Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

A nie będę komentował. Zawsze jak widze ładny samochód z naklejka np. wędki albo motora to mam brzydkie mysli.

Ale rozumiem ze wazniejsze na zdjeciu  jest godzina.

Opublikowano

jp2 zmarł o 21:37, więc kazdy z tyłu ma kalambury i smieje sie z 50 km.

Opublikowano

Jak Ci się udało wybrać takie numery? Spytali o jakieś konkretne?

No i drugie pytanie, czy to auto w dieslu? Niemcy pozbywają się diesli i chyba karaja za wjazd dieslem w niektóre ulice?

Slyszalem ze ktoś tam prowadzi firmę z taksówkami i musiał się pozbyć pięcioletnich diesli.

Opublikowano

Pewnie tak jak w PL, gdzie za 1000 zl możesz sobie zrobic blachę np. PO SSIJ

Opublikowano

W Niemczech diesle bez filtra cząstek stałych nie mogą wjechać do większości miast. Nowsze mogą, chociaż ostatnio zaczynają się pierwsze ograniczenia dla diesli sprzed norm Euro 5 lub nawet Euro 6. Na razie najbardziej ambitny plan ma Rzym (i podobny Paryż), z projektem całkowitego zakazu dla diesli od 2024.

Te własne tablice w DE są jakieś śmiesznie tanie.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Benzyna, w życiu diesla nie kupię. Tablice kosztują 12,80€ :lapka:

Opublikowano

Straszna jest, całe auto do wyrzucenia bo ma napis plny XD 

Opublikowano
9 godzin temu, Mustang napisał:

Losowe czy to K 2137 coś znaczy? Beka o 21:37?

W sumie to miało być BLN = Berlin, ale niestety to zbyt popularna kombinacja tutaj żeby było wolne 

Opublikowano

Lucek, moze przemysl to jeszcze, zamiast wyrzucac auto spróbuj moze usunac te naklejke takim specjalnym plynem, moze sie uda. 

Opublikowano

No wlasnie mi się skończył :/

Opublikowano

Jak lucek przyklei wszystkie naklejki  z albumu to będzie cacy.

Opublikowano
W dniu 5.06.2018 o 23:41, grzybiarz napisał:

Jak Ci się udało wybrać takie numery? Spytali o jakieś konkretne?

No i drugie pytanie, czy to auto w dieslu? Niemcy pozbywają się diesli i chyba karaja za wjazd dieslem w niektóre ulice?

Slyszalem ze ktoś tam prowadzi firmę z taksówkami i musiał się pozbyć pięcioletnich diesli.

w Niemczech można sobie dobierać znaki i numery jak się chce :) Niemcy w większości mają swoje inicjały i dzień urodzin, ja sobie wrzuciłem 1337 i jest spoko :) numery są zarezerwowane pod Ciebie i jak jedziesz do salonu wymienić fure to przekładasz blachy, ze starego, naklejają nową naklejkę przeglądową, załatwiasz w urzędzie i jeździsz na tych samych numerach :)

Opublikowano
W dniu 6.06.2018 o 09:00, milan napisał:

Jak lucek przyklei wszystkie naklejki  z albumu to będzie cacy.

Lucek nie jest tak zdziadziały jak ty. :cool:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra kilka zdjęć tego Mondeo by się należało. Miałem chwilę to zrobiłem parę fotek.

2013 rok 2.0TDCi 140KM. Automat dwusprzęgłowy. Grzane fotele, nawigacja, BT ze streamingiem muzyki, wyświetlacz między zegarami, automatyczne światła + dziennie i tylne pozycje LED. Coś tam pewnie jeszcze jest ale jakieś drobne wyposażenie. Żaden full wypas.e56fb3fd969ca95a0b4126a954e22a5c.jpg9b9763d5b10a30e17c9b0d41ddadb527.jpg762ea669a75eb12b27ac7aa77c0ff506.jpg568444e7949a06c1dec37c37c60632de.jpg1b67665a3c879e2d12fe91bf99fe0bde.jpg

Opublikowano

Tak z ciekawości - ile pali? 7-8?

Opublikowano

Komputer na razie pokazuje 7,1 ale podobno przekłamuje. Jescze nie zrobiłem pełnego baku.