Opublikowano 15 lipca15 lip Bo wysyłasz wiadomość jakimś androidozjebom, opcja dostępna tylko do wysyłających którzy posiadają telefon iPhone! a pisząc na serio to faktycznie, jak mam do kogoś wiadomość „na zielono” to nie widzę tej opcji. Odbiorca musi mieć aktyny iMessage (bo są ajfonowcy co wysyłają wiadomości jako normalne SMS-y).
Opublikowano 15 lipca15 lip No tak dlatego mi się wydawało, że w imessage musi być włączone do opóźnienia. Ja już kilka razy się naciąłem, że ktoś nie miał neta i imessege nie dochodził :)
Opublikowano 15 lipca15 lip Godzinę temu, mario10 napisał(a):ktoś nie miał neta i imessege nie dochodziłBo te wiadomości to nie idą jak SMS-y tylko jak wiadomości w whatup czy Facebook. A wiadomość po czasie powinna dojść jako zwykły SMS - zobacz w ustawieniach.w starych czasach jak miałeś 20 groszy na koncie i 50 MB Internetu to mogłeś normalnie pisać wiadomości. I to było super w tym iMessage, bo fejsa/messengera mało kto miał.
Opublikowano wtorek o 21:001 dzień Zero podjarki w temacie, a w sumie konfa najciekawsza od lat. Nowy Air, który po pierwsze jest ciekawym produktem samym w sobie, po drugie przetestuje rozwiązania, które w przyszłości poprawią żywotność baterii pewnie także klasycznych modeli. A waniliowa 17 jest dużo lepszym dealem niż rok temu 16, przy okazji w końcu wprowadzając odświeżanie godne telefonu z wyższej półki.
Opublikowano wczoraj o 00:15 1 dzień Mój iPhone 11 Pro Max działa bez zarzutów, potrzeby wymiany nie widzę
Opublikowano wczoraj o 04:59 1 dzień Bałbym się nosić w kieszeni nowy Air, że zaraz mi się w pół połamie. Cienkie to jak patyk wróbla.
Opublikowano wczoraj o 05:27 1 dzień 27 minutes ago, Faka said:Bałbym się nosić w kieszeni nowy Air, że zaraz mi się w pół połamie. Cienkie to jak patyk wróbla.Apple to przewidziało. Dopinasz power banka, pancerne etui i po sprawie
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Air fajny tylko pewnie bateria słabsza od zwyklej 17. I cena dość wysoka.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. widzę 256 GB to juz minimum. W sumie miałem brać 256 bo wkręciłem się w kolekcjonowanie albumów muzycznych… ale 4 tysie trochę sporo.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O ile rezygnacja z 64 była oczywista, o tyle dla wielu użytkowników 128 było wystarczające, więc jak dla mnie za wcześnie usuwają tę opcję. Mam telefon od 3 lat, sporo zdjęć, aplikacji i nadal 20 GB zapasu bez kombinowania, a widzę mógłbym usunąć parę filmików zapisanych na YT czy wywalić jakieś nieużywane aplikacje i mieć z 40-50 zapasu.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Cena zwykłego iphona bez zmian, a podnieśli GB, to w czym problem?Jedynie co podrożał to zwykly pro, nie rozumiem czemu, chyba żeby miejsce na Air zrobić.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. A nie pamiętam pewnie zbyt dobrze ale wydaje mi się że iPhone 16 kosztował ~3600
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No ten Air to ciekawa propozycja. Ciekawa z przekąsem, bo bardzo dużo negatywów, wszystko po to, żeby był "najcieńszy"?Ja powoli dojrzewam, że Pro mi nie jest potrzebny, choć do nowego telefonu jeszcze mam z 5 lat (mam nadzieję). Chyba że znowu będzie tak jak przy 15, że Pro będzie według nowego schematu a nie-Pro starego.6 minut temu, grzybiarz napisał(a):A nie pamiętam pewnie zbyt dobrze ale wydaje mi się że iPhone 16 kosztował ~3600Na szybko poszukałem i cena raczej była też 4000.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale z tym paskiem to przesadzili: Nie dość że będziesz wyglądał jak hom…, to jeszcze 320 złotych
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Widziałem dziś dwóch pajaców co sie jarali tym paskiem, albo chorzy albo taka cena wstępu na pokaz xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Te paski są bardzo popularne w różnych krajach, znajomi z zagranicy już kilka lat temu mi zachwalali. Rozumiem, że w typowy korporacyjny sposób Apple po czasie zauważyło trend i postanowiło się dołączyć. No i oczywiście cena typowo aplowa z dupy. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez dominalien