Opublikowano 15 lipca15 lip Bo wysyłasz wiadomość jakimś androidozjebom, opcja dostępna tylko do wysyłających którzy posiadają telefon iPhone! a pisząc na serio to faktycznie, jak mam do kogoś wiadomość „na zielono” to nie widzę tej opcji. Odbiorca musi mieć aktyny iMessage (bo są ajfonowcy co wysyłają wiadomości jako normalne SMS-y).
Opublikowano 15 lipca15 lip No tak dlatego mi się wydawało, że w imessage musi być włączone do opóźnienia. Ja już kilka razy się naciąłem, że ktoś nie miał neta i imessege nie dochodził :)
Opublikowano 15 lipca15 lip Godzinę temu, mario10 napisał(a):ktoś nie miał neta i imessege nie dochodziłBo te wiadomości to nie idą jak SMS-y tylko jak wiadomości w whatup czy Facebook. A wiadomość po czasie powinna dojść jako zwykły SMS - zobacz w ustawieniach.w starych czasach jak miałeś 20 groszy na koncie i 50 MB Internetu to mogłeś normalnie pisać wiadomości. I to było super w tym iMessage, bo fejsa/messengera mało kto miał.