Bartg 5 446 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 Paul George wypada z dzisiejszego finału Playin z powodu wejscia w protokoły covidowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 Paranoja. Sprawa dla Cirexa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Być może będziemy mieli kolejnego Polaka w najsilniejszej koszykarskiej lidze świata: https://probasket.pl/nba-jeremy-sochan-zglosil-sie-do-draftu-z-ktorym-numerem-trafi-do-nba/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Ktoś się bawi w forumkową ligę typera? Seria dobrze wskazana 1pkt Trafiony wynik serii 2pkt Finał za 2 pkt, a dobrze trafiony za 4 Jak coś daję swoje typy. Miami-Atlanta 4:2 Boston-Nets 3:4 Bucks-Bulls 4:1 Phila-Tor 4:3 Suns-Pels 4:1 Grizz-Min 4:2 Gsw-Denver 4:2 Dallas-Utah 4:3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Taki konkurs 3h przed pierwszym meczem PO zeby zredukowac konkurencje do minimum? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 1 minutę temu, Mejm napisał: Taki konkurs 3h przed pierwszym meczem PO zeby zredukowac konkurencje do minimum? Heeee nieeeee. Przecież dopiero dziś poznaliśmy ostatnie pary. No i w sumie teraz z ziomkami robiliśmy start, więc pomyślałem, że tu też wrzucę. Dawaj typy, nie marudź! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 15 minut temu, balon napisał: Miami-Atlanta 4:1 Boston-Nets 4:3 Bucks-Bulls 4:1 Phila-Tor 4:2 Suns-Pels 4:0 Grizz-Min 4:1 Gsw-Denver 4:3 Dallas-Utah 2:4 e: w cytacie moje typy, nie chcialo mi sie kopiowac na komorce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 No ja z tym Dallas to dość optymistycznie i założyłem, że jednak Doncic wróci na GM2. No ale nie powiem, w tej parze widzę największą szansę na zerko (kontuzja Doncica). Jakby Doncic był zdrowy do 4-1 max 4-2 bym dał. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 @Bartg @ogqozo @wojtas011 @Ludwes @GearsUp @krupek @Gregorius @Czezare @Yap i inni których nie wymieniłem. Dawajcie typy. Jakby ktoś się nie wyrobił przed początkiem jakiejś serii to może dołączyć, ale za tę serię ma już zerko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Ja opieram sie glownie na swoich odczuciach z ogladania tych druzyn w sezonie, czyli glownie highlightsow plus standingach w tabelach. Takze moje glosy to czysta nooberka, wiec jesli dalem cos kontrowersyjnego to nie wynika to z zadnej kalkulacji czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Mejm napisał: Ja opieram sie glownie na swoich odczuciach z ogladania tych druzyn w sezonie, czyli glownie highlightsow plus standingach w tabelach. Takze moje glosy to czysta nooberka, wiec jesli dalem cos kontrowersyjnego to nie wynika to z zadnej kalkulacji czy cos. Looz u mnie taki mix ratio/serce. To zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Dla mnie specyficzna zabawa, bo już zaczyna się jak co roku - gdybanie. Zach Lowe zapowiada serię i mówi "jak Doncić zagra 3 mecze, to stawiam na Utah, jak 5 meczów to stawiam 4-3 dla Utah, a jak będzie w pełni formy na game 2 to stawiam na Dallas...". Kontuzje chyba jak zawsze zadecydują o prawie wszystkim, i będzie gdybanie zamiast pewności. Tak jak Cleveland będzie zawsze mówić "a jakby nie kontuzja Allena". Kurczę, zawodnicy i trener Clippers byli dziś dumni po porażce, więcej niż o meczu mówili o tym, że nie grali Kawh i Paul George. Miami-Atlanta - kurde trochę kusi postawić na Atlantę. Różnica 1-8 rzadko jest tak mała. Boston-Nets - też łatwo mogę sobie wyobrazić niespodziankę, ale jednak na tyle chcę porażki Nets, że muszę patriotycznie dać ze 4-1 Bucks-Bulls - wierzyłem w Bulls z duetem Lonzo-Caruso. Bez niego obrona jest po prostu za cienka, żeby nie czuć lekkiego zapaszku sweepa. Bulls od czasu All-Star mają DWUDZIESTY ÓSMY bilans punktowy w całej lidze. Nikt inny z tych 16 ekip nie jest w nawet porównywalnie słabej formie. Sixers-Toronto - fascynujące starcie, bo Sixers są bardzo dobrzy w podstawowym ustawieniu, ale Doc Rivers nie słynie z dobrego dostosowywania w trakcie serii. A Raptors nieco odwrotnie, głębia. Brak Thybulla znaczy wiele, koleś był fenomenalny ostatnio, on może być serio najlepszym defensorem w historii NBA tylko nie wiemy bo gra po 20 minut. Więc niech będzie typ 4-3, mecze z Thybullem wygrane, bez przegrane. Suns-Pelicans - chciałbym wygranej Herberta Jonesa, ale bez reszty tej ekipy. 5-0 dla Suns. Grizzlies-Minnesota - no tutaj to wszystko sobie mogę wyobrazić. Ale Grizzlies są bardziej gotowi na wszystko. Ktokolwiek nie gra z pierwszej albo drugiej piątki, Grizzlies dominują fizycznie, zabierają ci piłkę spod nosa i nie odpuszczają. Wolves mają dużo lepszą pierwszą piątkę, ale gorsze wszystko inne. Nie wiedząc, co się zdarzy, trzeba dać większe szanse Grizzlies, ale bez pewności. Liczę na 4-1 jeśli Towns znowu będzie ceglił. Warriors-Nuggets - Ludzie przeceniający hurraoptymistycznie Warriors w internecie w głupi sposób sprawiają, że trzymam tu kciuki za Denver. Tak, to jest tak naciągane, że nawet przestałem być psychofanem Warriors z tego powodu. A że to tylko internet, to mogę nawet postawić na wygraną MVP, choć jeśli Curry będzie w formie, to pewnie nie mają szans. Dallas-Utah - Conley i całe Utah wyglądało ostatnio nieco lepiej, a Dallas nieco odpuściło z tej niesamowitej intensywności defensywnej, jaką miało przez część sezonu. Jednego jednak nie stracili - wyciskania maksa z meczu i wygrywania. Szkoda mi Utah, bo w razie porażki będą znowu objeżdżani, ale jednak Dallas wygląda mi nadal na solidniejszą ekipę od stóp do głów. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 1 minutę temu, ogqozo napisał: Dla mnie specyficzna zabawa, bo już zaczyna się jak co roku - gdybanie. Zach Lowe zapowiada serię i mówi "jak Doncić zagra 3 mecze, to stawiam na Utah, jak 5 meczów to stawiam 4-3 dla Utah, a jak będzie w pełni formy na game 2 to stawiam na Dallas...". Kontuzje chyba jak zawsze zadecydują o prawie wszystkim, i będzie gdybanie zamiast pewności. Tak jak Cleveland będzie zawsze mówić "a jakby nie kontuzja Allena". Kurczę, zawodnicy i trener Clippers byli dziś dumni po porażce, więcej niż o meczu mówili o tym, że nie grali Kawh i Paul George. Miami-Atlanta - kurde trochę kusi postawić na Atlantę. Różnica 1-8 rzadko jest tak mała. Boston-Nets - też łatwo mogę sobie wyobrazić niespodziankę, ale jednak na tyle chcę porażki Nets, że muszę patriotycznie dać ze 4-1 Bucks-Bulls - wierzyłem w Bulls z duetem Lonzo-Caruso. Bez niego obrona jest po prostu za cienka, żeby nie czuć lekkiego zapaszku sweepa. Bulls od czasu All-Star mają DWUDZIESTY ÓSMY bilans punktowy w całej lidze. Nikt inny z tych 16 ekip nie jest w nawet porównywalnie słabej formie. Sixers-Toronto - fascynujące starcie, bo Sixers są bardzo dobrzy w podstawowym ustawieniu, ale Doc Rivers nie słynie z dobrego dostosowywania w trakcie serii. A Raptors nieco odwrotnie, głębia. Brak Thybulla znaczy wiele, koleś był fenomenalny ostatnio, on może być serio najlepszym defensorem w historii NBA tylko nie wiemy bo gra po 20 minut. Więc niech będzie typ 4-3, mecze z Thybullem wygrane, bez przegrane. Suns-Pelicans - chciałbym wygranej Herberta Jonesa, ale bez reszty tej ekipy. 5-0 dla Suns. Grizzlies-Minnesota - no tutaj to wszystko sobie mogę wyobrazić. Ale Grizzlies są bardziej gotowi na wszystko. Ktokolwiek nie gra z pierwszej albo drugiej piątki, Grizzlies dominują fizycznie, zabierają ci piłkę spod nosa i nie odpuszczają. Wolves mają dużo lepszą pierwszą piątkę, ale gorsze wszystko inne. Nie wiedząc, co się zdarzy, trzeba dać większe szanse Grizzlies, ale bez pewności. Liczę na 4-1 jeśli Towns znowu będzie ceglił. Warriors-Nuggets - Ludzie przeceniający hurraoptymistycznie Warriors w internecie w głupi sposób sprawiają, że trzymam tu kciuki za Denver. Tak, to jest tak naciągane, że nawet przestałem być psychofanem Warriors z tego powodu. A że to tylko internet, to mogę nawet postawić na wygraną MVP, choć jeśli Curry będzie w formie, to pewnie nie mają szans. Dallas-Utah - Conley i całe Utah wyglądało ostatnio nieco lepiej, a Dallas nieco odpuściło z tej niesamowitej intensywności defensywnej, jaką miało przez część sezonu. Jednego jednak nie stracili - wyciskania maksa z meczu i wygrywania. Szkoda mi Utah, bo w razie porażki będą znowu objeżdżani, ale jednak Dallas wygląda mi nadal na solidniejszą ekipę od stóp do głów. Ziom to zabawa i dużo gdybania. Podaj proszę konkret typy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Ogor dawaj cyferki, nikt nie czyta tych twoich elaboratow. Przypomonam ze dzis dwa mecze o luckiej porze, pierwszy o 19. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Oto moje typowanie: Miami-Atlanta 4:1 Boston-Nets 4:3 Bucks-Bulls 4:0 Phila-Tor 3:4 Suns-Pels 4:2 Grizz-Min 4:3 Gsw-Denver 3:4 Dallas-Utah 2:4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Miałem nie typować tych playoffs bo w sumie poziom taki, że wieleeee może się wydarzyć no ale: Miami-Atlanta 4:1 Boston-Nets 1:4 Bucks-Bulls 4:0 Phila-Tor 2:4 Suns-Pels 4:0 Grizz-Min 4:1 Gsw-Denver 4:2 Dallas-Utah 2:4 Póki co play-in dowiozły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Miami-Atlanta 4:2Boston-Nets 4:2Bucks-Bulls 4:0Phila-Tor 2:4Suns-Pels 4:0Grizz-Min 4:1Gsw-Denver 4:3Dallas-Utah 2:4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Jak coś zapisuje do notatnika, więc wałki nie przejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 No wlasnie mialem pytac czy jest na to jakis excel i czy ktos ogarnia sprawdzanie i punktacje. Czyli balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Miami-Atlanta 4:1 Boston-Nets 2:4 Bucks-Bulls 4:1 Phila-Tor 4:3 Suns-Pels 4:0 Grizz-Min 4:3 Gsw-Denver 2:4 Dallas-Utah 2:4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Dobra analiza czemu Gobert nie dostaje tylu piłek: Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Ja się za bardzo nie znam, nie wiem jak typować. Szczerze mówiąc, to ja od kilku lat tylko Lakersów śledzę, czasami tylko zerknę co się dzieje Z pamięci wymienię mistrzów NBA z lat '85-'11, a nie wymienię z ostatnich 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 TO BUJAJ WORA! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Niezbyt nam pomysły na konkretne typy, chociaż w sumie je i tak napisałem dla jaj. Jakby co to Atlanta in 6, Nuggets in 7 i, eee... Dallas in 6. Posts nie edytuje bo nie mam takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 33 minuty temu, krupek napisał: Ja się za bardzo nie znam, nie wiem jak typować. Szczerze mówiąc, to ja od kilku lat tylko Lakersów śledzę, czasami tylko zerknę co się dzieje Z pamięci wymienię mistrzów NBA z lat '85-'11, a nie wymienię z ostatnich 5 lat. Dawaj krupek ja to sie znam jeszcze mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi