Opublikowano 21 kwietnia 200916 l "Spod". "Spod" maski. "Cześć, skąd jesteś?" "Stamtąd" "A ja stąd" "Skąd" "Z Podhala" "Ja spod Kalisza" "Gów.no" ;/
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l ejciu przesiadka z GTI na GSI wiem wiem powiecie ze Opel ze gnije i bla bla bla, ale co mi tam 16V 150KM robi swoje i fajnie jedzie mi sie podoba i kosztowal smieszna kase wiec warto bylo kupic 8)
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l niecale 3k wiec jak za 16V to tanio, na fotach nie ma wszystkich plastikow, gum i wnetrze bagaznika nie jest zalozone ale wszystko dostalem razem z autem tylko zalozyc
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Ja wolałbym Golfa, ale to już mówiłem kiedyś jak wspomniałeś, że chcesz kupić dżiesi
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Bardzo trafny zakup. Gratuluję. Opel uber alles! Przynajmniej zdrowe progi xD
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Jak uporam sie technicznie to porozglądam się właśnie nad felgami bo standardowym troche jednak brakuje, no i szyby troche przyciemnic i będzie jak ta lalka.
Opublikowano 23 kwietnia 200916 l Ja wolałbym Golfa, ale to już mówiłem kiedyś jak wspomniałeś, że chcesz kupić dżiesi Golfem jezdzi teraz moj ojciec wiec zostaje w rodzinie Bardzo trafny zakup. Gratuluję. Opel uber alles! Przynajmniej zdrowe progi xD Zdrowe Wywalisz gay-looka z przodu? zobaczymy co da sie zrobic
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Jak uporam sie technicznie to porozglądam się właśnie nad felgami bo standardowym troche jednak brakuje, no i szyby troche przyciemnic i będzie jak ta lalka. Jak przyciemniac to wszystkie bo pol auta z chamska czarna folia przez ktora nic nie widac nie wyglada fajnie.
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Popieram. Dlatego ja u siebie nie mam zamiaru przyciemniac. Jak uporam sie ze sprawami technicznymi i przede wszystkim jak bede mial $ (zakup i pierwsze wydatki po nim mocno nadszarpnely moim budzetem) to tez sie rozejze nad felgami. Potem chcialbym wymienic tylne lampy na czerwone (z troche nowszych rocznikow) i przednie, zeby byly 2 takie same (teraz sa z roznych firm i niestety widac roznice dosyc wyraznie). @ szczurek Daj jeszcze jakies foto i napisz jaka to wersja. Edytowane 24 kwietnia 200916 l przez Emet
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l silniczek 1,6, klima i inne pierdoły. 110KM, moze nie tak duzo, ale masa stosunkowo niewielka wiec bardzo ladnie sie zawija.
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Ladna calkiem, tylko wlasnie te felgi lipne (chyba najgorszy ze standardowych wzorow ci sie trafil ). Zawsze taka wypucowania czy tylko do zdjec?
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l wczoraj kupiona to odrazu pucowana, ale w sumie to mam duzo czasu wolnego wiec chyba z braku zajecia bede ja mył i szorował :]
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Takie auto niedlugo zapewne bedzie moje (poki co stoi pod domem i czeka na lepsze czasy). Volvo S40, silnik 1,6 109KM (troszke za slaby jak na te mase auta, ale jezdzic sie da bezproblemowo), rocznik 2001. Dodatkowo na zdjeciu macie ukazana moja powierzchownosc (prosze nie regulowac odbiornikow, ja naprawde tak wygladam ). Edytowane 24 kwietnia 200916 l przez Desser
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Troche przypominasz mojego kolegę - Błażej, to Ty? Ale nie to chyba nie Ty, bo Błażej ma Vento teraz. No to nie możesz być nim.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l @mj: no wiadomo, chcialoby sie, ale jeszcze nie teraz ;] @Kuba - ~14tys. wczoraj zrobilem jakies 'podstawowe' rzeczy - rozrzad, olej, filtr oleju, filtr powietrza, swiece i dolanie oleju do skrzyni. Wyszlo, ze za jakis czas trzeba bedzie sprzeglo wymienic calkiem. Argh
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l ostatnio przymierzałem się do S3 z silnikiem 1.8 (Biturbo???) co miała 210 koni. Rocznik 2001, czarny kolor, 210kuca. W środku kremowa skóra, poczułem się conajmniej fajnie w niej. Na full wypasie. Cena? 28 tysiecy... powiem szczerze że dałbym tyle za taką furke.. Edytowane 30 kwietnia 200915 l przez mlokon
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l wiadomo, ze nie jestem obiektywny, a i swoja przygode z samochodami dopiero zaczynam, ale powiem, ze mozna sie zakochac <3 A S3 to ja az boje sie myslec jak sie zawija...