Opublikowano 17 grudnia 20231 r Maciuś nasz filozof. Zaczyna się przypominać sezon z Hulą ciągnącym kadrę na swoim garbie. Tylko że nie ma Huli.
Opublikowano 23 grudnia 20231 r moze TVP zaprzestanie transmitowac tej chujowizny bo zajmuje tylko niepotrzebnie blok programowy..
Opublikowano 23 grudnia 20231 r Niedojdo, sprawdź kto ma transmisje skoków od 2 lat, poza konkursami krajowymi.
Opublikowano 27 grudnia 20231 r Jakby na tym etapie jeszcze kogoś to interesowało, to Maciej Kot przekonał swoimi skokami Turnbiślę do powołania na TCS. Aż szkoda, że nie będzie drużynówki.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Quote - Ze skoku na skok się poprawiałem i to jest takie światełko w tej ciemności, ale o dwa metry, to nie jest jakoś super. Obecnie jestem w kiepskiej formie, więc każda skocznia sprawia mi trudność - przyznał Stoch. - Plątanie się w okolicach 30. miejsca, to nie jest top tego, co chciałbym prezentować. Popełniam mnóstwo błędów, które działają jak efekt domino i później nie ma energii w locie. Staram się robić, co mogę, ale póki co męczę się okrutnie - dodał. Z jednej strony rozumiem, że skoki to sport specyficzny, ale z drugiej nie rozumiem, jak mistrz świata i zdobywca kryształowej kuli nagle zapomniał jak się skacze? Chyba, że to już wiek z którym Stoch nie chce się pogodzić i zejść ze sceny póki jeszcze w ogóle kwalifikuje się czasem do 30.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r No nie oszukujmy się, 36 lat robi swoje, kto w podobnym wieku był w stanie w ostatnich latach nawiązać walkę z czołówka? Żyła, Fettner, wcześniej Kasai, poza tym eee chyba już nikt? Stoch raczej nie sprawia wrażenia drugiego Ammanna, który skacze teraz już na lajcie dla zabawy i czasem się załapie do 30, obstawiam koniec kariery po tym sezonie
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Grubo się zaczyna, Żyła i Kubacki szorują bulę i awansują tylko dzięki systemowi KO Mogli kelnerzynę zabrać. Pewnie chuja by uskoczył, ale przynajmniej miałby kto drinki po pokojach poroznosić.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Stało się to, co w końcu stać się musiało. Nasi trzej muszkieterowie się zestarzeli, a godnych następców nie udało się znaleźć. Stękała, Wolny i Wąsek okazali się jednosezonowcami i fałszywymi mesjaszami. Teraz czekają nas chude lata i cierpliwe oczekiwanie na kolejny wielki talent.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Michal ty jestes jakis uposledzony? Ty wiesz ze oni skacza przy 100kmh na godzine ze skoczni z ktorych ty balbys sie nawet zjechac co mowic jeszcze skoczyc? Żyła robi przysiad ze sztanga z obciazeniem rownym 200% swojej masy gdzie ty bys osral nachy pewnie z 50kg a jedyne przysiady robisz na kutasach swoich klientow w salonie masazu Bądz powazny. Naprawde nie musisz tutaj wchodzic co tydzien i pokazywac jakim jestes pajacem, nikt tutaj nie wchodzi tobie do tematu ekstraklasy co kolejke nabijajac sie ze ktos traci czas na ogladanie i dyskusje na temat pseudoligi ktora jest na poziomie sportowym trampkarzy z luksemburga. To nawet prawdziwa pilka nozna nie jest.
Opublikowano 29 grudnia 20231 r 3 godziny temu, kanabis napisał: Michal ty jestes jakis uposledzony? Zgaduję hasło:tak? Przecież z jego wpisów łatwo odczytać, że jedyna aktywność fizyczną jaką praktykuje to walenie konia dla kolegi
Opublikowano 30 grudnia 20231 r 6 hours ago, kanabis said: Michal ty jestes jakis uposledzony? Ty wiesz ze oni skacza przy 100kmh na godzine ze skoczni z ktorych ty balbys sie nawet zjechac co mowic jeszcze skoczyc? Żyła robi przysiad ze sztanga z obciazeniem rownym 200% swojej masy gdzie ty bys osral nachy pewnie z 50kg a jedyne przysiady robisz na kutasach swoich klientow w salonie masazu Bądz powazny. Naprawde nie musisz tutaj wchodzic co tydzien i pokazywac jakim jestes pajacem, nikt tutaj nie wchodzi tobie do tematu ekstraklasy co kolejke nabijajac sie ze ktos traci czas na ogladanie i dyskusje na temat pseudoligi ktora jest na poziomie sportowym trampkarzy z luksemburga. To nawet prawdziwa pilka nozna nie jest. jasiu, skoki sa śmieszna dyscypllina sportu (cos jak bierki dla babć) w ktorej jest praktycznie zero konkurencja (12 panstw w klasyfikacji druzynowej skokow OO SERIO???) i tylko polaczki na poziomie lapserdakow z bieda klasy średniej moga sie taka chujowizna interesowac. W takiej pilce noznej masz mecz ktory trwa 90 minut (bardzoo czesto ponad ten limit czasu) gdzie tempo spotkania moze odstawic takich chlystkow jak Zyla czy ten Kubacki w kontenerach a pilkarze nawet ci z najlepszych lig (angielska) mowia wprost, ze nie wyrabiaja fizycznie bo jest przeładowany kalendarz spotkań. Naprawdę warto odstawic skoki i poswiecic ten czas na gry 7/10 z ery PS2.
Opublikowano 30 grudnia 20231 r Nie wiem po co podejmuje dyskusje ale ok, Chlopie ale ty ogladasz EKSTRAKLASE, rozumiesz? Co do prawdziwej pilki noznej i topowych lig oczywiscie sie zgadzam, tam poziom sportowy, profejsonalizm, wycisk jest ogromny ale powtarzam ty ogladasz EKSTRAKLASE. I co z tego ze mecz trwa 90 min skoro to wiekszosc stanie w miejscu xDIdac twoim tokiem rozumowania pilkarz przebiega 7km w 90min. Ja robie to w 28 minut, ja, gracz. 3 razy szybciej wiec jestem lepszym sportowcem To jak to jest z tym ogromnym wysilkiem? Zerowa konkurencja , 12 panstw czyli 0. A ile panstw bierze udzial w biegach narciarskich? W slalomie gigancie ile jest narodowosci? W lyzwiarstwie szybkim ile? Pomijam fakt ze skoki narciarskie to przede wszystkim sport indywidualny. Ty wogole rozumiesz czym sa sporty zimowe i dlaczego nie bierze w nich uddzialu caly swiat i np afryka ? Prosze , nawet ty jestes w stanie to pojac. Jest tez cos takiego jak WARUNKI DO UPRAWIANIA DANEGO SPORTU. Wedlug ciebie cos nie jest sportem bo nie moze go uprawiac kazdy? XD Biegac czy rzucic szmacianke i kopac mozna wszedzie. Do uprawiania sportow zimowych sa potrzebne odpowiednie warunki. Kazdy glupi jest w stanie to zrozumiec, kazdy. Wyjatkiem w sportach zimowych jest chyba tylko hokej, ale to zapewne tez przez to ze i w cieplejszych krajach mozna rzucic pileczke i napierdalac na trawie.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Geiger zepsuł skok, więc Kot miał dużą szansę, aby wygrać z nim w parze. Ale udało mu się skoczyć 3 metry krócej
Opublikowano 3 stycznia 20241 r W końcu miałem czas aby obejrzeć konkurs na spokojnie i panowie ja się pytam gdzie ten kryzys?! Żyła TOP, Kot to wiadomo, Wąsek niszczy K.O. młodego silnego Francuza, a Kamil bez spiny tyle ile trzeba. Szkoda, że Kubacki nie chciał skakać przecież to jego skocznia. Ja tam jestem pod wrażeniem. Edytowane 3 stycznia 20241 r przez D.B. Cooper