Pavlis 12 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Haha. Ja ostatnio miałem przyjemność stłuc na kwaśne jabłko takiego dream teamowego delikwenta. Zjechałem go 5:3, po czym napisałem mu, czy to jest właśnie jego wielki dream team. haha, nic nie odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Po co robic dream team skoro w grze jest juz jeden? Beskitu. Ta gra jest glupia. Bierzemy Inter i mecz sam sie wygrywa. Ibra to Jezus Zbawiciel boiska, Cruz to jego Swiety Piotr a i reszta apostolow nie jest gorsza. Arcade pelna geba. Nigdy nie bylem dobry w fife, potrafilem przegrac z manubami, a dzis kazdemu po 5+ bramek wchodzilo. Wszystko Interem. Smutne Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nigdy nie bylem dobry w fife To chyba wszystko tłumaczy, nie? Nie taki inter straszny, jak go malują. serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nigdy nie bylem dobry w fife To chyba wszystko tłumaczy, nie? No ale co tłumaczy? Że Inter jest przepakowany? Czy że to mylne wrażenie, bo nie umiem grać? Bo nie rozumiem. Oczywiście gdy gram z kimś lepszym to już tak łatwo nie jest, ale i tak nieporównywalnie lepiej gra mi się Interem niż każdą inną drużyną. Na przykład taka Barca, niby 5 gwiazdek, a przy dobrej defensywie ciężko się przedrzeć. Inter nie ma takiego problemu. Wszyscy zapieprzają jak małe motorówki z Ibrą na czele i zawsze bardzo dobrze się ustawiają. Jedyną porównywalną drużyną jest Juventus. Ale nie umiem nimi grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Clown 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam, Jak można zmienić język komentarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No jak widze wlasnorecznie zrobiony dream team to sie ciesze i wychodze. Natomiast najgorsze jak koles podniesie tylko staty, i ty sie tylko zastanawiasz co to za terminatory biegaja, np ostatnio koles mial tylko podkrecona predkosc u napastnikow w interze...efekt taki, ze z kontry biegl Ibra lukiem do lini,a pozniej w strone bramki obiegajac moich obroncow, bo jego zawodnicy byli szybsi z pilka niz moi obroncy bez pilki. Zreszta nawet gralem na ulepszony Celtic i moi zawodnicy sie zachowywali jak debile, stawali nagle gdy kazalem im biec, puszczali podania do napastnikow, zamulali itp...po prostu staty w tej grze maja za(pipi)ioszczy wplyw na wszystko. Jak on se podrasuje napastnika to moj obronca gra gorzej przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Mało - jak już wspomniał jakiś czas temu Bartiz. Nie da się już praktycznie grać na rankingu. Większość meczy to albo dream teamy albo wychodzą po dwóch minutach. Jak to bywało kiedyś. Statsy mi opadły jak cholera bo ja widzę lebiody dream team i to jeszcze w ManU - Cantona, Boniek itd. to tak jak polson, wychodzę w piz.du. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 A co na to wszystko EA? Przecież kur.vicy idzie dostać grając przeciwko takim cyborgom. A swoją drogą - czy wy ostatnio też macie problemy z rozegraniem meczu online? Muszę próbować z 10 razy zanim mnie z kimś połączy, a jak już się uda, to lagi i przycięcia są katastrofalne. Inne gry hulają aż miło, więc to nie wina internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) U mnie jest w porządku. Lagów i zwolnień brak. Cwaniaki już nawet tak robią, że statsy tylko podbijają piłkarzom, co by w oczy się nie rzuciło od razu. Sorry ale po rozegraniu ponad tysiąc meczy online takie różnice są dla mnie wyczuwalne. Są jeszcze uczciwi gracze ale tak samo jak ja wkurzonych konkretnie i Fifa zamiast przyciągać to odpycha przez takich lamerów. Edytowane 2 Września 2009 przez Marvelous Cytuj Odnośnik do komentarza
Geno21 0 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jak panowie zagrac online 2 na 1 czy 2 na 2 ?? Chcialem pograc z Bratem na kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 W momencie,kiedy masz ekran wyboru drużyn,Twój brat wciska trójkąt i gracie razem.Zabawa jest świetna,ja tak z kumplami dwoma grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
norbert75 0 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 EA olewa swoich klientow wg mnie,dawno zaczely sie ligi a nie ma aktualizacji skladow,prowadza kampanie fifa 10 a gra ktora jest na rynku niecaly rok jest przez nich olewana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wyrzuć żale w innym temacie. Po recce w PE już kompletnie wiadomo kto rządzi w tym roku. Premiera tuż tuż, czekam i odliczam. Demo nie oddaje nawet połowy tego co jest w fullu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 EA olewa swoich klientow wg mnie,dawno zaczely sie ligi a nie ma aktualizacji skladow,prowadza kampanie fifa 10 a gra ktora jest na rynku niecaly rok jest przez nich olewana Normalna kolej rzeczy, nie liczyłbym na support FIFY 09. FIFA 10 też za rok się skończy na rzecz następnej części. Ja żegnam króla, troszkę pograłem u kumpla w pełną wersję, zawsze w dupę dostawałem (za bardzo przyzwyczajony do PESa jestem + ogranie kumpla dawało się we znaki), już jutro bądź pojutrze kupuję FIFĘ 10 i skończy się ogrywanie mnie 5-0 ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam. Posiadam ps2 i zastanawiam się nad jakąś piłką nożna. Oczywiście wybiorę albo Fife 09 albo pes 09. Co polecacie i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 czy w chwili obecnej jest szansa na zdobycie calaka? mam na myśli głównie możliwość odblokowania trofeum- Optimus Chung: Win a game with adidas Live Season enabled. czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mlody-San 0 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam. Posiadam ps2 i zastanawiam się nad jakąś piłką nożna. Oczywiście wybiorę albo Fife 09 albo pes 09. Co polecacie i dlaczego ? PES. FIFA09 na PS2 jest gorsza od FIFY09 na XO/PS3, a PES2009 na PS2 jest lepszy od PESa2009 na XO/PS3. Ale jak masz PES6, to się zastanów, bo to prawie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablos235 0 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam. mam pytanie, od paru dni gram w fife 09 online i mam problem z lagami. Jest jakis patch albo cos co by je likwidowalo, bo granie z nimi jest bardzo wpieniajace, delikatnie mowiac:)?? Dodam ze posiadam zlacze 10Mbit(z UPC) wiec niepowinienem miec raczej takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kurde to dziwme... :confused: ja przy necie 1mb nie mam lagów...tzn zdarzają się ale w sumie rzadko....Patcha chyba nie ma... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ej mam takie pytanko...w sumie juz dawno mialem z tym do czynienia ale nie wiem ocb do końca...spotkał się ktoś z gościem grającym Newcastle United a mającym w składzie C.Ronaldo,Messi'ego itp.itd??.Pozatym nie wiem czy mi się zdaje czy nie którzy gracze mają dopakowane statsy zawodników??. Grałem dzis z gościem który grał Francją i jego Henry i Benzema biegali jakby mieli w d.u.pie zainstalowane dopalacze... <_< .Ja gram Barca i jakos "mój" Henry nigdy nie biega tak szybko... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
struzikPL 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Witam prosiłem o pomoc w faq fify ale puki co moze tu sie uda wiec: Witam chciałem na początku powiedziec ze ostatni raz w fife grałem jak się nie myle nazywała World cup 98 potem leciała seria pesa:D i ostatnio zakupiłem fife 09(ps3) i pomału zaczynam się ją cieszyc i mam kilka pytań jeśli mogę - Widzę ze niema Trophy za przejscie np: Puchar Włoch tylko dostaje jakieś pkt? czy to do avatara czy sie myle - Jak zrobic zebym w meczu online miał odrazu gotową formacje bo ciaglę musze ustawiac gram 4:3:3 moze doradzicie co do wlasnej taktyki czy cos ustawiac ilosc podan itp bo troszke jestem ciemny w fifie - Powiedzcie mi jak dobrze wrzucic piłke w pole karne niby trzeba 2x wrzutka szybko nacisnąc ale mi cos nie wychodzi i nie mogę odkryc trophy szczelajac ze szczupaka - Gram Interem i chciał bym ustawic zeby rzut wolny blisko pola karnego wykonywał Adriano i za ch... pana nie wiem jak ustawic Prosze o porade co do rzutu wolnego niby ustawiam i strzelam ale nie wychodzi i jak strzelac mocne piłki bo jak napełniam pasek sily to mi w gore leci pila:/ - jak patrze na liste rankingu to mam kreske czyli bez miejsca gdzie moge zobaczyc ile mam pkt w randze bo widze tylko pukkty doswiatczenia w centrum gracza - Dzisaj robiac avatara zobaczylem ze w profilu pisze ze nie mam zadnego meczu rozegranego i ze wszystko 0% jak zrobic zeby sie wpisalo moje statystyki i moj awatar na ps3 bo dalej mam cien Puki co to wszystko pozdrawiam jak cosil moje online id struzikPL Edytowane 14 Stycznia 2010 przez struzikPL Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 mam pytanie czy da rade ściągnąć patcha do fify 09 żeby były aktualne składy z fify 10?? Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a co z polskim komentarzem, podbno jest do ściągniecia taki na pss ale nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Mam takie pytanie. Jak zagrać online w FIFE 09 na PS3 ze znajomym z listy?? Edytowane 12 Grudnia 2010 przez gums19964 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi