiam się, że nasz związek mógłby nie przetrwać takiej tragedii jak 3 sprzęty Apple pod jednym dachem (2x ajfon i ajpad). Dzięki 5s już wielokrotnie udowodniłem Paulinie, że jestem facetem jej życia, który w każdej beznadziejnej sytuacji jest gotów rzucić wszystko i udzielić pomocy. Niejednokrotnie pozwalałem wypłakać się w moje najdroższe koszule nie bacząc na ślady eyelinera na rękawie. Dzielnie wysłuchiwałem jej trosk, a każda nowa tragedia niesiona przez zje.bany iOS - cementowała nasze relacje. Jednak 2 ajfony to już przesada...myślę, że prędzej zaakceptowałbym sąsiedztwo Josepha Fritzla ( z dziećmi) i Mariusza Trynkiewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Na nowym sofcie iPad3 faktycznie zapierd.ala. Ostatnio taki szybki był po wyjęciu z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Słuchajcie, mam klienta który miał problem z płatnością w ios store czy jak to tam się nazywa. Zapłacił za coś koło 4 euro za jakąś aplikację do aparatu, ściągnęła mu się i wszystko spoko, tylko że nadal mu tego nie rozliczyło z konta a minęło 3 tygodnie. Na dodatek od tamtego czasu kiedy chce cokolwiek kupić albo ściągnąć aktualizację do aplikacji to wyskakuje mu "there is a billing problem with a previous purchase please uptade your payment method" Okazało się że nie miał wpisanego tego security code z karty, jak wpisał go to już mógł ściągać aplikacje. Pytanie jest takie czy teraz mu w końcu ściągnie te 4 euro za tamtą aplikację? i czemu w ogóle ściągnęło mu ją skoro tego seciruty code nie miał wpisanego. Nie wiem czy to ma znaczenie ale karta była mastercardu i oczywiście cały czas ważna. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ale w czym jest problem? Aplikacje ma na telefonie, nie policzyło mu za nią 4 euro, więc win-win. Boi się, że nie pójdzie do nieba za kradzież, czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oczywiście że mu ściągną środki za tamten zakup. Nigdy nie dzieje się to odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zawsze wywala pytanie o security code przy jakiejkolwiek kolejnej transakcji, jak tylko braknie funduszy na karcie. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oczywiście że mu ściągną środki za tamten zakup. Nigdy nie dzieje się to odrazu. Ale minęły już 3 tygodnie, chyba że jest jakieś rozliczanie miesięczne w itunes store? Nie wiem jak tylko braknie funduszy na karcie. na karcie były środki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 najlepsza ochrona dla Iphone 4s? do 60 zł? fajnei, jeśli w zestawie z folią ochronną Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Griffin Survivor Case jest dobrą ochroną. http://griffintechnology.com/survivor/original Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 piękny - ale nei w moim guście. może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A jak użytkujesz fona? Dla mnie te wszystkie euti itp, to wiocha. Szpeci telefon i jeszcze może drażnić- te takie zamykane, gadasz, a tu się jeszcze klapeczka kiwa od dołu A jak będziesz miał pecha i spadnie ekranem, to i tak Ci nić nie pomoże. Nawet te "wojskowe'- jak będziesz miał pecha 4s nie kosztuję też kosmiczne kwoty, także ja bym Tobie polecił olanie tego wszystkie i kup jedynie folie. Miałem rok czasu 4 i przedni ekran igła, a tył był zajechany, ale miałem folie. Na 5s też mam tylko folie. Nie szpeci, nie ma wiochy, chroni co trzeba, czuje telefon, a nie dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) hm, ogolnie 4s ma moja dziewczyna, chciałem jej sprawdzić mały prezencik. Sam w moim Xperia T mam futerał od Nilkllin - i abrdzo polecam, niestety na allegor nie widziałem tego dla 4s. Przejrzałem ofertę i chyba juz mam: http://allegro.pl/luxury-aluminium-case-iphone-4-4s-5-5s-etui-fv-i4143151491.html myślę, że taki jej się bedzie podobal.. Ewentualnei czarny a jeśli to szmelc, to kupię tylko folie, tak jak piszesz. Edytowane 5 Maja 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak się dostanie piasek między to, a telefon, to i tak będą rysy. To ma być ozdoba czy ochraniać? Jak to pierwsze, to kup co ładne Jak drugie, to co konkretnie? Ekran da rade w normalnym użytkowaniu, tył będzie porysany od kładzenia na stolik czy coś takiego. A jak już pisałem, jak będziesz miał pecha to w każdym ochronnym szmelcu możesz zbić ekran, a to chyba najważniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja mam takie gumowe, czarne cos osłaniające telefon z pięciu stron i wystające ramkami 1,5 mm nad ekran. Wygląda to beznadziejnie i powiększa telefon w kieszeni ale gwarantuje b. dobrą ochronę zwłaszcza kiedy wracając po pijaku telefon wypadnie z dłoni z metra na betonowy chodnik. Nic nie ucierpiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tylko peel case albo Apple leather case. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) najlepsza ochrona dla Iphone 4s? do 60 zł? fajnei, jeśli w zestawie z folią ochronną Ja polecam folie ochronne + bumper. Koszt całości około 30-40 zł. Sam mam iPhone 4 tak zabezpieczonego i jak spadnie to nie mam się o co martwić. Folie mam założone matowe i telefon się naprawdę fajnie prezentuje. Edytowane 5 Maja 2014 przez Kris77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi