Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Balonik był nadmuchany pięknie, 1/4 minimum, może półfinał, życiowa forma i turbo wpjerdol od Kuzniecowej 1:6 2:6 :X

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

Dzisiaj o 13.00 świetny półfinał Rolland Gaross`a : Djoković - Federer, transmisja na Eurosporcie.

Opublikowano

Jak się okazało nie był taki świetny. Oby Nadal rozniósł w końcu Serba w finale, bo formę ma okrutną.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No dzisiaj Isia z Sereną powalczy o zwycięstwo w Wimbledonie. Nikt nie daje szans 'naszej' ale mimo wszystko wierzę, że może sprawić niespodziankę. Imo Serena to chyba lepszy przeciwnik niż Azarenka z którą Isia przegrywa już przed rozpoczęciem meczu. 15 na Polsacie Sport.

Opublikowano

Kur.wa niech ktoś dobije tego komentującego mecz dziadka Bohdana. Przecież typ i tak nie dociągnie do konca meczu, a męczy się strasznie. Tego się nie da słuchać. Ciekawe czy prędzej padnie Radwanska czy Tomaszewski ?

Opublikowano

No przez chwilę głos wysiadł i myślałem że dziadek padł. Co nie zmienia faktu że 1-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Radawańska niespodziewanie wygrała drugiego seta, tak że wszyscy w internecie stańmy się na te pół godziny fanami tenisa.

(5 minut później)

Boże jaki tenis jest nudny.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
  • Autor

Dobra, przejściowy okres bycia fanem tenisa mam już za sobą.

Opublikowano

No dobra, ja już w sumie też nie lubię tenisa.

Polubię jak Isia zagra w następnym finale :D No ale murzynicha się podniosla i ogólnie była lepsza

Opublikowano

Radwańska jesteś brzydka i chu/jowa <polaczek>

Opublikowano

z 1 polowe sie zgodze z druga nie. W tenisa gra bardzo dobrze :P

Opublikowano

Porażka Radwanskiej z jakims Uruk-Hai prosto z Mordoru sprawia, że jedna sprawa wydaje sie oczywista!

LATO MUSI ODEJŚĆ

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No dobra, napiszmy to: mamy nową gwiazdę. Janowicz pokonał Andy'ego Murraya, a teraz ma szanse od razu pokonać drugiego zawodnika ze światowego top 10 i generalnie w ciągu kilku miesięcy przejść od pozycji absolutnie żadnej do jakiejś tam w top 50 świata. Niedługo bez wątpienia będzie najlepszy niczym Adam, Robert i siatkarze.

Oczywiście zawsze interesowałem się tenisem i trzymałem kciuki za Janowicza. Backhend, forhend, serwis - znam te wszystkie określenia doskonale.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Myślałem, że jakieś świeże du.py wrzuciłeś, ewentualnie chociaż jakąś fotę Ivanovic, a tak to chyba powinienem dać ci minusa.

Opublikowano

Teraz się zacznie JERZYKOMANIA :sorcerer: I 40 mln znawców tenisa.

Opublikowano
  • Autor

Myślałem, że jakieś świeże du.py wrzuciłeś, ewentualnie chociaż jakąś fotę Ivanovic, a tak to chyba powinienem dać ci minusa.

Teraz Jerzy Janowicz jest najgorętszą du'pą.

z12022129Q,Jerzy-Janowicz.jpg

Właśnie wszedł do finału. Pokonał kolesia nr 19 na świecie. Padł na murawę i płakał z radości. Kto nie jest fanem tenisa, ten Rusek i Żyd.

Opublikowano
  • Autor

Jestem fanem tenisa od zawsze, toteż używam regularnie pojęć takich jak kort, aut, kros czy slajs. Janowicz wszedł na piłkę, to była długa wymiana, możemy mieć tie-breaka - używam tych zdań na codzień.

Opublikowano

rocketman go nazwij

Opublikowano

pierwszy!!!!!111

teraz już nie ma wątpliwości że jestem największym fanem tenisa na forum.

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

I jak tam ten polski Raonic, wygrał?

Nie