Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Hahahhaahhahahahahahaha, wiedziałem, że ktoś będzie miał z tego forum problem, stawiałem na Hendrixa, albo ogqozo. Nie pomyliłem się. Straszni ci kibice, jak oni mogą mówić prawdę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Rozi, na ilu meczach Legii już byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Na ilu meczach Realu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ale w moim pytaniu nie ma drugiego dna, ja po prostu z ciekawości pytam, a nie po to, żeby się przypier.dalać. Na ani jednym, nie mam pieniędzy (sad reacts only). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Znaczy wiesz Rozi, mogliby inny film wybrać, albo w ogóle skorzystać z wolnego dostępu do odpowiednich grafik - znalazłoby się kilka. Takie skrajne wykorzystanie tego elementu, to w sumie potraktowanie z pogardą czyjejś pracy intelektualnej, no ale co ja tam wiem.Poza tym, to gdzie się ja tam czepiam jakiejś prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Czepianie się, że to było wzorowane na kadrze z "Idź i patrz". I co z tego? Co ma wydźwięk tej oprawy do filmu? Czy w filmie nie chodziło o pokazanie okrucieństwa Niemców? Wy liberałowie byście Niemców przepraszali za stawiany opór, byleby tylko uderzyć w PiS i tych przeraźliwych nacjonalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dobra, to czemu się tak triggerujesz jak się mówi o Legii, skoro jej nie kibicujesz, tylko z nią sympatyzujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kibicuje, kupił koszulke legii (tate kupił no ale wiecie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dobra, to czemu się tak triggerujesz jak się mówi o Legii, skoro jej nie kibicujesz, tylko z nią sympatyzujesz? Hmmmmmm... bo z nią sympatyzuję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To weź w końcu na jakiś mecz się wybierz, zobaczysz jak jest na stadionie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 GRUBSZA afera widze, ze sie tu szykuje xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To weź w końcu na jakiś mecz się wybierz, zobaczysz jak jest na stadionie xD Byłek na wielu stadionach, nie mortw się. Dobra, bo się zaczyna zlot Tych-Którzy-Beze-Mnie-Istnieć-Na-Forum-Nie-Mogą, EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @Rozi Wy liberałowie byście Niemców przepraszali za stawiany opór, byleby tylko uderzyć w PiS i tych przeraźliwych nacjonalistów. Szanuję i staram się szanować różne poglądy (a z klasycznym liberalizmem jest mi nie po drodze, więc inwokacja dość średnio wymierzona) - niestety tych ocierających się o skrajny nacjonalizm nie potrafię, nie chcę i nie mogę. Poza tym przepraszać nie mam za co Niemców, polecam za to zainteresować się trochę bardziej ich kulturą, zobaczysz, że traumy powstałe w wyniku spowodowania WWII (i reszty zbrodni) nie są zaleczone i mają swój negatywny wpływ na nowe pokolenia. No, ale to wymaga postawienia się w skórze innego człowieka i jednak dużego wysiłku na wielu płaszczyznach, w tym posiadania empatii i zrozumienia (uprzedzając, nie, nie równa się to wybielaniu czegokolwiek, albo braku krytyki, ba! wiąże się to właśnie z krytyką w najczystszej postaci).Poza tym widzisz, ja akurat mam prawo się bać "tych przeraźliwych nacjonalistów" (z okolic ONR i kibolstwa) z powodów osobistych, nie wiem czy wiesz jakie to uczucie, gdy kilka osób kopie cię po żebrach i głowie, ale powiem tylko tyle, że to jest niefajne. Twojej postawy obronnej w tym wypadku nie rozumiem, tym bardziej, że ja ogółu kibiców nie oceniam - oceniam głupi pomysł części z nich. Bo niby pasuje? Od człowieka wykształconego, Rozi, oczekuję jednak większej uwagi do zauważenia kontekstu i dość okrutnej ironii.No nic, dalej nie będę tłumaczył, bo w końcu obok odpadnięcia Legii (po słabiutkim dwumeczu) było kilka innych niespodzianek w kwalifikacjach i to jest dobry temat na ten wątek. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 SZKODA ZE TAK PIEKNEJ OPRAWY I WZRUSZAJACEJ NIE BYLO NA MECZU Z REALEM W WARSZAWIE XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 No jak nie było? Był niemy krzyk w proteście przeciwko zbrodniom generała Franco. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Kluje troche serce jak czlowiek popatrzy ze serie a reprezentuja roma czy co gorsza napoli. Nie wiem kiedy nastapi przebudzenie, ale czas najwyzszy by wloska liga wrocila na tron europejskiej pilki (tak jak w latach 90tych ubieglego wieku). Niemcy nie sa przeciez tak bogate w dobre kluby a banka supermocarstwa hiszpanskiej pilki klubowej kiedys peknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Astana - Celtic, to co teraz wszyscy kibicujemy Astanie? #MartaOstrowskaPamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś o 20.45 sparindżek Real Madryt-Manchester United, czyli przypadkowo dwa najbardziej interesujące ludzi kluby o Superpuchar Europy. Real zagra pewnie tak jak zawsze, znaczących nowych graczy nie ma, Cristiano podobno stawił się z urlopu w meczowej formie, ale jak nie zagra, to nie będzie dylematu czy w jedenastce dać Bale'a czy Isco. W Manchesterze z kolei może być sporo zmian w taktyce, pojawi się pewnie Lukaku, Lindelof (już objeżdżany za błędy przy traconych golach!), może też Matić. Przy granym w sparingach systemie typu 3-5-2 okazję na więcej ofensywy mają Mchitarjan i Pogba, być może tak będzie dziś. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie widze legii. Edit: sory zapomnialem ze juz nie ten temat xD Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez kanabis 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 nawet GRUBO sie zasmialem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Legia Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 komentatorzy canal+ komentują przez telefon, przed chwila ich rozlaczylo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Lukaku [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 No na razie to Real wygląda na tle Manchesteru jak drużyna, która wygrywa Ligę Mistrzów na tle drużyny, która wygrywa Ligę Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Lukaku się popisał xD narazie gładko Real jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi