Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polskie morze

Featured Replies

• Odpowiedzi 300
  • Wyświetleń 67,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tu masz rację. Zjeździłem nie tak dawno Włochy kamperem, m in  Rimini, jezioro Garda i dwa inne kempingi.  Na każdym kulturka, muzyczka gasła szybko, głosy milkły. Wszelkie  międzynarodowe gównia

• Krzysztof93
    Krzysztof93

No to tak jak pisałem ponad rok temu. Polskie morze kocham, ale poza sezonem gdy wybrzeże jest wyludnione, można usłyszeć szum, wiatr, szelest i własne myśli. Nikt nie sprzedaje kukurydzy, powietrze p

• tak mnie baba w(pipi)ia, że chyba wybiorę PS4, 4k HDR, Detroit i wygodna kanapa. Plus łycha z colą. Dla mnie to jest odpoczynek, a nie pakowanie się między ludzi w "długi weekend". Już zmarnowałe

Opublikowano

Leżę porobiony na plaży, próbuję susze w ryju zapić browarkiem i nagle pojawia się on

GOOORĄCA GOTOWANA KUKURYDZA. POPCOOOORN. ORZESZKI W KARMELU.

No jasne, że orzeszki. Tylko gdzie jest ten agent od naleśników z Nutellą?

Mielno jak byłem młodszy lubiłem, wszędzie impreza i ogień ale polska Ibiza mi się już przejadła. Wolę spokojne miejscowości, chillout i jak zasypiam nikt się nie drze ani balety obok nie łupią do rana, hehe.

@Frosti - cały rok w mieście więc morze, wydmy, piasek robią wrażenie. No i to powietrze. :)

Opublikowano

W takie korki sie w(pipi)iesz. Gratulacje. Jechac nad morze w weekend :lapka: tylko srodek tygodnia

jechałem  z piatku  na sobote 5 rano i  zadnych korków.

Matka zostawiona w Łebie, nawet jej nie mowilem co pisza w  internetach o pogodzie na kolejny tydzien xD

Edytowane przez milan

Opublikowano

Tak z ciekawosci, co tam bardzo Wam sie podoba w morzu i plazy? Mieszkalem przez 19 lat w sopocie i mialem plaze 15 minut od chaty, teraz mieszkam w gdansku i pomimo ze mam rzut beretem to wogole nie chce mi sie cisnac nad morze bo juz nim rzygam

Naturalny odruch.

Opublikowano

Tak z ciekawosci, co tam bardzo Wam sie podoba w morzu i plazy? Mieszkalem przez 19 lat w sopocie i mialem plaze 15 minut od chaty, teraz mieszkam w gdansku i pomimo ze mam rzut beretem to wogole nie chce mi sie cisnac nad morze bo juz nim rzygam

Ja tam lubie od czasu do czasu skonczyc na plaze, pograc w siate czy polezec. Chociaz wole nad jezioro skoczyc bo woda cieplejsza i nie ma glonow
  • 1 rok później...
Opublikowano

Na weekend wyjeżdżam nad morze. W sumie to pomysł kobity, ja bym wolał odpocząć przy ps4.

Zastanawiamy sie, czy Międzyzdroje czy swinoujscie. Ogólnie patrząc na te stronki typu booking.com - wszystko porezerwowane:/

Moze ktoś z forumowiczu poleci jakies miejsce? Interesuje mnie pn.-zach. Polska.

W sumie jak mała wiocha, to pewnie lipny hotel, a kobita chce coś lepszego, nie z czasów PRL.

Opublikowano

Ogólnie to jest wszystko jeden chuy i tandeta, więc IMO nie ma znaczenia czy Świnoujście, czy Międzyzdroje - ale pewnie poza najdroższymi miejscówkami cieżko bedzie znaleźć coś wolnego w szczycie sezonu, dzień przed.

Opublikowano

Jesteś niepoważny jeden z drugim? Jedziesz na miejsce i znajdujesz masę wolnych pokoi. To, że w Internecie nie ma miejsc nie oddaje stanu faktycznego. Zawsze jeździmy bez żadnej rezerwacji i gdy w dużym mieście miejsc brak w mniejszym się znajdzie.

Nie lubię Międzyzdrojów itp. wolę Dźwirzyno, mniejsze spokojniejsze.

Opublikowano

Moze ty we wrzesniu pojechales? xD

Sezon w pelni, morze pierwszym wyborem polakow jesli idzie o wypoczynek w kraju, teraz jeszcze bardziej bo przez terroryzm ludzie boja sie jechac za granice a tu sie okazuje, ze mozna na jana pojechac i cos znalesc. I jeszcze zamiast przyjechac na gotowe, wypakowac sie i na plaze to pierwsze pare godzin spedzic na szukaniu noclegu. Super wypoczynek. Jeszcze mu wujek doradz zeby pociagiem pojechal i tlukl sie z bagazami autobusami szukajac spania na wybrzezu.

Lucek ma racje, tak piszac w skrocie.

Opublikowano

Nie wiem no, byliśmy 2 tygodnie temu w Mielnie na weekend i absolutnie każda kwatera miała wywieszoną karteczkę 'brak wolnych pokoi'

Opublikowano

A ja mam "nadmorze" zawsze za darmo i free room dożywotnio, a wy nie.

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano

Grzybiarz w piątek szuka noclegu na weekend na morzem :pawel: Weź spakuj namiot i rozbij się na plaży :lapka:

No w dupsku xD nie ma czym się chwalić

Opublikowano

Ch-ujaszek i jego rady xd

Nie warto nad morze, pogoda tak spier.do.lona, że głowa boli. No i na weekend wjazd do piz-doujścia pewnie ze 2h w kolejce na prom :)

Opublikowano

Gurwa jeśli chodzi o kwatery prywatne to zawsze się coś znajdzie, tylko trzeba poszperać, natomiast hotele to faktycznie mają weekendy zawalone, ale najlepiej też podzwonić bo nie każdy wystawia z paniką na booking pokój bo wiedzą, że sprzeda się telefonicznie lub z ulicy, wiem gurwa typy bo pracuje w branży.

Opublikowano

Grzybiarz w piątek szuka noclegu na weekend na morzem :pawel: Weź spakuj namiot i rozbij się na plaży :lapka:

No w dupsku xD nie ma czym się chwalić

Rok temu w tym samym terminie jechaliśmy bez rezerwacji i w sumie wylądowaliśmy w hotelu z basenem*, sauną, więc było fajnie. Tylko cenowo - wiadomo, trochę więcej niż za klitkę z czasów komuny ze wspólnym prysznicem na piętrze.

*- najgorzej było jak siedzimy w dżakuzi, a tu wchodzi gruba niemka i się pyta coś po niemiecku, czy może wejśc, no i weszła:/

A w saunie poza mamą z dzieckiem, nie było żadnych młodych lasek jak na filmach :/

Edytowane przez grzybiarz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ch-ujaszek i jego rady xd

Co ma penis Twojego taty do tematu nie wiem ale jak ktoś szuka wolnych pokoi na Polskiej Ibizie w sezonie to lekka amatorka. Lucek dałeś genialny przykład. XD Miałem na myśli spokojniejsze miejscowości jak Dźwirzyno na weekend. Strasznie się czepiacie dziewczyny poza tym.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Na jakich stronach szukacie noclegów nad polskim morzem?

Opublikowano

Na booking.com. A gdzie konkretnie chcesz być? Ostatnio byłem w Świnoujściu w hotelu Trzy Wyspy. U góry był bar, gdzie można było się fajnie zrobić (shoty były gratis, codziennie po dwa:)), a na dole basen, sauna, więc nawet jak pogody nie było, to się nie nudziłem.

Opublikowano

A całkiem poyebałeś grzybi. U góry to był burdel, a na dole knajpa.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Nie wiem gdzie na Bałtyku i jaki budżet ale moje top3 to Grand Lubicz Ustka, Aquarius Kołobrzeg i Dom Zdrojowy Jastarnia (wszystkie trzy to dobre lokalizacji zarówno z rodziną, jak i tylko z du perką ).

Ponoć ten nowy hotel w  Świnoujściu (Radison) też daje radę.

Edytowane przez balon