Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Też nie lubię, w domu zawsze zdejmuję od razu. Ale jak gdzieś idę to case musi być. Na początku chciałem być twardziel i nosić goły telefon, jak w ciągu paru dni parę razy prawie go z ręki wypuściłem, to mi się odechciało głupich pomysłów.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 750,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Ja mam folie na ekran w Xie i ona nie pokrywa ekranu w 100% ze względu na krzywiznę wyświetlacza. Do tego mam pokrowiec Spigena (chyba) Liquid Case i jestem zadowolony. Pokrowiec bardzo dobrze amortyzuje upadki telefonu. Jedyny minus to, że po dwóch latach ta guma/plastik zaczęła trochę żółknąć.

Opublikowano

rok temu, we wrześniu, kupilem ajfona. dziś sprawdzam stan baterii: 91%. Trochę słabo :/ Przy ilu procentach fon muli?

Opublikowano

Nie używam szkieł / foli jedynie Case silikonowy od Apple i jest okej, telefon pare razy mi spadł ekranem w dół i case go uratował przed pęknięciem

Opublikowano

Mam zlotego iPhona 7 i pomimo ze jest fajny to potrzebuje czarne etui ktore zakryje kolor nawet z przodu. Wie ktos gdzie takie dostac?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 19.09.2019 o 20:05, grzybiarz napisał:

No i iOS 13 wylądował. A do tego gierki Arcade... 1,9GB zasysam.

Wszyscy maja za free?

Opublikowano

Koledzy, gdzie mogę ustawić rosnącą głośność dzwonka, bo nigdzie w ustawieniach tego nie widzę. iOS 13.1.2

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

Nie ma takiej opcji od lat :reggie:

Trochę dziwne, bo wydaje mi się że tak miałem w moim 5s jeszcze kilka dni temu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pana, XS Max czy 11? Matula chce zmienic z wysluzonej osemeczki, twierdzi ze 64gb jej styknie. 

Opublikowano

Bierz Maxa. Tylko wcześniej przejdź się z matulą do sklepu i niech zobaczy czy wielkość telefonu jej będzie pasowała. XS Max to kobyła w porównaniu do 8.

Opublikowano
22 hours ago, Grabek said:

Pana, XS Max czy 11? Matula chce zmienic z wysluzonej osemeczki, twierdzi ze 64gb jej styknie. 

Idze lepiej do sklepu z Mama downie jak chce kupić telefon za kilka tysięcy to niech sprawdzi osobiscie a Apple ma raczej najlepsza obsługę na świecie, co za debil

Opublikowano
Godzinę temu, _Forum_ napisał:

Idze lepiej do sklepu z Mama downie jak chce kupić telefon za kilka tysięcy to niech sprawdzi osobiscie a Apple ma raczej najlepsza obsługę na świecie, co za debil

Halo? :ogor: Frosti? :ogor: sram ci do ryja, powtarzam - :ogor:sram ci do ryja. 
pozdrawiam :lapka:

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

Ale wiesz ze minusujesz i obrazasz czlowieka ktory dobrze doradzil co do telefonu dla Matki? Chyba zwieracze Ci poszly i widzisz tylko czerwien masowych minusow

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, gdzie najlepiej i w sensownej cenie wymienić baterie w Iphonie? Mam na razie 91% kondycji wiec bardzo mi się nie spieszy ale pamiętam, że ktoś tutaj pisał rok temu o promce na wymianę baterii za bodajże 100zł... może i w tym roku coś takiego by się trafiło...