Opublikowano 3 stycznia 20178 l Kim najlepiej sobie zacząć grać? Tylko w singlu będę grał, ale mam zamiar przejść docelowo najwyższy poziom trudności
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Ta właśnie jak Monk teraz się ma ? różnie, zależnie od pacza balansującego sety, dwa sezony temu build pod 7stronne uderzenie i palm hand robił w(pipi) w rankingach, aktualnie w sezonach solo najlepiej radzi sobie Krzyżak zawsze jest w pierwszych dwóch miejscach z buildem na bombardiera. Kim najlepiej sobie zacząć grać? Tylko w singlu będę grał, ale mam zamiar przejść docelowo najwyższy poziom trudności no troche bez sensu, nie odblokujesz najwyższego poziomu trudnosci grając tylko kampanie, główną atrakcją są szczeliny i tam dropi głównie sprzęt na najwyższe poziomy trudności. jeśli chcesz przejść kampanie to krzyzak na start będzie ok jak nigdy nie grałeś w diablo, wytrzymały mocno bije nawet z guwno ekwipunkiem. a tak to nie ma zasady, każda klasa ma swoje wady i zalety, zależy od stylu gry, np mnie odrzuca skakanie barbarzyńcą czy tornada wizzarda bo imo są głupie xd graj jak chcesz.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Zalezy, czy w koncu uwala supporty. Pewnie znow krzyzak na solo, trudno powiedziec. W weekend bedzie grane Orzeszku? ja sobie zerkne na WD w tym sezonie.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l myślę że od piątku rana będe dostępny, jak coś pisz mi na battlenecie będe w pracy to przeanalizuje buildy <3 Edytowane 4 stycznia 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Orzeł a dałbyś linka z buildami? Ja jakoś nie ogarnięty jestem i nie wiem gdzie tych dobrych szukać.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l http://www.diablofans.com/ zakładka builds. solo jak wiadomo do grania samemu, Group build tylko pod grupy, hybrid -> jedno i drugie buildy mozna podzielić na te gr (grater rifty najniżej zarejestestrowana szczelina) i Speedy (czyli pod farmę czy to zleceń czy zwykłych szczelin) nie zawsze Gigantyczny dps =/= grywalna postać lepiej zrobić 10 riftów na t10 niż 1 na t15.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l pacz na 20lecie już dostępny na pc. pękł diablo w 35 minut wiadomo, lepsze to niż nic, ale jak zwykle z dużej petardy mały kapiszon. reskin lokacji i postaci, lazarus to zoltan kull w innej szacie XD NO ALE NOWE ANIMACJE! ech. 2/10 odbębnić i zapomnieć.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l 35 min przekoksana poziomie na 70 lvl z milionem pagonow, czy postacia od 1 lvl? bo ja zamierzam podejsc do tego nowa postacia calkiem :)
Opublikowano 5 stycznia 20178 l oki, dzieki :) w weekend jak już na X1 będzie to sobie stworze nową postać i nią spróbuję przejść ten event :D
Opublikowano 5 stycznia 20178 l pacz na 20lecie już dostępny na pc. pękł diablo w 35 minut wiadomo, lepsze to niż nic, ale jak zwykle z dużej petardy mały kapiszon. reskin lokacji i postaci, lazarus to zoltan kull w innej szacie XD NO ALE NOWE ANIMACJE! ech. 2/10 odbębnić i zapomnieć. A nekro? Jak nie ma to wole DS3 zacząć po Wiedźminie, niż w to gunwo grać.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l nie wiadomo kiedy necromanta, ale nie napewno podczas trwania 9 i 10 sezonu więc najwcześniej maj
Opublikowano 5 stycznia 20178 l jak sprawic, by ten portal sie pojawil? stworzylem sobie nowa postac, doszedlem do tristram i nic nie ma :( gram na x1, patch pobrany, komuniakt o evencie na starcie gry sie pojawil. To sie odpala tylko w trybie przygody? to chyba trzeba bedzie w koncu przejc D3 na X1. dammit Edytowane 5 stycznia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 5 stycznia 20178 l no w trybie przygody masz portal w tristram , no ale tryb przygodowy jest odblokowany na starcie z tego co pamiętam.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l nope, trzeba przejsc gre chociaz raz :P no trudno, mam w koncu motywacje, zeby ukonczyc na X1, bo zdziewczyna to do 2 aktu tylko doszlismy, a sam jak gralem to koncze 2 akt :D spoko, pare dni i bedzie dzieki!
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Przecież ten event to gów.no obesrane na max kwadrans 20 lecie my ass.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l No właśnie się zastanawiam czy tylko mi się ten event nie podoba. Taki shit na 20-lecie? To już by lepiej przemilczeli i nic nie robili.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Też wczoraj machnąłem ten event i generalnie spory zawód, bo na 20-lecie mogli się postarać znacznie bardziej. ALE! Trzeba przyznać, że pomimo chamskich reskinów postaci i elementów otoczenia, to odtworzenie D1 wyszło im naprawdę spoko. Są "questy" z jedynki, są charakterystyczne przedmioty z ciekawymi opisami lo.re D1 (chust z tym, że nic z nimi nie da rady zrobić) i jest całe mnóstwo smaczków, które przynajmniej mnie jako osobie grającej w Diablo od części pierwszej, jakoś tam zagrały na sentymencie. No i w zasadzie najważniejszy aspekt tego eventu, czyli genialna muza z jedynki - choćby dla niej warto stracić te pół godziny i ponownie wskoczyć pod katedrę. Edytowane 6 stycznia 20178 l przez columbo
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ja myślę, że ten evencik to byłaby fajna rzecz gdyby nie robili wokół tego otoczki jakby conajmniej nowy dodatek wypuszczali. Ogłoszenie na Blizzconie, hajpowanie jak by nie wiem co to było i teraz jest zawód, bo contentu na 30 minut. Wypuściliby to po cichutku z patchem i ludzie by sikali pod siebie jak by to odkryli.