Ludwes 1 682 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 no chcą obejrzeć mecz swojej ulubionej drużyny w telewizji i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Fakt jest taki, że w porównaniu z grupami A-D nie ma za bardzo w czym wybierać i będą takie kolejki, że nie bardzo będzie co oglądać z punktu widzenia neutralnego kibica. Może TVP się ogarnie i zrobią to głosowanie w jakiś ludzki sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 albo jak człowiek ludzie sobie wezmą pakiet Canal + na rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Jak coś, to na ZDF lecą Tottki z Borussią. >madridismo kuuuu,rwa nigdy nie przestaną śmieszyć mnie nazwy używane przez ty pier,dolców realowych i barcelonowych xD LA MASIA OOOOOOOOOOOO MÓJ KLUB TAKI PIĘKNY XDDDDD Edytowane 13 Września 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 HALA MADRID! HALA STULECIA WE WROCŁAWIU! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 albo jak człowiek ludzie sobie wezmą pakiet Canal + na rok Myślałem o tym nawet, coby nie oglądać jakiś strimów z turcji, ale jak Twarowski i Smokowski zapowiedzieli odejście to od wiosny zakładam poziom studia itd poleci na ryj, bo nie wątpie, że za nimi pójdą kolejni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Serio, ludki nie zagłosowały na Tottenham - Dortmund na TVP? Aż mi za takich wstyd. Mecz kolejki jakby co leciał będzie na ZDF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ 60 fps, HD, nawet zatrudnili komentatora z Fify Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak coś, to na ZDF lecą Tottki z Borussią. >madridismo kuuuu,rwa nigdy nie przestaną śmieszyć mnie nazwy używane przez ty pier,dolców realowych i barcelonowych xD LA MASIA OOOOOOOOOOOO MÓJ KLUB TAKI PIĘKNY XDDDDD jes beka to fakt, ale jak sobie przypomnę, że do berlina wziałeś poduszkę z logiem chelsea to xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 U FOKIN WOT M8? LONDON PRAJD Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Moje Chelsea takie piękne. Wczorajszy mecz prawilne oglądany pod oficjalnym kocem The Blues, a koszulka Zappacosty już zamówiona. Edytowane 13 Września 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Czyż nie zawsze od wielu lat ludzie piszą o tych meczach na TVP to samo. Że zawsze Real, Barca albo Manchester. Mimo wszystko głównym globalnie powodem do oglądania meczów zawsze jest to, że gra drużyna która cię obchodzi, a jakieś inne powody to dodatek. Jestem dość pewien, że jak by nie liczyć, Real ma więcej fanów na świecie niż Tottenham i Dortmund razem wzięte. Ba, nie wiem czy Liverpool nie ma, chociaż ma pewnie z 4x mniej niż Real. Chociaż za grę to najciekawszym można być meczu Lipsk-Monaco. Ogólnie z racji tego jaki potencjał ma debiutujący Lipsk. Edytowane 13 Września 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ 60 fps, HD, nawet zatrudnili komentatora z Fify Wczoraj na meczu Barca-Juve była lipa, nawet najlepsze streamy nie wyrabiały natłoku ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Na acestreamie też? Przecież tam jest p2p i z dobrym netem nie ma opcji, żeby cięło, niezależnie od ilości interesantów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak podają hiszpańskie media Marco Asensio nie wystąpi w dzisiejszym meczu Realu z powodu... pryszcza na nodze. Miał on powodować ból, a po jego wyciśnięciu pojawiła się drobna infekcja. AS informuje, że problem ten powstał w wyniku golenia sobie nóg. Czy to najdziwniejsza "kontuzja" piłkarza w historii? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) W tym całym ból(pipi)eniu o demokratyczny wybór meczu Realu - Apoel najbardziej bawi mnie to że serio są osoby które jednocześnie potrafią obsługiwać Internet i pokładać swoje nadzieje w tym co puści tvp. Kur.wa, to nie jest 2005 rok tylko 2017, cała sieć dosłownie zaje.bana jest streamami, możliwości są nieograniczone, wszyscy mogą kulturalnie ukraść transmisję z neta ale i tak ból dupy przez cały dzień musiał być o to xdddd. Oczywiście potem teksty "ale chu.jowe to tvp, Szpakowski jak się myli, a Żewłakow jak chu.jowo komentuje" Edytowane 13 Września 2017 przez c0r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wolę oglądać na dużym TV ze wspaniałym komentarzem Dariusza Szpakowskiego i Marcina Żewłakowa, niż oglądać zacinającego się ruskiego streama jak najgorszy robak podziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Serio, ludki nie zagłosowały na Tottenham - Dortmund na TVP? Aż mi za takich wstyd. Mecz kolejki jakby co leciał będzie na ZDF.Mądry ty jesteś? Chłopie przypominam, że to sub licencja od C+. I ciesz się że cokolwiek masz za frajer. Ja płacę za NC+ i mam wszystkie mecze, to samo będę robił kiedy Polsat przejmie LM, gdyż znając zapędy prezesa w otwartym Polsacie będziesz mógł pomarzyć o meczu Realu czy Juventusu. Ale oczywiście lepiej zayebac stream, albo oglądać szwabski ZDF, potem narzekac , że studio jest ujowe, albo telewizja tracji licencję na daną ligę. Polactwo (pipi)a :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 no, ale nie dość, że to kradzież to jeszcze graficzka jak guwno, problemy z fps, z rozłączaniem, reklamami, wirusami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) No, jest legenda o tym że Rio Ferdinand za czasów Leeds doznał kontuzji, bo mu noga zdrętwiała jak grał cały dzień w PES-a... Dobry był też ten koleś który wpadł podczas rozgrzewki na znak mówiący, żeby nie ćwiczyć w tym miejscu. Na szczęście Real ma przyzwoitego zmiennika w postaci Cristiano Ronaldo. Real gra znowu to jakieś takie 4-4-2, z Cristiano i Bale'em jako jakimiś napastnikami. Ale na Cypryjczyków może starczy. Napoli oficjalnie odpuszcza LM, w składzie dwóch Polaków. Poza tym normalny skład. W hiciorze Lipsk-Monaco nie zagrają Keita i Lemar. Nie brak innych talentów, na czele z debiutującym na dłużej Tielemansem. Monaco w dziwnym 4-3-3, ogólnie jestem ciekaw jak ten mecz będzie wyglądał, zwłaszcza przy konieczności stawiania na ligę w weekendy. W Tottenhamie debiutuje Aurier, w Dortmundzie - Toljan, Dahoud i Jarmołenko. Liverpool na Sevillę w bardziej standardowym składzie. City w Holandii oczywiście ofensywnie, Jesus-Aguero, dwie Silvy, de Bruyne i Mendy oraz Walker. Więc do ataku, ja. Edytowane 13 Września 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jest jeszcze Matic, który doznał kontuzji w trakcie celebracji pucharu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 jakis czas temu w niemieckiej lidze ktos wiazadlo krzyzowe zerwal przy celebrowaniu bramki xd rozi nie (pipi) ze tatomat nc plusa nie ma i zostaje pisowskie tvp albo ruskie streamy na zawiercianskim necie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Serio, ludki nie zagłosowały na Tottenham - Dortmund na TVP? Aż mi za takich wstyd. Mecz kolejki jakby co leciał będzie na ZDF.Mądry ty jesteś? Chłopie przypominam, że to sub licencja od C+. I ciesz się że cokolwiek masz za frajer. Ja płacę za NC+ i mam wszystkie mecze, to samo będę robił kiedy Polsat przejmie LM, gdyż znając zapędy prezesa w otwartym Polsacie będziesz mógł pomarzyć o meczu Realu czy Juventusu. Ale oczywiście lepiej zayebac stream, albo oglądać szwabski ZDF, potem narzekac , że studio jest ujowe, albo telewizja tracji licencję na daną ligę. Polactwo (pipi) :/ Uspokój się. Zwróciłem uwagę, że z perspektywy fana dobrej kopanej wybór internautów jest delikatnie mówiąc mocno dyskusyjny i zainteresowanym podałem alternatywę. Mnie i tak interesują wyłącznie niemieckie drużyny, więc problemu wielkiego nie mam co kolejkę. Ale szkoda mi tych, co tylko na TVP mogą w tej kolejce mecz obejrzeć i tyle. Edytowane 13 Września 2017 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 jakis czas temu w niemieckiej lidze ktos wiazadlo krzyzowe zerwal przy celebrowaniu bramki xd Tak było, chciał kopnąć w chorągiewkę i sobie teraz trochę odpocznie od piłki :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) RIP. To było w 15. minucie pierwszego meczu sezonu, a koleś ma wrócić na wiosnę 2018. (pipi) w wieku 29 lat to może karierę skończyć. https://www.youtube.com/watch?v=F7a8hQjkze8 Edytowane 13 Września 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi