Opublikowano 15 czerwca 20222 l The Elder Scrolls II: Daggerfall w wersji Unity z modami za darmo na GOG - https://www.gog.com/game/daggerfall_unity_gog_cut To był dopiero RPG z prawdziwego zdarzenia. Nie te uproszczone do granic niemożliwości współczesne twory Bethesdy. Chyba nawet sobie sam odświeżę tę wersję. Niedawno przesłuchałem niemal czterogodzinną analizę gry na YT i po tylu latach sam dowiedziałem się o wielu aspektach gry, o których dotychczas nie miałem pojęcia. Jeszcze bardziej robi to wszystko wrażenie.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Wlasnie sie tak zastanawialem jak odbieralem co to za podtytul unity ale nie spodziewalem sie remastera. Szczerze to mi taka pixelowosc robi tej grze, bez tego wyglada jak wygladzona w jakims emu.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Remasterem bym tego nie nazwał. Z tego co widziałem nie trzeba korzystać ze wszystkich modów. Można korzystać z usprawnień Unity i pewnych dodatków zostawiając sobie oryginalną pikselową grafikę. Wersja Unity była dostępna już od dawna, tak jak sama gra za darmo. Po prostu GOG zrobił swój własny pakiet już z dodanymi modami, który wystarczy odpalić i grać.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Nie warto grać już w OG Daggerfalla poza ciekawością, żeby zobaczyć jak to wyglądało. Unity to po prostu TES2 przeniesiony na ten silnik z masą usprawnień. Mapa 3d w dungeonach w końcu jest doprowadzona do użytku + tona bugfixów. Już samo to powinno wystarczyć dla najbardziej konserwatywnych fanów. Śledziłem ten projekt z niemałym hypem jak robili roadmap krok, po kroku a żeby było zabawniej jeszcze nie zasiadłem na dłuższe sesje.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l JAk ktoś ma Prime na amazonie w to w lipcu 49zł za roczną subskrypcję sie zwróci w gierkach https://lowcygier.pl/darmowe/30-gier-za-darmo-z-okazji-prime-day-odbierz-mass-effect-legendary-grid-legends-i-inne/ W dniach 12-31 lipca 2202 odbierzecie za darmo: GRID Legends Mass Effect Legendary Edition Need for Speed Heat Star Wars Jedi Knight — Jedi Academy Star Wars Jedi Knight II — Jedi Outcast W okresie poprzedzającym Prime Day, od 21 czerwca do 31 lipca, uzyskacie też dostęp do: 01 Second Ninja X 8Doors: Arum’s Afterlife Adventure Addling Adventures Bang Bang Racing Clouds & Sheep 2 Treść skopiowano z Lowcygier.pl Death Squared Fatal Fury Special Giana Sisters: Twisted Dreams Gone Viral HUE Manual Samuel Metal Slug 2 Metal Unit Pumped BMX Pro Puzzle of the Year — 01 Pack Rain World Road Trip — 3 Pack Samurai Shodown II Serial Cleaner The Crow’s Eye The Darkside Detective The King of Fighters 0020 The King of Fighters 2020 The Metronomicon: Slay the Dance Floor
Opublikowano 16 czerwca 20222 l gry od ea są zawsze na origin, czasami gierki są na epic i gog, ostatnio głównie na launcher amazona niestety
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 5 minut temu, grzybiarz napisał: To jest w formie kodów Steam/origin czy kolejny launcher?:) Amazon daje dwa rodzaje gier. Popierdółki na swoim sofcie, a te nowsze to kody na różne sklepy, ale głównie origin, gog. Do gier z Epic nie ma kodu, tylko od razu aktywacja na Twoim koncie.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l 5 minut temu, MaLeKrSkr napisał: Na GOG.com rozdają "Flashback" Flashback™ na GOG.COM To chyba tylko wybranym, bo u mnie cena 36 zeta i nadal Beautiful Desolation jako darmówka do odebrania.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l This War of Mine do pobrania za darmo . Co prawda, można kupić za grosze, ale miły gest, że dostęp do tej lektury szkolnej jest darmowy.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l dzis 3 gry na epic za free, przypominam tylko, a przy okazji mam kilka kodów STEAM/UPLAY z Cd-Action:
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Cytat Gra na PC Quake 4 jest dostępna do pobrania za darmo. Wystarczy zainstalować na komputerze z Windows aplikacje Xbox Insider Hub, dołączyć do programu niejawnego testów i przypisać grę Quake 4. Gra będzie dostępna w Microsoft Store.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Te gry z amazona to jak w ps+ można grać tylko jak ma się aktywny abonament czy na stałe zostają te co się dodało do biblioteki?
Opublikowano 12 lipca 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Te gry z amazona to jak w ps+ można grać tylko jak ma się aktywny abonament czy na stałe zostają te co się dodało do biblioteki? nie, dodajesz do konta origin i masz je na zawsze, chyba że EA skasuje z serwerów
Opublikowano 14 lipca 20222 l https://lowcygier.pl/darmowe/ea-wycofuje-punkty-bioware-z-origina-dodatki-do-serii-dragon-age-i-mass-effect-za-darmo/