Opublikowano 5 lutego 200817 l Wydać 200zł tylko po to aby mieć wibracje? lol Jak wyjdzie jakaś dobra gra dla dwóch graczy, to wtedy zainwestuje w DS3. Edytowane 5 lutego 200817 l przez YETI
Opublikowano 5 lutego 200817 l Otóz to- póki co DS3 jest mi zbędny i zakupię go dopiero jak wyjdzi ecoś w co można ładnie na split screenie pograć.
Opublikowano 6 lutego 200817 l Mam ds3 od moze miesiaca.. i jak narazie wypasik, wczoraj dostalem Unreala 3 i wykorzystanie wibracji jest naprawde przyjemne Polecam...a co do baterii to jakos nei zauwazam roznicy w wyczerpyaniu bateri... narazie raz ladowalem ...
Opublikowano 6 lutego 200817 l granie bez wibracji to jak granie na glosnikach telewizora a nie sprzetu 5.1. wibracje naprawde wspomagają każdą gre ( rachet, uncharted, heavenly cod4, motorstorm ect. ) polecam - wydatek rzedu 200 zloty to nie jest jakaś duża historia - zwlaszcza jak sie kupiło wczesniej 40 cali full hd, konsole i 5 gier. Nie przesadzajacie ze 200 zeta za pad to jakaś super wygórowana cena !! FAKT - DLACZEGO OD POCZATKU NIE BYŁO DUAL SHOCKA3, I WCISKANO NAM KIT ŻE VIBRA TO PRZESZŁOŚĆ.
Opublikowano 6 lutego 200817 l Boo sony szkoda było kasy na zapłacenie Immersion za wykorzystanie wibracji? Przynajmniej poszli po rozum do głowy teraz a nie pod koniec zycia konsoli
Opublikowano 6 lutego 200817 l granie bez wibracji to jak granie na glosnikach telewizora a nie sprzetu 5.1.wibracje naprawde wspomagają każdą gre ( rachet, uncharted, heavenly cod4, motorstorm ect. ) polecam - wydatek rzedu 200 zloty to nie jest jakaś duża historia - zwlaszcza jak sie kupiło wczesniej 40 cali full hd, konsole i 5 gier. Nie przesadzajacie ze 200 zeta za pad to jakaś super wygórowana cena !! FAKT - DLACZEGO OD POCZATKU NIE BYŁO DUAL SHOCKA3, I WCISKANO NAM KIT ŻE VIBRA TO PRZESZŁOŚĆ. Od kiedy COD4 obsluguje wibracje? IMO jesli ktos juz posiada kilka SixAxisow,kupowanie DS'a jest zbedne.
Opublikowano 10 lutego 200817 l ja mam 2 sisaxisy i kupel m ds3 , i zrobilem bardzo dobrze... ds3 daje 20-30% wiecej zabawy z gry
Opublikowano 13 lutego 200817 l granie bez wibracji to jak granie na glosnikach telewizora a nie sprzetu 5.1. z szacunkiem - ale muszę to powiedzieć: porównanie rewolucji polegającej na odejściu od stereo na rzecz dźwięku przestrzennego (np DTS) do dodania wibracji w padzie to zdecydowanie jedna z nagłupszych rzeczy jaką słyszałem. ds3 daje 20-30% wiecej zabawy z gry i to maks! Edytowane 13 lutego 200817 l przez waldusthecyc
Opublikowano 13 lutego 200817 l A jua bym powiedzial ze jeszcze mnie.. fajne sa wibracje ale bezprzesady. Za nie długo bede musiał sobie kupic nowy pad i mam nadzieje ze jest troszke lepiej skonstruowany bo dotychczasowych lewa gałka mi sie zespuła tzn nie wraca do srodka i ciagle postac chodzi mi w prawo.. denerwujace to jest
Opublikowano 13 lutego 200817 l Mi bardzo zalezy na wibracjach.. ale chyba poczekam jeszcze troszkę aż DS3 wyjdzie w Europie. Mam nadzieję, że będzie kosztował mniej niż te importy (ok 200zł). Poza tym mam nadzieję, że jest wykonany lepiej niz SIXAXIS.
Opublikowano 13 lutego 200817 l A jua bym powiedzial ze jeszcze mnie.. fajne sa wibracje ale bezprzesady. Za nie długo bede musiał sobie kupic nowy pad i mam nadzieje ze jest troszke lepiej skonstruowany bo dotychczasowych lewa gałka mi sie zespuła tzn nie wraca do srodka i ciagle postac chodzi mi w prawo.. denerwujace to jest Nie wiem czy o tym czytałeś ale napisze jeszcze raz: w DS3 gałki chodzą luźniej niż w Sixaxis.
Opublikowano 13 lutego 200817 l Czytałem ale to nic nie ma wspolnego z tym co ja napisałem... ze chodza luzniej nie oznacza ze sa mnie wytrzymale lub na odwrót...
Opublikowano 15 lutego 200817 l Mój pad właśnie doszedł. Dobrze, że analogi lżej chodzą. Wróce do domu to potestuje.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Hmm wg mnie analogi z Sixaxisa chodzą za lekko, a skoro wy mówicie że te w dualu chodza jeszcze lżej to ja chyba podziękuje. Mnie osobiście ciekawi taka alternatywa: http://gear.ign.com/articles/852/852422p1.html Wygląda profesjonalnie a cena podobna do tej z DS3.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Joypad warto kupić dla lepszych gałek analogowych bo wibrację są mizerne. Miały być jakieś punktowe, podzielone na strefy a tu nic. Trzęsie się i tyle.
Opublikowano 16 lutego 200817 l Obecnie gram w Folklore. Wibracje są po prostu... często takie lekkie jak prąd nas pieści lub takie mocniejsze jak wybruchy trzęsą obrazem. Ale takie jednolite...
Opublikowano 17 lutego 200817 l Swojego DS3 dostane okolo 20 marca wiec po sprawdzeniu tez cos dodam od siebie
Opublikowano 18 lutego 200817 l Hmm wg mnie analogi z Sixaxisa chodzą za lekko, a skoro wy mówicie że te w dualu chodza jeszcze lżej to ja chyba podziękuje. Mnie osobiście ciekawi taka alternatywa: http://gear.ign.com/articles/852/852422p1.html Wygląda profesjonalnie a cena podobna do tej z DS3. http://www.dsfanboy.com/media/2006/10/zero_screen001.jpg hmmm...wygląda naprawdę profi. w tym linku który podałeś skrytykowano dokładność gałek (m.in centrowania). może jednak sony hardware is the best?
Opublikowano 18 lutego 200817 l Produkty ojców danych urządzeń (w tym wypadku konsol) zawsze są the best
Opublikowano 24 lutego 200817 l Joypad warto kupić dla lepszych gałek analogowych bo wibrację są mizerne. Miały być jakieś punktowe, podzielone na strefy a tu nic. Trzęsie się i tyle. to odpal sobie Uncharted lub Burnouta a poczujesz roznice
Opublikowano 25 lutego 200817 l Mnie na przykład wkurzają wibracje w padzie Wole kupić sobie nową gre niż wywalić 200zł na pada z wibrą...
Opublikowano 26 lutego 200817 l Mnie na przykład wkurzają wibracje w padzie Wole kupić sobie nową gre niż wywalić 200zł na pada z wibrą... to znaczy to już nawet nie jest kwestia kasy - po prostu grając chwilę zauważyłem, że to jest po prostu wibracja z ps2 przeniesiona do ps3. czyli postęp = 0.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Rozumiem ze wszyscy macie DS3 z Jap... czy one różnia/beda róznic sie jakos od wersji PAL ? Start mi sie zespuł i chce kupic ale niewiem czy mam czekac do premiery ktora bedzie prawdopodbnie dopiero w maju (w kwietniu jest w ameryce). Czy nie ma problemów z wsółpraca z wersja PAL konsoli...
Opublikowano 27 lutego 200817 l Problemów nie ma, także możesz śmiało brać, mimo wszystko myślę, że na PALową premierę coś dodadzą, np dodatkowe kolory, czy inne tego typu smaczki [ bez dodatkowych funkcji oczywiście]. Jednakże zalecane jest kupno DS3 jak najszybciej "